Community Status Updates
Zoro → Ephialtes
Ephialets-kun τοσο καιρο και δεν σε ειχα στους φιλους!
[το τυπικο μερος που λες κι εσυXD]
Τωρα πια που γινομαι Narutard κι εσυ ΟPtard επρεπε να γινει κι αυτο!
Απ οσο βλεπω η σειρα σε εχει πορωσει αρκετα οπως και το manga(αν κρινουμε και ποσο γρηγορα τα δες ολα!)....αντε να μπω κι εγω στην θεση σου με το Naruto:thumbup:
[αχχ,αυτος ο Ιtachi που μου χει χιλιοαναφερει η iri,μπορει να ναι καποιος τοσο τελειος?!:if:
Καναμε και στοιχημα σε περιπτωση που τον προτιμησω απο τον Ζοro,αν και αμφιβαλλω να γινετε αυτο!:hehehe:]
Jul 16 2008 14:44
ichigo13 → Zoro
Ρε το link για τα ogm που έδωσες τα έχει τα επίσοδεια αλλά είναι eng dub, όχι sub!
Jul 16 2008 14:41
ichigo13 → Erisadesu
Bασικά δεν μου δουλεύει το msn στο σταθερό μου!Αν θες έχω skype(για μένα είναι πολλύ καλύτερο αλλά anyway)
Πάντως θεωρώ πως η ποιοτική συζήτηση υφίσταται πιο πολλύ για πιο σοβαρά θέματα απ'ότι τ'anime γενικώς
Jul 16 2008 14:40
Zoro → Franklin
Πως σου φανηκε??
Οι φημες για μας τους 2 ειναι αληθηνες οπως βλεπεις!!XDXD
Jul 16 2008 14:39
Zoro → Erisadesu
Signomi signomi!!!: P
[ελπιζω να με μην ειναι πολυ αργα πια!^^]
Τσεκαρε και το edit απο κατω!
Eμετικα Γλυκαναλατος Zoro off XDXD
Jul 16 2008 14:26
Zoro → Erisadesu
Καλα βλεπω και οι 2 στην τρελη χαρα αυτη την περιοδο λοιπον!^^
Λυπαμαι τους καημενους τους τουριστες κιωλας,τους ευχομαι να μην πας ποτε με νευρα στην δουλεια:tongue:
[B] EDIT:[/B]Σ'ευχαριστω και για το σχολιο σου στο New Member Section...χαρη σε σενα μπηκα στο HOF για πρωτη φορα πια ΧP!
Jul 16 2008 14:21
Erisadesu → ichigo13
ara auto pou les einai shonen ara den einai kalo anime
ara den axizei ton kopo.
ara einai tou kolou to anime gi auto exei kai tou kolou ta sxolia.
Jul 16 2008 14:15
Erisadesu → Zoro
kanw kati polu xeirotero zoraki...
doulevw ston tourismo
koinos paw gamiontas.
Jul 16 2008 14:14
Zoro → ichigo13
"(τα κλασσικά,πρώτος θα απαντήσει ο G-K)[IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/hahaha.gif[/IMG]"
Χαχα τον προλαβα αυτη τη φορα,βγηκε!!:bleh:
Αν και spoiler,ναι ολοι μενουν μεχρι το τελος που εχουμε δει μεχρι τωρα...
Αν και χαλαρωσε καπως το κλιμα απο το αρχικο Berserk[τωρα πια με την ομαδα εγινε καπως πιο ηρεμο και με λιγοτερη βια...που δλδ παλι πολυ ειναι η βια,απλως οχι οσο στην αρχη!]μ'αρεσει η νεα ομαδα του...
Η Farneze γινετε πολυ καλυτερη πιο κει και εξελισσετε σε αρκετα ωραιο χαρακτηρα για μενα,ο Serpico επισης και γενικα ειναι περισσοτερα απ οσα μοιαζει και ο Isidro kai o Puck κανουν φοβερη αστεια ομαδα μαζι!
[πιο κει εμφανιζεται και ακομη ενας χαρακτηρας αλλα νομιζω δεν την εχεις φτασει ακομη;P]
Αυτα,καλα εκανες και ξεκινησες το ανιμε γιατι τα αξιζει πιστευω,αν και εχει μερικες μικροαλλαγες στην ιστορια,ειδικα εσενα που σ'αρεσει ο Puck,θα σου λειψει:(,αν και γενικα ειναι το παρελθον του Guts οπως ειδες και και στο manga δεν υπηρχε ο Puck εκει,ουτε και στις σκηνες στην αρχη ομως δενμ υπαρχει...
