Jump to content

Community Status Updates

Photo

Sakura!!! → animestarling

δεν γνωρίζω ακριβώς.. νομίζω είναι απλά φαν μειντ γτ είχε και άλλα.. sorry D=
Feb 13 2012 01:43
Photo

animestarling → Sakura!!!

απο ποιο manga ειναι η profile pic σου;;! xD
Feb 13 2012 01:38
Photo

GhostPrince → animestarling

χαχα, αστα : μη τ'αφισεις ομως 8α γινει πιο μετα ενδιαφερον :P (να υπο8εσω δεν εχεις φτασεις ακομα ουτε στο αρκ που πηγαν στο μελλον ε?) xD χμμ, supernatural 8α το λεγα,slice of life,εχει και τα κλασικα του με τις οικογενεις περι exorcism & evil spirits :P shrines xD το σχεδιο με τραβηξε αρχικα, αλλα φαινεται αρκετα καλο, 2ρο chapt. ειμαι(αν και ακομα 5 ειχει μονο >.<) [URL="http://www.mangareader.net/tokyo-ravens"]here[/URL]
Feb 13 2012 01:37
Photo

OdyMonaxos → zoro77

Δεν είπα πως δεν έχετε ομοιογένεια, αλλά έχετε απέναντί σας εμάς και (αν περάσετε) τη Σιένα, τις 2 πιο ομοιογενείς ομάδες στην Ευρώπη. Μια χαρά είστε για το μπάτζετ σας (αφού οι Αγγελόπουλοι έκαναν πλούσιους όλους τους ότι-να-ναι, έφτιαξαν μια ομάδα συμαζεμένη αλλά ταλαντούχα). Γενικά δεν μας έχετε σε καταστάσεις ΚΟ. Γι' αυτό και στην Ευρώπη μετά το Σπόρτινγκ την έχουμε πατήσει στο πιο χαλαρό τοπ 16 2 φορές, ενώ στους 8 μόνο από την Ταού σ' εκείνο το μάτς... Γι' αυτό και στα f4 έχουμε μόλις 2 ήττες σ' όλη την εποχή Ομπράντοβιτς (με 3 φάουλ του Ρέμπρατσα σ' ένα λεπτό... και με την Μακάμπι του Σάρας και του Πάρκερ). Έχουμε μάθει στα do or die και δεν μπορείτε να μας ξεπεράσετε εν μία νυκτί σ' αυτό τον τομέα. Είναι πείρα διαχείρισης καταστάσεων τόσο από τους παίκτες όσο και από τον προπονητή ακόμα και αν η ομάδα κάνει κακές regular seasons εκεί που πρέπει εμφανίζεται όπως πρέπει. Πλεονέκτημα έδρας έχεις; Ρώτα τους Καταλανούς...Έκαναν ό,τι μπορούσαν και λίγο έλειψε να τους σκουπίσουμε. Η ομάδα σας πρέπει να δουλευτεί χωρίς να απογοητευτεί από τη 2η θέση και τον αποκλεισμό στους 8.
Feb 13 2012 01:27
Photo

animestarling → GhostPrince

Ασε, ειμαι στο 60 chapter στο Reborn, ε δεν θα το τελειωσω ποτε με αυτη τη Haru-chan που εχουμε μπλεξει.. Για πε.. τ θεμα εχει;; δωσε κανα λινκακι... xD
Feb 13 2012 01:23
Photo

ναι, το χα δει αρκετα πιο παλια...αχαχα, νομιζω ξερω που λες, οντος δε παλευεται, βασικα γενικα η συγκεκριμενη δε παλευεται xDD(εχει κιαυτο το ακιρο voice acting) εγω το μανγκα διαβαζω, που λεει πολλα :D γενικα η σειρα νομιζω απτα καλυτερα shounen ειναι, αλλα το καταλαβαινεις αρκετα μετα, η αρχη παραειναι wtf xD εγω σημερα ξεκινησα το "Tokyo Ravens" , καλουτσικο φαινεται :D
Feb 13 2012 01:15
Photo

