Community Status Updates
Umi no Ossan → Franky_Super
Δεν εχω δει καποιον μεγαλυτερο απο μενα...Μονο ο Zoro (21) κ η iristella (23) με πλησιαζουν. Πρεπει να παρω μια τιμητικη πλακετα χεχεχε
Jun 23 2008 20:03
iristella → ichigo13
Καλη επιτυχια και στα εναπομειναντα...... Εγω δυστυχως δεν ειμαι τοσο τυχερη οσο εσυ... Θα τραβηξει σε μακρος η δικη μου υποθεση...Και εχω και τελικο πτυχιο γαλλικα μεσα σε ολα τ αλλα....... Αλλα δεν μασαω...ΖΖΖΖΖΖΖ.(falls asleep on the keyboard)
Jun 23 2008 19:50
ichigo13 → iristella
Μπράβο!!Εγώ αύριο γράφω και την Τετάρτη και μετά τέλος!Αντε να τελειώνουμε γιατί έχω βαρεθεί!
Θέλω επιτέλους να συνεχίσω τα anime που θέλω να δω!
Jun 23 2008 19:47
donald13 → Kenny
Τσεκαρα την σειρα που μου ειπες ( ειδα τα 2 πρωτα επεισ.). Η αληθεια ειναι οτι για τα δικά μου τα γούστα ειναι too much... Ευχαριστώ παντως!
Jun 23 2008 19:47
Franky_Super → Umi no Ossan
κατι ασχετο.παιζει να μαστε οι δυο παππουδες του group η υπαρχουν και μεγαλυτεροι?
Jun 23 2008 19:46
iristella → ichigo13
Thanks για τις ευχες Ichi san.... Καλουτσικα τα πηγα τελικα αλλα δυστυχως η κουραση με επιασε τωρα και δεν μπορω να παρω τα ποδια μου (εδινα προφοικα και περιμενα απο τις 10 το πρωι και τελειωσα 7 το απογευμα).....Εσυ πως τα πηγες? Ελπιζω ολα καλα....
Jun 23 2008 19:45
sgouver
Χρειαζεται να νιωσεις στο πετσι σου το one piece...
Eπισης οταν νιωσεις ετοιμος πρεπει να δωσεις τις κατατακτηριες εξετασεις στο forum !!
Jun 23 2008 19:32
iristella → Zoro
Hi τι κανεις? Ελπιζω να πηγαν ολα καλα με μαθημα...Εγω ετσι και ετσι.... Ενα πραγμα θα σχολιασω παντως...την μια και μοναδικη ημερα που εισαι εσυ εντελως off ολως τυχαιως ξανανοιξαν το black hole...Λες να προσπαθουν να σου πουν κατι με εμμεσο τροπο????XDDDD Αντε σε περιμενω to spam to our hearts content.....
Jun 23 2008 19:23
ichigo13 → odin
Λοιπόν Odin βρήκα καταχονιασμένο ένα thread στο anime γενικα με θέμα το one piece!
Kάν'το αν γίνεται merge στο sub-forum του one piece!Thanks
Να το [URL="http://www.anime.gr/forums/anime-%C3%E5%ED%E9%EA%DC/2883-one-piece-topic-%F4%E9-devils-fruit-ability-%E8%E1-%E8%DD%EB%E1%F4%E5-%ED%E1-%E5%DF%F7%E1%F4%E5.html#post87951"]link![/URL]
Mάλλον σας ξέφυγε γι'άυτο κιεγώ το αναφέρω!
:congrats:
Jun 23 2008 19:22
KataraXAang → selene
γεια!!!δεν ειχε γραψει κανενας και ειπα να κανω εγω ποδαρικο!*λιγο αχρηστο μηνυμα,αλλα...τι αλλο να πω?hehe*
Jun 23 2008 18:56

This status update has reached the maximum number of replies allowed