Τεσπα,τα λεμε λοιπον!!^^
Jul 16 2008 14:13
Zoro → GkLoc
Χαιρομαι που θα λειψω σε μερικους γιατι οταν το λεω στην iri μου λεει οτι θα με ξεχασουν ολοι και οταν γυρισω αυτη θα κυβερναει και θα εχει κανει γιγαντοποστς παντου και θα βρω διαφορετικο forum:P
Κι εμενα θα μου λειψετε nakamas,δεν ξερεις τι κολαση θα περασω αυτες τις μερες...στην καλυτερη περιπτωση θα ναι 7 και ελπιζω να καταφερω να τις κανω τοσες και οχι παραπανω..θα με ξαναδειτε συντομα λοιπον!
[γι αυτο ανυσηχησα μην μας εκανες καμια πλακα τις προαλλες,μην φυγω και χαιρετηθουμε ετσι,χωρις να ξαναδουμε των captain sogelopp!]
Οσο για το τελευταιο που ειπες,λογικα ολη μερα μεσα θα μαι απλα δεν ξερω αν θα προσεχω τι γραφουν οι αλλοι...ή θα βγαινω να δω κανα επεισοδιο Sasuke{μα γιατι,ετσι επρεπε να λεγετε αυτη η σειραXPXP}και θα μπαινω τακτικα...
Αρα ναι μεχρι το βραδι θα με δειτε κανονικα!;)
ΥΓ:"εστω τωρα που φευγεις,και δεν θα εχουμε πολλυ θεμα στο Forum Χωρις εσενα"
Με την iri παντα υπαρχει θεμα προς συζητηση μην ανησυχεις,καλυπτει το κενο μου και περισσευει...εγω ειμαι μονο η γαρνιτουρα:bleh:
Τα λεμε λοιπον,καλη πωροση με τον Sasuke!XDXD
Jul 16 2008 14:05
ichigo13 → Zoro
E...το άρχισα για να ξεσκάσω λίγο από το manga!
Στο manga είναι στον 24ο τόμο!Να σου πω?Η ομάδα του Guts που φτιάχτηκε τώρα,ξέρεις το παιδάκι, η Farneze και οι άλλοι θα μείνουν μέχρι το τέλος?(τα κλασσικά,πρώτος θα απαντήσει ο G-K):hahaha:
Jul 16 2008 14:03
Zoro → ichigo13
"Εγώ το κατεβάζω από το torrent αλλά πάει πολλύ αργα(το ξέρω δικαιώνεσαι [IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/happy.gif[/IMG] )"
Μονο και μονο που το ακουσα εξυπακουεται οτι θα σε βοηθησω....
Λοιπον,εγω κλασικα με megauolad το πηρα,αλλα σε rmvb....σε avi απ οσο ειδα δεν κυκλοφορησε ή εγω τουλαχιστον δεν το βρηκα πουθενα....υπαρχει σε παρομοια μορφη αρχειων ωστοσο,που λεγονται ogm~230 mb....
Τα βρισκεις [URL="http://www.horrormanga.com/berserk%20manga%20anime.html"]εδω[/URL]..
Αν παλι θες να δοκιμασεις the rmvb way:try:,παρ το απο [URL="http://anime-bookmark.blogspot.com/2008/02/berserk-rapidshare-rmvb.html"]εδω[/URL]....~40mb,καπως μικρο αλλα εγω ετσι το χα δει και δεν με χαλασε,κλασικα ποιοτητα ΟΚ για το μεγεθος του αλλα και γενικα...[αλλα τα ogm καλυτερα εννοειται,εχουν και 4πλασια χωρητικοτητα βεβαια:thatsit:]
Ελπιζω να σε βοηθησα!:)
Ααα και το manga πως παει?
Πως και περνας στο ανιμε τωρα??
Εγω το ανιμε το συστηνω σε ολους γιατι θεωρω οτι σε βοηθαει να μπεις πιο ευκολα στον κοσμο της σειρας γιατι ξεκιναει απο πιο καλο σημειο απο το manga και επισης εχει μουσικη,κινηση και φωνες....αλλα εσυ το ξεκινησες λιγο αργα μου φαινετε!:nanana:
Jul 16 2008 13:57
BarbasSs → Animefrick
ε κοιτα σεπτεμβρη ξεκιναω 4ο εξαμηνο(στα χαρτια μονο)
ε αλλα 2 μιση με 3 μου μενουν σιγουρα μπορει και παραπανω ποτε δεν ξες...
Jul 16 2008 13:52
R.D.Zoro
:terror2:Και εγώ χάρηκα! Μόλις που πρόλαβα και γράφτηκα και αμέσως διαμάχη με "Long-nose". Εννοείτε πως θα έμπαινα επιτόπου αφού είδα group One Piece. Cu
Jul 16 2008 13:50

This status update has reached the maximum number of replies allowed