Community Status Updates
moonheart → samurai_pizza_dora
θεαααααααααααααα θεαααααααααααα τρελο καψιμο αναμενεταιιιιιιιι τελικα αγρινιο θα ερθω νωριτερα. κανονισαμε με τα παιδια να παμε Ιο για διακοπες απο 19-23 αλλα φευγουμε απο πειραια... αρα 16 με 17 οταν τελειωσει η εξεταστικη θα κατεβω αγρινιο για να μην ανεβοκατεβαινω να αφησω τα πραγματα κ θα παω απο εκει αθηνα... ειπα στους parents να κανονισου ποτε κ που θα παμε διακοπες κ οταν κανονιστει σε παιρνω τηλ να κανονισοθμε κ μαζι για αστακο... ουουουουουουοου
Jul 01 2008 02:26
GkLoc → ichigo13
Απο Εδω Περα Το Εμαθα Και Εγω!!!!!!
Νέο feature παιδιά! Απλά κάντε copy paste το link του video που θέλετε να δείξετε και αυτό θα γίνει αυτόματα embed!!
Υποστηρίζονται όλα τα video hosting sites, καθώς επίσης και απλά links σε .avi αρχεία :riiight:
Αν, ωστόσο, δε θέλετε να γίνει embed το video και απλά επιθυμείτε να δώσετε το link, τότε ξετσεκάρετε το "Automatically parse links in text".
[IMG]http://img72.imageshack.us/img72/1253/goldbrickgd2.png[/IMG]
Jul 01 2008 02:25
ichigo13 → GkLoc
Ρε G-k την έβαλα την διευθυνση αλλά μου έβαλε link και όχι το video!
Ηelp plz!
Jul 01 2008 02:16
Anyparktos → Amphilyki
:wooi2:Thank you,i tried my best!!
School rumble is the name!
Jul 01 2008 02:06
iristella → Zoro
Οχι δεν λεω αυτο.... Λεω ενα που ειχε χτες τον εξυπνο τιτλο "Η γυναικα....γενικα" και μετα απο πολυ κραξιδι μετονομαστηκε σε θεματα ισοτητας μεταξυ των 2 φυλων και οπου να ναι μαλλον θα κλεισει
Jul 01 2008 02:01
Zoro → iristella
Σεξιστικο thread??Αυτο του σπωνη λες ή ασχετο??(ποιο αλλο αλλιως)
Τεσπα...9 pages remaining στο group...να τις διαβασω και ερχομαι για να σε καληνυχτισω...
Καλα που μπηκα(και που ειναι καποιος μεσα....εχεμ εχεμ,σε σενα αναφερομαι!!)
Να παρω λιγο...positive charge για αυριο!!
Jul 01 2008 01:58
iristella → Zoro
καλη επιτυχια για αυριο
και εγω διαβαζω τωρα θεωρητικα.
Αυτες τις 2 μερες ενα παιδι εβαλε ενα σεξιστικο thread οπου εχει γινει ο χαμος. Ποσταρα και εγω τα σεντονακια μου με τις μελετες μου και ησυχασα
για το πμ για καλο το ελεγα. οτι μου τα εδειξες πολυ πολυ ομορφα.
Δες και τι εγινε στο OP group Και περιμενω σχολια
Jul 01 2008 01:50
Zoro → ichigo13
Σ'αρεσε το avatar που σου δωσα βλεπω....χαιρομαι!!!(Law ftw!!)
Εγω γραφω αυριο...φευγω οπου να ναι,τα λεμε Puck-lover!!
Jul 01 2008 01:46
Zoro → iristella
Δεν τα πηγα!!!
Χεχε εννοω οτι παλι ειμασταν πολλοι και εχω αυριο στις 10 παλι...μολις τελειωσα το διαβασμα και καταφερα να κλεψω 10 λεπτα για ιντερνετ...κοιταω το OP group να δω τι επαιξε και μετα την κανω...
Τπτ σημαντικο στο forum αυτες τις 2 μερες που ελειψα??(ξερεις κανα near περιστατικο ή τπτ στο group??)
Τεσπα,επειδη βιαζομαι τρομερα θα ξαναπερασω απο το προφιλ σου να σε καλυνυχτισω και λογικα θα τα πουμε αυριο το απογευμα-βραδυ(μειναμε μονο 7 ατομα και ειμαι ο τελευταιος!!!αυριο δινω εγγυημενα,δεν την σκαπουλαρω!!)...
Τελος,σκεφτηκα και κατι αλλο να σε ρωτησω,λιγακι μονο πιο σοβαρο απο το αλλο,αλλα θα στο πω με pm αυριο,τωρα δεν προλαβαινω....
Απλως ειπα να στο πω για να σε κραταω στ'αγκαθια:hehehe:
(Σοβαρα δεν προλαβαινω να γραψω το πμ...αυριο!!αλλα τπτ το πολυ σοβαρο,παλι μια ερωτηση,λιγο διαφορετικη βεβαια...)
Τελος,την τελευταια φορα οταν σου γραψα για τα devil fruit...δεν καταλαβα,οταν μου πες "αχ εσυ εβαλες και εικονες" το πες σαν ευχαριστο που τις εψαξα ή κακως τις εβαλα για στα σποιλεραρα?Γιατι το χα απορια??
Απαντα λιγο γρηγορα σε ολα αν μπορεις,γιατι πρεπει να κοιμηθω αφου αυριο το πρωι ειναι η μεγαλη μερα....τα λεμε...
Jul 01 2008 01:43
iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™
για συναντησεις απο φθινοπωρο και μετα
καλοκαιρι θα εχω διαβασμα η θα λειπω οποτε κομματακι δυσκολο
αλλα οταν ξαλαφρωσω why not?
Jul 01 2008 01:41
Adventurer → nasia27
Μα οχι δε μου ειναι καθολου δυσκολο! Χωρις εσενα δεν εχουμε πια ποιον να κοροϊδευουμε και μας πιανει καταθλιψη :(
Jul 01 2008 01:11
nasia27 → Adventurer
εμ εμ ετσι ειναι! το ξερω σου ειναι δυσκολο να το παραδεχτεις αλλα ετσι ειναι!
Jul 01 2008 01:03

This status update has reached the maximum number of replies allowed