Community Status Updates
Franky_Super → iristella
αρχισα παλι απο το πρωτο βασικα.ενταξει τελειως διαφορετικο απο αυτα που εχω δει μεχρι στιγμης.αλλο στυλ γενικα.πλακα εχει ο shinigami παντως
Jun 30 2008 23:26
iristella → Franky_Super
και καλα ο doulis με τον serestrum.......πως σου φαινεται τωρα που το ξαναρχισες?
Jun 30 2008 23:24
sintar → GkLoc
εεεε δν ξερω...μπορει ειπα...η αληθεια ειναι οτι δν εχω κανονισει τπτ για την συνεχεια του καλοκαιριου..οποτε βλεποντας και κανοντας θα την βγαλω....
Jun 30 2008 23:20
°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori
BAKA NO BAAAAAAAAAAAAAAAAKAAAAAAAAAA
λιγα για τον Γκαρα θα σε λιανισω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
κ Btw μη με λετε πιου πιου ρε παιδια..ελλη με λενε :P
Jun 30 2008 23:19
tsintori → iristella
Yosh. Nιώθω ακμαίος και πάλι. Όσο για την Πιου Πιου για αυτό που έγραψα για τον Gaara (i sense danger όπως λέει και ο Kon) :oo:
Jun 30 2008 22:35
iristella → tsintori
τσωωωωπα τσωωωπα σ αγαπαμε.....απλα θελουμε να παμε εμεις ιαπωνια....Οταν εννοεις η πιου πιου θελει να σε πλακωσει? υπαρχουν περισσοτερες της μια εννοιες σε αυτην την φραση...καιδεν ειναι ολες κακες.....XDDDDDDD LOL
Jun 30 2008 22:30
psofia
→
Zauk-Lain-
Γοησοπούλα? Lol
Πολύ διάβασμα ρε γαμώτο... Μεγάλο πακέτο... Ασ'τα να πάνε! Στο meeting στην παραλία (αν γίνει) θα έρθεις?
Α και για Offspring δεν τρελένομαι...
Jun 30 2008 22:28
iristella → tsintori
χεχεχε,,,,,,,,, τι κανει κανεις για να παει ιαπωνια......LOL το σβησανε δυστυχως ως Off topic.
Jun 30 2008 22:25
tsintori → iristella
Mόλις διάβασα το post που μου βγάζεις το μάτι.
Τώρα ποναααααααααααααααααααααααααααααααααω. Και η πιου πιου θέλει να με πλακώσει. Κανείς δεν με αγαπά:emptyonexg1:
Jun 30 2008 22:24

This status update has reached the maximum number of replies allowed