Jump to content

Community Status Updates

Photo

Anyparktos

Και ναι έχω 555 profile visits :P 5/6ths of the beast lol
Jul 13 2008 12:51
Photo

iristella → Zoro

Πες τα βρε endless inspiration και παλι (πεταγομαι το ξερω αλλα η χαρα που ανακαλυψα ομοιδεατισσα ειναι μεγαλη!)!!!!!!!! Εμενα μου αρεσει πολυ η γνωμη σου!!! Ευγε κοριτσι μου! Εχουμε και αναλογο poll οποτε μπορεις να ψηφισεις κιολας (και να θαψεις οσο θες)....... Τα βλεπεις zoro kun???? οχι για να μην λες οτι εγω ειμαι η κακιστρω που δεν αντεχε να βλεπει θηλυκη γατα κοντα σε Light Και L.......... Oπως βλεπεις υπαρχει πολυς κοσμος που εκνευριζεται απο το βλητο.:oo:
Jul 13 2008 12:48
Photo

endless_inspiration → Zoro

sorry που σου απανταω τωρα!!!! τωρα ξυπνησα....:yawn2: θα τις κατεβασω(τις ταινιες) και οταν βρω χρονο θα τους ριξω μια ματια.... η misa-misa ειναι επιηκως αθλια,τη μισησα απο την πρωτη στηγμη γιατι μου τη σπαει ο τυπος αυτου του κοριτσιου(δλδ αυτο του σπαστικου-χαζοχαρουμενου-βλαμμενου-θυληκου-που-τρεχει-σαν-σκυλακι-διπλα-στο-Light) η γνωμη μου αυτη ειναι και σε ποιον αρεσει.... η δικια σου πια ειναι;;;
Jul 13 2008 12:35
Photo

gexion → BarbasSs

[B]yoho , θα το εκτιμούσα πολύ αν έκανες κάποιο Εντιτ...στην προτασή σου στο παιχνιδι με τισ 5 λέξεις...να φτιαξεις μια προταση που να κολλάει με τισ άλλες όσο γίνεται..just try it;)[/B]
Jul 13 2008 12:26
Photo

Neuro → psofia

@Hatake Kakashi δεν έριξε την έριξα:hahaha:...Έμαθα ότι σε έριξε και η Matsu:nanana:? Εγώ χάρηκα πάρα πολύ που γνωριστήκαμε Σοφια!:kawaii:
Jul 13 2008 12:23
Photo

tsintori → Zoro

Oi Zoro-kun. Σε ρωτάω επειδή είσαι από τους ποιο έμπειρες στο forum. Στα statistics στο τέλος έχει ένα "referral". Ξέρεις τι είναι;
Jul 13 2008 12:06
Photo

tsintori → GkLoc

Πω και μαμώ το νέο avatar.
Jul 13 2008 11:47
Photo

Anyparktos → Kenny

[url]http://rapidshare.com/files/129330871/Exetaseis_Sept_2008.pdf.html[/url] Όλο το πρόγραμμα εξεταστικής του Σεπτέμβρη σε rapishare...Φαντάζομαι σε κάλυψα ε?:riiight: Άκουσα επίσης ότι ο ψυχάκιας ο Μάργαρης δεν έβγαλε αποτελέσματα κυκλωμάτων ούτε για όσους δίνανε πτυχιακή τα κυκλώματα 2!!!!Οπότε τα δικά μας τα αποτελέσματα μάλλον θα περιμένουμε...Αν ακούσω κατι για αριθμητική ανάλυση απο δευτερα θα σου πω μαν...
Jul 13 2008 11:26
Photo

Zabimaru → Dante80

ΝΑ σε ρωτησω κατι ρε Νταντε?τι διαφορα εχουν ta social groups apo ta topics?kai genika ti einai?
Jul 13 2008 11:06
Photo

Manganix → iristella

μήπως μπορείς να μου δώσεις το msn σου να τα λέμε καλύτερα?(αν θες) ευχαριστώ
Jul 13 2008 11:02
Photo

xANTONISx → trynksssj2

Hello
Jul 13 2008 11:00
Photo

xANTONISx → Whitelighter

Μέρα
Jul 13 2008 11:00
Photo

xANTONISx → YaTa

Καλημέρα :D
Jul 13 2008 10:58
Photo

xANTONISx → Dante80

Είσαι ενδιαφερόμενος ; :P
Jul 13 2008 10:56
Photo

Zouhan → momO

Καλά...μάλλον θα αργήσω να το ξεκινήσω....αυτή τη στιγμή έχω αφήσει στη μέση ή έχω ξεκινήσει τα Count Cain και Godchild, Happy!, Berserk, Blame!, Gunslinger Girl και βλέπω κάμποσες σειρές anime...άσε που πρι 3 μέρες πήρα και τα dvd από τη αλυσίδα του One Piece. Πολύ πράμα σου λέω.
Jul 13 2008 10:36