Εντωμεταξυ ειχα ξεκινησει το Reborn αλλα εχω φτασει στα κεφαλαια με την Haru και δεν παλευονται! Εχω πεθανει απο τη βαρεμαρα... Δεν ξερω αν βλεπεις KHR;;
Feb 13 2012 01:10
Photo

zoro77 → OdyMonaxos

Oμοιογενεια εχει η ομαδα. Ακομη και οι μεταγραφες δενουν και μαλιστα ο Ντορσυ προσαρμοστηκε πολυ γρηγορα. Κοιτα δεν σου πα οτι θα γινουν αυτα. Εγω σου ειπα οτι σε περιπτωση που το ΣΕΦ χρησιμοποιηθει στο επακρο δινει και τιτλο και καλο ματσαρισμα στα πλει ωχ. Εκει πονταρω φετος και στον Ιβκοβιτς. Μεχρι στιγμης αυτο ειναι που μας εχει κρατησει σε Ευρωπη και Ελλαδα(με τη σημερινη νικη)Η απειρια πιστευω μπορει να γιατρευτει με την βοηθεια του κοσμου και να βοηθαει την ομαδα να κρατιεται. Παντως παρολο που υστερουμε στο κομματι πειρα, σε καποια αλλα κομματια ειμαστε καλυτεροι. Ειμαστε πχ πολυ πιο γρηγοροι, πραγμα που και αιφνιδιασμους δημιουργει αλλα και βοηθαει στην αμυνα. Βασικα δεν ειναι και τοσο του πεταματου η ομαδα. Ζημιες μπορει να κανει. Ειδικα αν την υποτιμησεις. Η Εφες εχει τριπλασιο μπατζετ και τον ηπιε. Και μαλιστα στο ρελαντι(με εξαιρεση τα τελευταια λεπτα στην Τουρκια). Σιγουρα εχετε καλυτερη ομαδα αλλα σε καμια περιπτωση κλασεις ανωτερη. Τα τελευται χρονια εξαλλου οι νικες στα μεταξυ τους ματς ειναι ισαριθμες. Το προβλημα δεν ειναι να νικησουν τον ΠΑΟ, το προβλημα ειναι να νικανε [U]σε συνεχομενα παιχνιδια [/U]τον ΠΑΟ. Ειμαι υπερ της αποψης οτι αν τελικα κερδηθει και τριτο πλεονεκτημα εδρας δυσκολα θα ξαναχαθει και δεδομενου οτι παντα στο πρωτο ματς μας παιρνατε την εδρα, πλεον σιγουρα θα υπαρχει διαφορετικη αντιμετωπιση.
Feb 13 2012 01:01
Photo

nice, καλα κιεγω μια απτα ιδια ειμαι, αν και περισσοτερο του ανιμε, οχι τοσο μανγκα. Girl of the wild's το εχω ξεκινησει κειγω τωρα τις τελευτεες μερες, πολυ γελιο xD το deadman, ειχα διαβασει οταν βγηκε τα πρωτα 2-3 chapt...καπια στιγμη το αφισα για αγνωστους λογους :hahaha: 8α το ξαναπιασω λογικα(ωραια εντυπωση μου χε αφισει) :P κιεγω σε ιδια φαση διαβαζω τα μανγκα συνη8ως, χαχα, αν κιεγω ριχνω κανα anime/game OST τις περισσοτερες φορες :P
Feb 13 2012 01:00
Photo

Βασικα εγω διαβαζω πιο πολυ manga και αν μ'αρεσει βλεπω το ανιμε. Μ'αρεσει περισσοτερο η διαδικασια. Καλη μουσικη και διαβασμα με το πασο σου.. Διαβαζω λοιπον ο,τι κατσει, ολα τα ειδη αρκει να μην ειναι κατι βαρετο και το ντροπαρω στο 1o chapter.. Χθες διαβασα το Girl the wild's ας πουμε. Εχω βαλει στο ματι το Wake up Deadman, μια που επεσα πανω στο thread και μου αρεσε...
Feb 13 2012 00:52
Photo

