Community Status Updates

Anyparktos → zade
Στα 0-1 κτλ κολλούσα;ν τα ψηφιακά...Δυαδικό σύστημα!!Μπρρρρρρ!!!

Anyparktos → Melkor
You have been added mefriend!!(msn εννοώ)Άντε καληνύχτα γιατί δεν την παλεύω!

GkLoc → Zoro
Οχι,Το Ninja Gaiden Το Ειχα Παιξει Σε Gamecube!(Γαματα Γραφικα!)
Ομως Ποτε Δεν Το Τερματισα,Παντως Θεικο Παιχνιδι!!!
Τωρα Καλοκαιρι Πιανω Δουλεια,Για Να Παρω PS3!!!

Zoro → GkLoc
Εχεις και xbox και ps2??
Γιατι μερικα παιχνιδια που εγραψες υπαρχουν μονο στο 1 απο τα 2(πχ God of War και Ninja Gaiden)..
Γιατι αν ναι,κι εγω και τα 2 τα ειχα..(Ακομη τα εχω,αλλα τωρα χρησιμοποιω το ps2 κυριως)...

Zoro → iristella
(σχολιο δεν μπορω να βαλω στο thread,ηδη εχουν κανει παρατηρηση!)
Καλα ρε και απουσιολογος και 1st devil??
Ωραιος συνδιασμος,an unlikely one!!
Επισης,ο καημενος ο Ts!!Την επαθε για τα καλα απο σας!!(btw,τι ονοματα ειναι αυτα??Bunny χαχα!!nice....η Bunny μου φανηκε και πιο πολυ Devil απο σενα!)
Μου φαινετε για να παρηγορηθει επρεπε να παρει [URL="http://youtube.com/watch?v=y-wF3pHpEt8"]Το Κρασακι του TSου![/URL]
(το χεις δει νομιζω ε??αν οχι ειναι must,ολοι το χουν δει!!)
PS:χαχα το βραβειο της παλαμης,τωρα καταλαβα τι σημαινε!!δεν το χα σκεφτει πριν!!

Sponis
→
Vetus
άμοιρε...
τα Privileges τα διαχειρίζεται ο φίλος σου ο phantom duck. Αντί να κυνηγάς φαντάσματα λοιπόν, ρώτα τον αν θα έπρεπε εξ'αρχής να τα έχεις...

GkLoc → donald13
[B][I]Γαματο Avatar!!!Portgas D. Ace FTW!!![/I][/B]
[B][I]Ελπιζω Να Το Κρατησεις![/I][/B]

Magnus_Richmoore → gthe
Καλό αυτό και πολύ βολικό(όσον αφορά το post της αλυσίδας σου).
Μιας και θα ήθελα αν κάποιοι μπορούσαν να μιλήσουν σε συγκεκριμένους μου καθηγητές να το έλεγαν...Κάνε που και που τα στραβά μάτια αν τύχεις επιτηρητής...
Δεν μιλάμε για χοντράδες να γίνει της τρελλής,αλλά για απλές υπενθυμίσεις και ομαδικό πνεύμα ελαχίστου επιπέδου χεχε..Τότε οι πιθανότητα καλών βαθμών θα ανέβει σίγουρα..