Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → Zoro

Aφου τα ειδα απο τον ephialtes τι να κανω να μην το εκμεταλλευτω?
Jun 22 2008 04:54
Photo

Zoro → iristella

OMFG!!Οι εικονες που εβαλες ηδη δειχνουν τι κανει σαν δυναμη!! Spoiler queen οπως παντα!!! Αλλα δεν πειραζει,θα χαναμε πολυ χρονο μεχρι να φτασεις εκει....ενω τωρα γελαμε και λιγο!! Τα λεμε και παλι!!!^^
Jun 22 2008 04:51
Photo

Zoro → iristella

Nαι η Robin ειναι η 2η αγαπημενη μου χαρακτηρας και η 1η απο τις γυναικες...ειναι πολυ badass για γυναικα,δεν μπορεις να την πειραξεις με τπτ... Εικονες μαλλον δεν βρισκεις γιατι ειναι η πιο σοβαρη του group(ο zoro ερχεται 2ος),ακομη και οταν οι αλλοι κανουν τις γνωστες χαζοφατσες αυτη ειναι σοβαρη και σκεφτεται αντι να τρομαξει...επισης εχει τεραστιες γνωσεις βιβλιων και εχει μια πολυ καλη δυναμη,αλλα θα την δεις στο ανιμε...νικαει και στρατιες ανθρωπων ανετα... Παντως αν θες να βρεις αρκετες εικονες εχει στο [URL]http://photobucket.com/[/URL] Αλλα προσεχε γιατι εχει πολλες spoiler/fanmade... Παντως κανονικα και μονο που την ειδες ειναι spoiler γιατι εχει χαρακτηρηστικο ρολο οταν εμφανιζεται την 1η φορα(προς επεισοδιο 80 κατι νομιζω)και τωρα πια θα ξερεις ποια ειναι....τεσπα,οχι οτι εχεις προβλημα με spoilers εσυ:P Τα λεμε λοιπον,niigghhtt!!:gn2: (οντως R σου παει καλα..παραπεμπει και σε Eru για τα ανυποψιαστα θυματα και γινετε και Raito ανετα οταν το θελει η στιγμη...θα ειμαι εγω M λοιπον!!)
Jun 22 2008 04:44
Photo

iristella → Zoro

σε προλαβα και σου αφησα και εγω στο L group....... Εμενα μου αρεσει πολυ το νεο συστημα αν και μπερδευτηκα λιγο στην αρχη........ Γιατι να παρω το M εγω προτιμω η το K (υποπτο ομως) η το R (οπως λεμε Raito).... Xεχε ωραια τυπισσα ακουγεται η Robin.......XDDDD Μονο απορω που βρισκω τοσο λιγες photos της online......
Jun 22 2008 04:24
Photo

Zoro → iristella

Χεχε μου πηρε πολυ ωρα να το φτιαξω,να το σκεφτω και να βρω τις εικονες αλλα τα καταφερα!!! (εικονες yaoi με sanji και zoro βρισκεις παντου πια xD...καταραμενοι fans,τι σκεφτονται??!!) Σου αφησα κι αλλο μυνημα και ποσο θα θελα να ξερες τι μπορει να κανει η robin με τους ανδρες!!κανονικη "καριοθραυστρια"!!!:hihi2: Χεχε μολις δεις την σκηνη θα σ'αρεσει πιστευω αν και ειναι προς το τελος δυστυχως..επεισοδιο 300κατι...(καλοκαιρι μαραθωνιος!!) Ασε με το νεο συστημα του forum τα χασα λιγο..με μπερδευει ελαφρως,προτιμουσα το παλιο thread του OP...αν και πιο οργανωμενο ετσι,τωρα καθε φορα πρεπει να πας στο αναλογο thread για καθετι και οχι χυμα οπως πριν....θα το συνηθισουμε τι να γινει...και εσεις οι tards!! Αυτα...την κανω,παλι περασε η ωρα και δεν το καταλαβα...τα λεμε αυριο...μετα δευτερα μαλλον δεν θα μπω καθολου(κι αυριο παιζει)...παντως απο τριτη θα μαι πιο ελευθερος!! Καλη συνεχεια και σενα αν δεν ξαναειδωθουμε,iristella-hime!! (τσεκαρε και το L group...αφησα μυνημα:hehehe:)
Jun 22 2008 04:22
Photo

