Community Status Updates
Franky_Super → GkLoc
για το dvd problem που χεις χρειαζεσαι ενα προγραμματακι.convertxdvd
μετατρεπει τα αρχεια βιντεο για να μπορεις να τα δεις στο dvd σου.μπορεις να βαλεις και υποτιτλους κλπ κλπ.δεν ειναι δυσκολο στην χρηση
Jun 23 2008 22:33
red pyramid → Katan
Στο τόπικ για τη Νέα Σμύρνη, ο Kon Okami όταν λέει master σου, ενοεί τον Iason έ? :P
Jun 23 2008 22:30
Umi no Ossan → louna22
Τελικα ειναι οντως μεγαλη ικανοποιηση να σε προσεχει μια γυναικα:wooi2:
Εδω μεσα στα βιβλια χωμενος...
Jun 23 2008 22:27
louna22 → Umi no Ossan
Καλησπέρα!!!!
Εδώ παλεύω να σε.....ικανοποιήσω όσο μπορώ περισσότερο...
Αχ τι τραβάω...!!!!!:bleh:
Εσύ τι κάνεις?
Jun 23 2008 22:23
tsintori
Ξέρω ξέρω. Λοιπόν πάω για :gn2: τώρα (ο σπαστικός ο ίδιος). Άντε καληνύχτα και καλή επιτυχία όποτε γράψεις. seeya.:wooi2:
Jun 23 2008 22:21
IlPalazzo
Πρώτα-πρώτα: Δεν έχω διαβάσει το manga του, οπότε δεν μπορώ να κάνω τη σύγκριση.
Από κει και πέρα... χμμμμμ...
Όχι απ' όσο μπορώ να σκεφω. Το σενάριο μετά βίας έβγαζε νόημα, οι μάχες δε μ' ενθουσίασαν, η κοπέλα εισήχθη ως [URL="http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/ActionGirl"]ActionGirl[/URL] αλλά μετετράπη σε [URL="http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/TheChick"]TheChick[/URL] εντός δευτερολέπτων κ.α.
Η σειρά έχει λίγο-πολύ διαγραφεί απ' τη μνήμη μου, και δεν προτίθεμαι να την ανασύρω για να διαχωρίσω τυχόντα θετικά στοιχεία. Εντάξει, το ότι ο πρωταγωνιστής σκίστηκε στα δυο ήταν καλή ιδέα, αλλά δεν αξιοποιήθηκε ούτε κατά διάνοια τόσο καλά όσο στο Kurohime.
Εν ολίγοις, και να υπήρχαν θετικά στοιχεία, βαριέμαι να τα βρίσκω. Και να φανταστείς ότι συνήθως τα βρίσκω [I]αυθόρμητα.[/I]
Jun 23 2008 22:15
iristella → tsintori
καλα τωρα ψιλοσερνομαι μη νομιζεις.... Εχω αρκετα μαθηματακια - εως τις 10 ιουλιου δινω...Αλλα ελπιζω οτι ως τοτε θα εχω ξεκλεψει κανα Zzzz....Παντως αρχισε το Death note οσο το συντομοτερο δυνατο.... Θα σου αρεσει πολυ......
Jun 23 2008 22:14
iristella → tsintori
Καλο κουραγιο σου ευχομαι...Τα εχω περασει και σε καταλαβαινω....Προς το παρον αρκετα καλα γραφω... Απλα εχω κουραστει λιγακι και το κακο ειναι οτι απο το αγχος δεν μπορω να κοιμηθω (3η μερα αυπνη σημερα).....
Jun 23 2008 22:08
tsintori → iristella
Άστα έχω ξεκινήσει φροντηστήρια μέχρι τέλος Ιουλίου.
Και είχα κανονίσει να δω claymore,death note και να ξεκινήσω επιτέλους τα one piece.
Tέσπα εσύ καλά γράφεις;
Jun 23 2008 22:02
iristella → tsintori
Δυστυχως οχι.....Εχω πολυ δρομο μπροστα μου ακομη..... Αλλα θα το υπομεινω και αυτο XDDDD... Εσυ ολα καλα? Εχεις αρχισει διακοπες τωρα φανταζομαι.....
Jun 23 2008 21:59

This status update has reached the maximum number of replies allowed