Community Status Updates
ichigo13 → Animesuki
Να κάνω κι εγώ το τεστ ή καλύτερα όχι αφου δεν έχω δει την σειρα?
Jun 19 2008 14:34
°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella
Α ναι βρε σωστα!
Ε τοτε ασε τον yondaime Κατω ειναι μεγαλος. ΤΕΛΟΣ
και αμα παει ηλικιακα, ο σασκε ειναι δικος μ και δεν τον μοιραζομαι.
τι δεν καταλαβα, παιρνεισ τα καλα κομματια παυλα masterpieces Κακασι και Ιτατσι
και γω μενω ετσι? αααα οχι κυρια, οσο criminally insane και να εισαι, δε στον δινω δεν στον δινω μα τον αγιο Κων/νο!!!! (αμα θες παρε τον 3ο hokage μην τον κοιτας ετσι ειναι καλο κομματι)
Jun 19 2008 14:33
ichigo13 → iristella
Σε λίγο θα σου πω!Μόλις έγραψα στο group για σένα και περιμένω απάντηση!
OK?
Jun 19 2008 14:32
iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™
Βασικα τον Yondaime τον εχω προλαβει (U know το κανονικο του ειναι Minato Νamikaze ΧDDDD - Απλα επειδη γνωριζομαστε "καλα" απο παλια το ξερω εγω και ελαχιστοι αλλοι ΧDD ).... Οσον αφορα Kakashi και Itachi δεν τους παραχωρω με τπτ....... Στο κατω κατω αν λαβουμε υποψιν τον ηλικιακο παραγοντα μια χαρα τα μοιρασα.... Ολοι οσοι διαλεξα με εξαιρεση τους Neji, shikamaru (που δεν τους θες) και τον Sasuke που τον μοιραζομαστε ειναι ανω των 20 οποτε εμπιπτουν στην δικη μου δικαιοδοσια..... Οι Naruto και Gaara ειναι πιο κοντα σε εσενα....
Jun 19 2008 14:29
iristella → ichigo13
Θα πιασω την αρχαιολογο....Θελω την θεση της Robin.....Μπορει να γινει κατι γι αυτο????
Jun 19 2008 14:20
°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella
ιριστελλα says:"[B][I]Κραταω ακομη τον Orochimaru (με την προοπτικη να τον κανω μποτες και τσαντα)"[/I][/B]
καλα εεεε εγραψεεεες!! Τεσπα. Αντε να μοιραστω μαζι σου τν σασκε, αλλα ιτατσι κ κακασι ARE MINE κ επισης 3εχασα να αναφερω πως μ ανηκει και ο Yondaime (ααα τι να κανουμε ειπες οτι ολοι οι αλλοι ειναι δικοι μ! ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΒΑ!!)
Jun 19 2008 14:07
GkLoc → gexion
Αληθεια???
Βρε Τους Ατιμους,Να Στερουν Το One Piece Απο Ενα Αθωο Κοριτσι!:hiding_something:
Εγω Το Ειχα Παθει Ενω Εβλεπα Bleach,Και Απο Εκει Και Μετα,Δεν Ξαναειδα Ποτε Bleach!(ΛΟΛ)
Απο Οτι Βλεπω,Εχεις Τρελαθει(Πρεπει Να Με Ευχαριστεις Που Επεμενα Να Το Δεις)(πλκ)
Και oπου να'ναι Φτανεις Σε Εμενα,(Αν δεν εχεις φτασει ηδη)
Αντε,Και Ελπιζω Να Σου Αρεσω(CAPTAIN Usopp!)
(δεν ενοω εμφανισιακα,διοτι σε αυτον τον τομεα υστερω:hahaha:,αλλα σαν χαρακτηρας!)
Jun 19 2008 14:03
gexion → GkLoc
[B]Roger![/B]
[B]:wis:Yoho,yoho,a pirate's life for meh![/B]
[B]ps:είχαμε black-out την ώρα που ήμουν στο 9ο επεισόδιο:bike::fromabove:[/B]
[B]curses upon ΔΕΗ which delayed my One Piece action!!!!!!![/B]
Jun 19 2008 13:55
Franky_Super → GkLoc
εκοψα αρκετα κοματια αλλιως θα βγαινε κανα 10λεπτο.ηταν απο τρια επεισοδια να φανταστεις.τα ειδα και τα δικα σου.πολυ καλα βιντεακια.
Jun 19 2008 13:40
GkLoc → Franky_Super
Το Ειδα,(Μαλλον Ηταν Το Πρωτο Σου Σωστα)
Δεν Ηταν Και Ασχημο,Απλως Επρεπε Να Το Συνδιασεις Περισσοτερο Με Μουσικη,
Και Επισης Δεν Ειχε Πολυ Κοψιμο Σκηνων!
Αυτα,Τα Λεμε Super Franky!!!
Αμα Θες Δες Τα Δικα Μου(Μονο 2 Εχω [URL="http://www.gametrailers.com/player/usermovies/228866.html"]Εδω[/URL] κ [URL="http://www.gametrailers.com/player/usermovies/230776.html"]εδω[/URL]
Jun 19 2008 13:36
GkLoc → Franky_Super
Yosh,Franky!!!
Captain GkLopp(Usopp+GkLoc)
Welcome Nakama!!
(Παω Τωρα Να Δω Το Music Video Σου,Μην Φυγεις)
Jun 19 2008 13:30
GkLoc → Zoro
Tι 8.000 Followers Θα Ειχα???
Αμα Δεν Ηταν Ολοι Μεσα,
Μαζευω Οσους Μπορω,
For The Sake Of My Pirate Crew!!
Jun 19 2008 13:20

This status update has reached the maximum number of replies allowed