Community Status Updates
°•πίΟu-πίΟu•°™ → psofia
den einai copy paste apo kei einai apo kapoianou to profile sto hi5
Jul 28 2008 19:01
Sparda → Megi ♥
Nα σου πω την αμαρτία μου την προτιμώ τώρα που τον δέρνει παρά όταν βλέπαμε το γυμνό σώμα της από 10 διαφορετικές πλευρές/με διάφορα pervy clothes στα 7,8 πρώτα επισόδεια:P
(Έτσι κι αλλιώς ο Suzaku δεν νιώθει μία)
Jul 28 2008 19:00
Megi ♥ → Sparda
ρε Sparda ο Suzaku της τρώει από την Kallen :deadga6:....................
θα την σκίσω την σκύλα :burningbe3:
Jul 28 2008 18:56
Tamaki → Erisadesu
δεν...έχουμε...
αλλά την έχω ακόμη τη μπλούζα οπότε μπορεί να γίνει :)
Jul 28 2008 18:54
°•πίΟu-πίΟu•°™ → olgidio
bre de pa na lene yamede kai yamero kai na xtypiountai stop kai stop o allos de prepei na stamatisei muahahahahaha
twra oson afora auto to seme kai seme ti simainei? o "exo to pano xeri?"
vale me stin orologia yaoi+yuri giati den eixa pote psa3ei tis ennoies! apla evlepa eikones ki egw san ta paizakia!
Jul 28 2008 18:40
Megi ♥ → Zoro
@Zoro
{Yep,μιας και ο ενας δεν κανει τπτ και ο αλλος ολο ψαρευει αλλα δεν πιανει καμια,μαλλον ετσι ειναι και γι αυτους.....yaoi ftw!!{και εχει και ολοκληρη Robin αλλα τπτ...αχχ Zoro-kun!}...[fanboy mode off XD]}
Πες τα ανθρώπε XD!!!!!! Τουλάχιστον ο Sanji την παλέυει κάπως με την Nami αλλά ο βλάκας ο Zoro προτιμά να κοιμάται παρά να ασχολείται με την θεά την Robin <<. Και η καημένη η Robin προσπάθησε να τον πλησιάσει στην αρχή αλλά αυτός δεν καταλαβαίνει τίποτα :deadga6:
Jul 28 2008 18:40
psofia → Ioanna-chan
Οι χρονισμοί δεν είναι ο τομέας μου... Πέρνα από Animeclipse καλύτερα!
Jul 28 2008 18:37
jimmare → Zoro
E Ζοrο θυμασαι που λεγαμαι για one piece???Στο site που λεγαμε,εχω φτιαξει ενα αλμπουμ αποκλειστικα και μονο για one piece:
[url=http://anime-accelerator.forumakers.com/gallery/aeeiiao-anime/aeeiiao-One-piece/aeeiiao-One-piece-cat_c5.htm]εικονες One piece[/url]
Το λινκ απο κατω δειχνει που ειναι το αλμπουμ
Jul 28 2008 18:34
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Konata
[B]ο κυριος Otaku no Sekai τα πηρε??[/B]
[I]"btw, ο άνθρωπος δεν έχει αγγλικά στο PC του (μιας και Ιταλός). Μήπως πρέπει να αγοράσει ελληνικά windows επειδή θα το ήθελες εσύ;; :drink:
BTW, έχεις άπειρα ορθογραφικά λάθη στο Post σου. Και δεν βάζεις και τόνους. Μήπως να μάθεις ελληνικά πρώτα και έπειτα αγγλικά; Χρήσημα θα σου φανούν και τα 2 :drink:
Τελικά πιο κουραστικό μου φαίνεται το δικό σου Post με όλα τα λάθη παρά του Flame-san..."[/I]
[B]way to goooo! yattaaaa![/B]
Jul 28 2008 18:24
Sparda → Erisadesu
Tις ώρες που πήγα ήταν λίγο έλεος:P Λόγο συγκοινωνίας την έκανα κατά τις 10 που εκεί άρχισε το καλό, κατά τα άλλα δε με βλέπω να ξαναπηγαίνω. Of course I don't regret it^^
Jul 28 2008 17:57
°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori
ti les kale? exei polu gelio o tupas! apisteuto didimo me ton ichi! kai einai kalos enw deixnei skliros opos k o aristokratis byakuya! (pou m 8ymizei to "Byakugan!" tou neji kai tis hinatas) kai einai kai omorfos muahahaha! alla o agapimenos m so far einai o Toushirou h opos kai na ton lene. o captain tis 10 squad! vevaia 8umizei polu dragonball to stylaki toy alla einai polu gamatoooos! oxi pes!
Jul 28 2008 16:20
Zoro → Orion19
Χαχαχα ναι πλακα θα χε να συναντηθουμε ολοι μια φορα να δουμε την ero queen απο κοντα!!
Με την iri ηδη το συζητησαμε να γινει καποτε στο μελλον!
Και σιγουρα πρεπει να φερουμε και τον cook,μην λειπει και ο αντιπρωσοπος της αντρικης πλευρας!
Το θεμα ειναι βεβαια να ρθεις εσυ ελλαδα γιατι ολοι εμεις εκει αποκλειεται να ρθουμε!!:hahaha:
Jul 28 2008 16:09

This status update has reached the maximum number of replies allowed