Community Status Updates
Orion19 → Zoro
Θα προσπαθήσω. Χε χε. Πάντως πολύ θα ήθελα να σας συναντήσω όλους κανένα καλοκαίρι. Να δω με τι φάτσες μιλάω τόσο καιρό! Χα χα! Όταν θα γίνω εκατομυριούχος (λέμε τώρα..) θα φτιάξω ένα Going Horny και θα πηγαίνουμε όλοι μαζί για κρουαζιέρες!
Σου εύχομαι και εσένα να περνάς πάντα ωραία!:wooi2:
Jul 28 2008 15:58
Zoro → Orion19
Ναι εχω ιταλικη καταγωγη αν και μενω ελλαδα κανονικα,ειμαι εκει μονο για τις σπουδες!
Μ'αρεσει πολυ οταν πηγαινω γιατι ρυθμιζω την ζωη μου μονος μου και μιας και εχω μερικες παραξενιες στον χαρακτηρα[πχ ωραρια που κοιμαμαι/ωραρια που τρωω φαγητα κλπ]με τους γονεις δεν παλευονται τετοιες καταστασεις και αρα μ'αρεσει πολυ εκει,εχω βρει και φοβερο σπιτι για φοιτητικο[εχει οτι χρειαζομαι],πραγματικα θα περασω 3 πολυ ωραια χρονια!!!
Μετα επιστροφη ελλαδα για δουλεια!
Οσο για τον μαραθωνιο ναι κι εγω Zoro ειμαι και στην κανονικη ζωη και στην τεμπελια και με τις κατευθυνσεις!
Αρα αν ειναι να τρεξω αποκλειεται να το κανω τις πρωινες ωρες!:hahaha:
Κι εγω σαν κι εσενα δλδ!
Για τις εξοδους στην ιταλια ειμαι κι εγω πιο περιορισμενος γιατι εκει κανω ολα τα download/watch απο ανιμε,αλλα βγαινω κι εκει....απλως δεν εχει τοσο διασκεδαση οσο στην ελλαδα!
Εδω οταν ερχομαι ξεδινω περισσοτερο!
[αν και με εσας περναω παρααα πολλες ωρες μεσα....με καταστρεψατε!!!:hahaha:]
Οσο για την κοπελα χαχα νικησε δλδ στην επιλογη του που θα μεινουν!!
Χαχα μπραβο της αλλα αν οντως ειναι τοσο καλα οσο λες χαιρομαι και για την επιλογη του αδερφου σου και εσενα!
Να σ'αρεσει τοσο πολυ δεν το περιμενα{πρωτη φορα ακουω ελληνιδα να στηριζει λιγοτερο την χωρα της...οχι τπτ αλλο εγω ειμαι αντικειμενικος σε οτι βλεπω,δεν με επηρεαζει ο πατριωτισμος και τετοια,απλως δεν ειναι ολοι ετσι}
....σου ευχομαι να περασεις μια τελεια ζωη εκει!!:Blissfull:
Jul 28 2008 15:51
Erisadesu → Seraphimon-T.K.
hehe kalutera me to snensored giat polu ... kapws einai ...
Jul 28 2008 15:43
tsintori → Zoro
Πάω να κλείσω τον firefox αλλά απαντήσανε στο group. Μπες να δεις τι άφησα στην Ori. Και εμένα τα eps απ' το 20+ μου αρέσανε ποιο πολύ.
Jul 28 2008 15:34
Zoro → tsintori
Ειχα βγαλει το κατανα απο την θηκη αλλα σωθηκες τελευταια στιγμη!!!XD
Καλο dn λοιπον,οντως η σειρα τα σπαει!{αν και προς το 30 επεσε καπως για μενα!}
{αλλα δεν ειχες πει οτι ηθελες διαβασμα???ετσι το εννοεις εσυ το διαβασμα?XDXD}
Jul 28 2008 15:32
tsintori → Zoro
Καλά ρε έτσι όπως το έγραφα δεν το σηνηδητοποίησα καθόλου..... Τέσπα Dn πάω στο 30. Είναι απλά respect. Πάω τώρα διότι ήδη έχω αργίσει.
Jul 28 2008 15:29
Tenshi → Fingolfin
Xaxaxa....swstos!!!
Mpa den nomizw na exeis na fovi8eis tipota! ^^
Jul 28 2008 15:29
tsintori → Seraphimon-T.K.
Πάντως αυτό το sensored μου μοιάζει σαν υπογραφή στην υπογραφή.. Και πάλι καλά να περάσεις. Α και που τη βρήκες αυτή τη foto της Hinata;
Jul 28 2008 15:28
Orion19
Εδώ αυτή τη στιγμή έχει 20 βαθμούς που είναι σα 30-35 Ελλάδας. Καίει σα πού*της ο ήλιος εδώ...
Zoro-kun, ναι, η κοπέλα είναι φινλανδή. Άρα εσύ είσαι Ιταλία τώρα; Πω πω... Διασκορπισμένοι όλοι. Χα χα!
Όσο για τους μαραθώνιους, εμένα είναι of the lazy kind. Μαραθώνιους απο σειρές και anime εννοώ.:hahaha: Απο το σπίτι βγαίνω μόνο όταν δεν έχω άλλη επιλογή!:hahaha: Δε μου αρέσουν τα πλήθη...
Jul 28 2008 15:28
Seraphimon-T.K. → Erisadesu
ΧΡ σαρεσει? πριν ηταν πιο ωραια χωρις την λογοκρισια...αλλα ο Ξαδερφος μου εκανε παρατηρηση :( Αλλα δεν πειραζει,με την λογοκρισια εχει πιο πλακα και το κειμενακι ΧΡ
Jul 28 2008 15:27
Erisadesu → Seraphimon-T.K.
OMG TI UPERTATH UPOGRAFH EINAI AUTH RE SU?
an kai polu xidee
Jul 28 2008 15:24
Tamaki → Erisadesu
lol όχι! απλά χτένισα τα μαλλιά σαν την Asuka και φορούσα μια μπλούζα με το σηματάκι της Nerv.. γι'αυτό έχει βάλει :P ο Πλάτωνας. :P
Jul 28 2008 15:23
Zoro → tsintori
Ασχετο αλλα εγω μπορω να την δω την υπογραφη σου με το kyuubi!
:)
[and don't do these kind of jokes again:hahaha:]
Jul 28 2008 15:22

This status update has reached the maximum number of replies allowed