Community Status Updates
GkLoc → Zoro
ρε Zoro απο αυριο φευγεις????
ΝΑΝΤΕ??????//
Αχ,Θα Μου Λειψεις Shitty Marimo!!!
εστω τωρα που φευγεις,και δεν θα εχουμε πολλυ θεμα στο Forum Χωρις εσενα,Να αρχισω παλι να βλεπω Naruto,ΝΑΙ,Naruto ειπα,μην σου φαινετε παραξενο,
ANTE marimo,εστω το βραδυ θα εισαι ακομα μεσα?????
Jul 16 2008 13:47
ichigo13 → Zoro
Ζορο το anime Berserk εσύ απο που το είχες κατεβάσει?Εγώ το κατεβάζω από το torrent αλλά πάει πολλύ αργα(το ξέρω δικαιώνεσαι :) )Mήπως έχεις κάτι πιο γρήγορο?Θέλω από το 17 και μετά!
Jul 16 2008 13:45
Animefrick → BarbasSs
Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Αχ να μενα και εγώ θεσσαλονίκη αλλα που θα παέι φοιτήτρια εκεί θα έρθω!!!! για πόσο καιρό θα μείνεις Σέρρες?
Jul 16 2008 13:45
Zoro → tsintori
Ναι δεν με διεκοψες μην ανυσηχεις!
Τα σεντονια της μονο τα δικα μου τα συναγωνιζονται{και υπερνικανε πολλες φορες:P},αρα ας το πανω μου για οταν να γυρισω...μεχρι τοτε θα σας κυβερναει αυτη:terror2:
Τα λεμε αργοτερα λοιπον,καλο διαβασμα/επιτυχια και σε σενα!:thatsit:
ΥΓ:Support Misa:congrats:
Jul 16 2008 13:28
GkLoc → R.D.Zoro
Ohhh,αλλος ενας Marimo!!!
Γεια Σου ρε,Nice To meet U!!!
Νομιζω δεν χρειαζεται να ρωτησω τον αγαπημενο σου,Οπως και εσυ δεν χρειαζεται να ρωτησεις εμενα(Usopp FTW!!)
Eιδα Μπηκες και στο Group,Θα Χαρει πολλυ ο Zoro!!(Ειναι αλλο μελος,Ο οποιος ειναι και αυτος καμενος με Marimo!)
Jul 16 2008 13:28
GkLoc → RiDeLub
ONE PIECE FTW!!!(For Sure)
Και θα αρχισω το Live,και ειμαι σιγουρος οτι θα συνεχισω,
Μολις πριν απο λιγο κατεβασα την 9η ταινια RAW,Oμως δεν θελω να την δω ακομα,Θα περιμενω να Βγαλουν τους υποτιτλους οι Vegapunk(Ετσι ειπαν)
Παντως,μακαρι να συνεχισουβ οι Kaizoku,ειναι My Personal Favorites!!!
Αυτα,see ya around RiDeLub!!
Jul 16 2008 13:24
RiDeLub → GkLoc
Τίποτα ρε 'συ. Γενικά μου αρέσει να βοηθάω.
Για το θέμα της ενημέρωσης, το προσπαθώ για να αποφεύγονται άσκοπες συζητήσεις στο OP thread. Γενικά μου αρέσει να ψάχνομαι και (όπως οι περισσότεροι πιστεύω) όταν βρίσκω κάτι το δίνω προς τα έξω.
Ναι οι Kaizoku βγάζουν σχεδόν 1 ep/βδομάδα τώρα τελευταία. Αυτό είναι καλό γιατί τώρα που υπάρχει η έλλειψη στα επεισόδια από Kaizoku έως Vegapunk, οι Kaizoku θα έχουν καλήψει το κενό μέχρι του χρόνου.
Να σου πώ την αλήθεια μπορεί να ξεπεράσουν και τους VP έτσι όπως αργούν οι δεύτεροι...(αν και περιμένουμε batch από VP κάπου εδώ κοντά).
Τέλος ελπίζω να σου αρέσει το OP live. Eγώ δεν σταμάτησα μετά την πρώτη φορά που το είδα live.
OP ftw
Jul 16 2008 12:57
tsintori → Zoro
2,5 ώρες;:deadga6:. Λοιπόν θα έλεγα ότι είμαι κάπου ανάμεσα (θα δείξει αργότερα). Όσο για την Iri λέω στο ποιος θα γράφει άλλα σεντόνια εκτός απ' αυτή. Λοιπόν αν είναι θα τα πούμε αργότερα. Ελπίζω να μπεις στο βράδυ. Καλή επιτυχία στην εξεταστική σου και sorry άμα σε διέκοψα.
