Community Status Updates
gexion → GkLoc
[B]:oo:κοίτα..τώρα που σου γράφω είμαι στο όγδοο,το απόγεμα (ή και μεσημέρι)που θα εισαι online θα 'μαι στο 11.[/B]
[B]Απ'ότι φαίνεται ,πρέπει να κάνω κουπί στο turbo ,να μπορέσω να ΄χω πιο σφαιρική άποψη περί oNe Piece και να την πω επιτέλους in the group[/B]
[B]πάντως θα συμμετέχω όπως μπορώ:thumbup:[/B]
[B]Οi,Oi σηκώνω την άγκυρα..και ξεχύνομαι στα κύματα των επεισοδίων[/B]
[B]ΣΤΟ group και γενικά ,τρέμετε την πειρατίνα SEAGRAVE8DYIHAAAAAAA!!!!!![/B]
Jun 19 2008 06:40
gexion → Zoro
[B]η αλήθεια είναι πως βλέποντας τρία-τρία τα επεισόδια την ημέρα(κατά μέσο όρο πάντα)έχω συλλάβει την ψυχολογία του ανιμέ αυτού και το στίλ του πολύ καλά...όλος αυτός ο χαβαλές κι η πλάκα ,αλλά κι η συγκίνηση της επόμενης στιγμής,συμβαίνουν indeed...σχεδόν σε κάθε επεισόδειο.Και τα μηνύματα στο One Piece τα πιάνω στον αέρα,είναι εύκολα αντιληπτά...με άμεσο κι ευχάριστο τρόπο:)[/B]
[B]και αυτό με τα stories πολύ (πολύπολύ)μου άρεσε...θα 'θελα κι εγώ να συμετέχω...κάπως,κάποια στιγμή...χωρίς ΄να σε πιέζω εννοείται...[/B]
[B](πλύση εγκεφάλου στο Zoro...κάνε με Captain:confused:) (xD just kidding)[/B]
Jun 19 2008 06:27
gexion → Albatross
[B]το έχω ακουστά το ανιμέ...εγώ εκτός αό One Piece,βλέπω και Fate/Stay Night και μου αρέσει εξίσου πολύ:bath:[/B]
Jun 19 2008 06:19
Zoro → ichigo13
Ρε προδοταρε στο Naruto group εσυ??
Καλααααα.....Santouryu Onigiri!!!
[Puck Attack!!]
(πλακα κανω κι εγω θελω να ξεκινησω naruto οποτε μπορεσω xD)
Jun 19 2008 03:08
Zoro → GkLoc
Καλα ρε ξαδελφη σου ειναι η Nami-Swan???
Χεχε μοναδικος οπως παντα:respect:
Μελη οικογενειας,φιλοι,γνωστοι,κολλητοι και παιδια που σνομπαρουν το op ετοιμαστειτε να ακολουθησετε τον καπετανιο μας!!:hehe:
Jun 19 2008 02:56
Zoro → GkLoc
Πολυ καλο το amv!!
Ωραιος συνδιασμος μουσικης με τις σκηνες,ειδικα εκει που ο usopp χρησιμοποιει το dial εναντιον του luffy η "εκρηξη" ταιριαξε καλα με την μουσικη...
Το μονο που με παραξενεψε ειναι οτι το amv ειναι γεματο σκηνες που δεν εχεις δει...χεχε οταν φτασεις εκει τα μισα πραγματα θα τα ξερεις ηδη...
Παλι καλα που δεν χαλιεσε με τετοια;)
Αντε,την κανω οπου να ναι,τα λεμε captain gklopp!!
Jun 19 2008 02:00
Zoro → gexion
Ναι,στα group υποδυομαστε χαρακτηρες,εγω και ο gkloc φτιαχνουμε ιστοριες και γενικα ειμαστε απο τα καλυτερα group(αν οχι το καλυτερο;))...
ΟΚ,οταν μαθεις και περισσοτερα σε περιμενουμε και εσενα στις συζητησεις,θα δεις,εχει φαση...οπως και το ανιμε φυσικα!!!
Ο Zoro ναι,καμια σχεση με την αρχη,πιο κει θα δεις οτι αν και παντα πιο σοβαρος απο τους αλλους,κανει και αυτος τις γκαφες του εδω κι εκει...πιο αστειος απ οσο φαινετε...
Φοβερο ανιμε παντως ε??
Τοσο καλο συνδιασμο απο πλακες,μαχες,συγκινηση,μουσικη και ελευθερια δυσκολα βρισκεις(αν σ'αρεσει ο στυλ βεβεια)...αλλα ακομη δεν εχεις δει τπτ απ αυτα που λεω...παρ ολα αυτα η 1η φορα ειναι και η καλυτερη,τοτε που ακομη δεν ξερεις τι ωραια εμπειρια σε περιμενει και εχεις να δεις οσα επεισοδια γουσταρεις...γιατι μετα ξενερωνεις με το 1 την βδομαδα...
Τεσπα,αυτα,καλη συνεχεια λοιπον!!
Jun 19 2008 01:55
Hellraider → BarbasSs
btw κανε και μια τυπικη επιβεβαιωση στην αλυσιδα μου..
μπορεις ακομα να γλιτωσεις παντως...:P
Jun 19 2008 00:30

This status update has reached the maximum number of replies allowed