Jump to content

Community Status Updates

Photo

red pyramid → psofia

Τώρα είναι αργά....με πλήγωσες βαθιά στη ψυχή μου και δεν θα ανακάμψω ποτέ....θα γίνω σαν εκείνο το τύπο απο το Ouran High School Host Club που φοβάται το φώς και θα φύγω μακρυά απο το κόσμο....εξαιτίας σου :(:(:(
Jul 13 2008 14:36
Photo

psofia → red pyramid

Έλα τώρα μην στενοχωριέσαι... :( Απλά δεν μου αρέσει αυτό το υποκοριστικό...
Jul 13 2008 14:32
Photo

red pyramid → psofia

:(:(:(:(:(:(:(
Jul 13 2008 14:27
Photo

psofia → red pyramid

Μην με ξαναπείς Σόφι!!!!!!!!!!!! :madtodeath:
Jul 13 2008 14:21
Photo

psofia → Seraphimon-T.K.

Θέλω rep! lol
Jul 13 2008 14:12
Photo

Franky_Super → RiDeLub

thx για τις πληροφοριες.κατι αναλογο με τους DB δεν υπαρχει για το one piece?speedsub δλδ? οι υποτιτλοι ξεχωριστα υπαρχουν καπου?εστω και στα γαλλικα η ισπανικα που απ οτι εχω δει βγαινουν πιο γρηγορα,να τους κατεβαζουμε και να τους μεταφρασουμε στα αγγλικα με κανα μεταφραστικο προγραμμα?
Jul 13 2008 14:09
Photo

RiDeLub → Franky_Super

Ο μόνος λόγος που υπάρχει ακόμα το Bleach και το Naruto σε αγγλικούς υπότιτλους είναι οι DB. Όποιο άλλο group και να ξεκινήσει ή σταματάει ή το σταματάνε (λόγω license). Oι DB είναι speedsub που εδώ και χρόνια κάνει σταθερά την δουλειά του και θυσιάζει την ποιότητα για να το κάνει αυτό. Είναι από τα σπάνια group, από την άποψη ότι έχει stantard ημερ/νιες που βγάζει επεισόδια. Δεν είναι κανόνας αλλά κάτι σαν εξέρεση. Τα 3 group του OP είναι τα ίδια που ήταν και πέρυσι τέτοια περίοδο. Οι βασικότερη διαφορά τους με τους DB είναι ότι το OP έχει πρόβλημα με τα raws που πολλές φορές αργούν. Επίσης σαν standard group οι DB έχουν μεταφραστή ο οποίος κάνει την δουλειά του ακαριαία. Τα άλλα group και εκεί μια μικρή έλλειψη. ΥΓ: Πάντως το raw 362 θα έχει βγει μέχρι το βράδυ. Οι ΙNP παίζει ή να βγάλουν το 361 μέχρι το βράδυ ή να βγάλουν 361,362 μαζί από Δευτέρα,Τρίτη.Αν μάθω κάτι θα το αναφέρω.
Jul 13 2008 14:01
Photo

iristella → Elo

:wooi2:Arigatou Gozaimasu elo kun!!!!!!!:wooi2::wooi2::kawaii:
Jul 13 2008 13:39
Photo

Elo → iristella

Αστον,Μονο εγω εχω τον τροπο να τον πεισω,Its Going to Be The Hard Way!!! Just For You Iri-Chwaaaaaaaaaan!:lovulovu::lovulovu::lovulovu:
Jul 13 2008 13:35
Photo

iristella → Elo

Ευχαριστησις μου Elo kun:kawaii::kawaii::kawaii:....... Nαι το προσπαθω να σαλπαρουμε αλλα τι να κανω που ο GK αντιδρα.... Προσπαθω να τον παρω με το καλο και με γλυκες αλλα δεν πειθεται με τπτ.:hahaha:
Jul 13 2008 13:31
Photo

Elo → iristella

Arigato Iri-Chan:lovulovu::lovulovu::lovulovu:(For the request) Lets set sail To the Worlds End,With you as Our Leader!!:riiight:
Jul 13 2008 13:26
Photo

tsintori → GkLoc

Nαι ρε βλέπω. Θα πάω στο 7 σήμερα. Αλλά λίγο τα μαθήματα λίγο το ότι έχει και ένα ψιλοπρόβλημα το pc και λίγο οι συζητήσεις εδώ μέσα με έχουν αφήσει πίσω. Πάντως τον Αύγουστο θα το λιώσω.
Jul 13 2008 13:03
Photo

BarbasSs → gexion

δεν εχω καταλαβει ακομα πως παει το θεμα με τα προηγουμενα αλλα θα προσπαθησω
Jul 13 2008 12:56
Photo

GkLoc → tsintori

Thanks ρε!!! Συμβολιζει το King Of Kings αυτο το Avatar! Τι λεει,one Piece βλεπουμε καθολου??? Τριτη θα μου ερθουν τελικα τα DvD,oποτε Παρασκευη-Σαββατο Θα Το Αρχισω!! Uzumaki Naruto FTW
Jul 13 2008 12:55
Photo

psofia → Kon_Okami

IT IS MINE SHUVEL, I HAS IT, NOT YOU HAS IT!!!!!!!!! :@
Jul 13 2008 12:51