Jul 16 2008 12:56
BarbasSs → Animefrick
κοιτα το προβλημα ειναι σε θεματα παρεας...
εχω παρεα σερρες αρκετα ατομα βγαινουμε πινουμε περναμε καλα αλλα μια αντε 2 φορες την βδομαδα
εδω Θεσ/νικη εχω παρεα να βγω οτι ωρα της ημερας θελω
καποιος θα δουλειει καποιος θα εχει μαθημα αλλα παντα εχω κοσμο να βγω και οταν ειμαι εδω βγαινω απο το σπιτι στις 10 το πρωι και γυρναω το αλλο πρωι
στις σερρες δεν εχω και internet...
βαριεμαι αφανταστα να μενω σπιτι αλλα μισω το να κανω βολτες μονος μου
Jul 16 2008 12:53
dragoness_crysta → Adventurer
ela vre adventurer.....distixos den exo kseskistei sta mpania...ston ypologisti mprosta eimai alla den exo xrono na mpo sto net...para mono gia na do minimata....kai na feygo...xilia sygnomi giati tora eidai kapoia kai argisa na antapokritho....doyleyo sto asteroskopeio akia me exoyn siko katse (alla pio poly katse)...giati moy exoyn dosei dioria mexri telos ioylioy...asta.....pantos tha prospatho na mpaino oso pio syxna ginetai!!!!
se eyxaristo gia to endiaferon soy!!! nasai kala!!!
Crysta
Jul 16 2008 12:51
Zoro → tsintori
Χμμμμ,το γραψα πρωινες ωρες [ναι ειναι γνωστο οτι εχουμε αυπνιες εγω και η iri]αρα θα λεγα γυρω στο 2,5 ωρες+ βεβαια με διαλλειματα ενδιαμεσα...
Σε πολλες φασεις δυσκολευτηκα πολυ γιατι ηταν χυμα ολα τα quote και να τα ενωσω ετσι οπως ηθελα ηταν πραγματικα σαν ενα παζλ για μενα....η iri εκανε καλη δουλεια στο να με μπερδεψει και τις το αναγνωρησα...η πιο αξια μεχρι τωρα:P
Τωρα οσο για τ'αλλο.....χεχε καταρχας εισαι Misa fan ή hater??
{να ξερω δλδ αν θα πας μαζι της ή εναντιον της!}
Και μετα,μην ανυσηχεις ειστε 2-3 εναντιον της.....αλλα.....και παλι σας εχει!!:terror2:
Αρα περιμενετε να γυρισω και την κανονιζω εγω αν ειναι...
[βεβαια αν μεχρι τοτε εχει γεμισει καμια δεκαρια σελιδες θα σηκωσω λευκη σημαια:if:]
Γμμν εξεταστικη!:burningbe3:
Αυτη ειναι η αρχη ολων των κακων....τεσπα...παω να χαρω την τελευταια μερα μου λοιπον!!
Τα λεμε σε κανα group αν ειναι!!;)
Jul 16 2008 12:46
Zoro → Erisadesu
Χαχα ευχαριστω,δεν θα χασω!
[θα με ξαναδειτε συντομα κι ομως:P]
Eυχομαι να περνας εσυ καλυτερα γιατι αυτες οι μερες ειναι ανυποφορες αν εχεις ακομη εξετασεις:if:
Be Well:byejg9:
Jul 16 2008 12:41
tsintori → Scorpion
Λοιπόν καταρχήν καλώς ήρθες. Κάνε λίγο κόπο να διαβάσεις τους κανόνες.
Απαγορεύεται το double posting και άλλα όπως θα δεις.
Jul 16 2008 12:40
ichigo13 → Erisadesu
Μα δεν με κατάλαβες θέλω να έρθουν τα άτομα,που δεν πατάνε πια στο thread για διάφορους λόγους!Επίσης έλεος πια!Για anime μιλάμε και συγκεκριμένα για shonen anime!Τι ποιοτικά και ποσοτικά posts!Ποιός το ορίζει αυτό?Οτι ποιοτικό υπάρχει για ένα shonen anime το έχουμε συζητήσει
Jul 16 2008 12:38
Zouhan → Katan
Fav manga AS...λογικό μου φαίνεται, αφού λέγεσαι Katan! Έφυγε άδοξα όμως ρε γαμώτο:uhh:
Jul 16 2008 12:33

This status update has reached the maximum number of replies allowed