Community Status Updates
Phantom Duck
Τσέκαρε τους κανόνες, μόλις τους έκανα edit. Είναι κλειδωμένα στο αντίστοιχο sub-forum.
Jun 22 2008 03:05
charmedjim → MitHuNa
ase...de thymamai pote ksekinhse akrivos alla thymamai pos ksypnousa proi proi gia na th do ston ant1!kollhma trelo!mexri kai to teleutaio epeisodio eixa dei metamesonyxtia!
Jun 22 2008 01:29
°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella
Δεν πειραζει, θα τον βαλουμε εμεις οι 2 στο σωστο δρομο χιχιχιχι (υπουλο γελιο is on)
Jun 22 2008 01:27
Umi no Ossan → iristella
Θα το εχεις το εξτρα καθαρισμα για την προσπαθεια αλλα δεν το γραφω στο γκρουπ για να μην ζητανε ολοι μετα. Πρεπει να βοηθησω κ τον Zoro στον υπνο !!!
Jun 22 2008 01:25
iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™
Δυστυχως οχι.....Αν το ειχε κανει δεν θα χρειαζοταν να του εξηγει ο Itachi ουτε θα ηταν συνεχεια μεσα στα νευρα....
Jun 22 2008 01:24
iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™
και καλα ρε παιδι μου οτι ο Sasuke ειναι τελειως asexoual που δεν κανει κατι με την Sakura και αναλαμβανει να του εξηγησει ο Itachi με το ζορι για τις μελισσουλες και τα πουλακια μπας και παρει μπρος και ανακαμψει καποια στιγμη η Uchiha clan
Jun 22 2008 01:22
iristella → Umi no Ossan
OK επειδη να σου αναλυσω jiraiya vs kakashi sensei μεσα στο Op group μου φαινεται υπερβολικο θα σου αφησω vm. Ολα ξεκινουν απο μια ιδιοτητα....Sharingan... Το οποιο εφοσον αντιγραφει ανετα ninjutsu και taijutsu παει να πει οτι μπορει να κοπιαρει και αλλα πραγματα......παραδοσιακους χορους, hand seals, εικονες απο τα pervert βιβλια που διαβαζει......... Με αλλα λογια σε καταστασεις οπου ο jiraya απλως παρατηρει ο kakashi εμπεδιδει και μπορει να τα εφαρμοσει..... + του οτι εκ πρωτης οψεος μοιαζει πολυ πιο σοβαρος και ακινδυνος απο τον Pervy και ως γνωστον τα σιγανα ποταμακια πρεπει να φοβασαι.......XDDDDD το κερδισα το extra καθαρισμα????
Jun 22 2008 00:25
GkLoc → Umi no Ossan
χαχα,It Is My Honour Too!
Επιτελους Γνωρισα Τον Ανθρωπο Που Προσεχει Τοσο καλα το καραβι μου!
Jun 22 2008 00:12
Umi no Ossan → GkLoc
It's my honor Great Teichou GkLoc !!! Allways at your services
Jun 22 2008 00:00
Manganix → iristella
ευχαριστώ για όλα..δεν ενοούσα όμως το thread εννούσα πως δεν μπορώ να το βρω εκεί που με στέλνει το link του thread.μπορεί να δω αυτό το anime
μπορείς να μου δώσεις links για τα kiba επισόδεια.. σε .avi ?
Jun 21 2008 23:37
red pyramid → Tamaki
[url]http://www.youtube.com/watch?v=4hRXTvKXyaw[/url]
:) Be brave, and the worse will pass
Jun 21 2008 23:35

This status update has reached the maximum number of replies allowed