Zoro → jeffhardy

MSN εχω,αλλα οπως εχω πει σε οσους μου το ζητησανε,μπαινω πολυ σπανια..ειδικα αυτη την περιοδο που εχω εξεταστικη... Δλδ πιο ευκολα θα με βρεις εδω μεσα για συζητηση με vm/pm παρα στο msn που εχω καιρο να μπω...αν το θες ακομη στο δινω,απλα πιστευω οτι για οτι θελησεις να συζητησεις θα γινει πιο ευκολα εδω;) Την κανω οπου να ναι...τα λεμε φιλε μου^^
Jun 22 2008 04:16
Photo

iristella → Zoro

οι!!! Tι κανεις εσυ??? Καλα εριξα πολυ γελιο στο ΟP group......ΧDDD Πολυ πλακα το Post σου
Jun 22 2008 04:12
Photo

RiDeLub → ichigo13

O σχεδιασμός του Sanji ήταν καλός, αλλά δεν με ξετρέλανε. Σε κάποιες στιγμές το animation ασ' πουμε μου φανηκε επαναλαμβανόμενο και όχι τόσο καλό. Στου Luffy, από την άλλη, μου άρεσε πάρα πολύ, ενώ και τον Usopp τον κάνανε ωραίο (ιδιαίτερα στις σκηνές που τον κυνηγούσε ο Bearsy). Και το επόμενο δείχνει να έχει πολύ καλό σχεδιασμό.
Jun 22 2008 04:02
Photo

RiDeLub → Zoro

:bleh::bleh::bleh: Σιγά μην εδραιωθούν ποτέ τα .rmvb Ε αφού το είπες τόσες φορές σχεδόν θυμόμουν απ'έξω την διεύθυνση... Πάντως εφόσων η ποιότητα είναι καλή και μπορεί να μην έχουν όλοι βαρβάτη σύνδεση, σκέφτηκα ότι έπρεπε να μπούν. Τίποτα, πάντως. Τα credits είναι δικά σου.
Jun 22 2008 03:57
Photo

jeffhardy → Zoro

oi kuso kenshi do you have msn? :) also sanji>zoro επρεπε να το πω αυτο να ησυχασω :D
Jun 22 2008 03:50
Photo

Zoro → RiDeLub

Χεχε τhanx που εβαλες το rmvb link μου στο thread με τα OP episodes και μου δωσες τα credit... Ετσι,να εδραιωνεται η κυριαρχια των rmvb!!:hihi2: Τα λεμε^^
Jun 22 2008 03:44
Photo

ichigo13 → RiDeLub

Ridelub δεν πρόσεξες κι εσύ πως ο σχεδιασμός του Sanji ήταν πολλύ καλός? Σε κάποια σημεία ήταν υψηλής ποιότητας και πιστεύω από τις καλύτερες δουλειές που έγιναν πάνω του!Τι λές?
Jun 22 2008 03:43
Photo

Manbearpig → Omorfandras

Αούαούαούα!!!!
Jun 22 2008 03:22
Photo

Manbearpig → BarbasSs

Που 'σαι χαμένος ρε Super Μάριε???Έχεις κάτι χρόνια να μπείς msn.
Jun 22 2008 03:21
Photo

neo^ → Phantom Duck

Αφου το εψαξα λιγο περισσοτερο καταλαβα τι εγινε.Ευχαριστω για την ανταποκριση και μπραβο για την κινηση,πιστευω οτι θα ειναι πολυ καλυτερα ετσι.
Jun 22 2008 03:14