Fallen_Mpougatsa → redqueen

[QUOTE=redqueen;563552]το μοno καλο ηταν οτι ειδαμε ξανα τν καλο Himekawa :lovulovu:(μα γτ ν τ κανει αυτο στον εαυτο του και να κανει τετοιο μαλλι? + τι οικογενεια κι αυτη):terror2:[/QUOTE] Έλα λίγο, λίγα τα λόγια για τον husbando μου. Και φυσικά είναι κούκλος όπως και να ναι και από την άλλη τι εκφράσεις θαυμασού είναι αυτές? Για να μαζευτούμε λίγο κοπελιά...! :P
Feb 13 2012 00:51
Photo

χαχα, nice...καλα εγω δεν εχει τυχει να διαβασω το μανγκα, αλλα ισχυει ηταν λιγο ασυνη8ιστη σειρα, ωραια ομως :D καλα και ποιος δε 8α το δει, αν βγει καπια στιγμη, μακαρι :3 απο ανιμανγκα τι βλεπεις/διαβασεις εσυ γενικα? :)
Feb 13 2012 00:45
Photo

Ναι, βασικα ασυνηθιστη μου φανηκε- δεν ειχα διαβασει αλλο με παρομοιο theme-.Φαντασου αν και εχω διαβασει το manga(usagi drop) δεν ειχα προσεξει οτι υπαρχει anime, μονο πριν απο λιγες μερες!! Καποια στιγμη ισως να γινει. Εγω παντως θα το δω..
Feb 13 2012 00:41
Photo

OdyMonaxos → zoro77

Πολύ δύσκολα, εναντίον ομάδων που υπερέχουν σε πείρα, ομοιογένεια, ποιότητα ρόστερ, και δεν μασάνε από έδρες. Ούτε εμάς μας έχετε, ούτε τη Σιένα, σε αγώνες που κρίνουν τίτλους ή προκρίσεις. Το ΣΕΦ είναι ένα μικρό γήπεδο, με τον κόσμο μακριά από το παρκέ, δεν είναι η ηφαιστειώδης έδρα που θα λυγίσει έναν έμπειρο αντίπαλο. Το μόνο στο οποίο χρησιμεύει είναι σαν ψυχολογική στήριξη και πώρωση για τους παίκτες σας. Είναι νεαρή ομάδα που όλος ο παλμός της εξέδρας θα της δώσει μεγάλο μπόνους ψυχολογίας. Μπορεί να κάνει τους παίκτες σας λιοντάρια, αλλά σε καμία περίπτωση τους αντιπάλους χριστιανούς. Πρωτάθλημα και 5ο παιχνίδι πλέηοφ, με τίποτα. Μάλλον πιο κοντά στο σκούπισμα είστε. Προσωπικά πόνταρα σε εσάς πριν αρχίσει, λόγω της δικής μας χαλάρωσης μετά από 2 άνετες νίκες με τη Φενέρ (κακά τα ψέματα, δεν ήταν χεσμένοι από την έδρα οι δικοί μας, απλά δεν συγκεντρωνόντουσαν, δεν έμπαιναν στον κόπο να παίξουν) και στην ικανότητα του Ντούντα να στήνει καλές άμυνες στην κανονική περίοδο απέναντι στο Ζοτς (γιατί πέρσι στα πλέη όφ κοιμόταν κι άφηνε τον Μ'κεφαλίδη να ματσάρει το Μπατίστ, τον Παπαλουκά στο 3!!! να ματσάρει τον Καϊμάκ κι αντίο ζωή). Σίγουρα θα είχε η διαφορετική απ' το προηγούμενη παιχνίδι ομάδα σας έξτρα κίνητρο, απλά δεν περίμενα ούτε τόσο χάλια στις 3 πρώτες περιόδους, ούτε την παραλίγο παράταση. Βγάλατε πολλή ενέργεια, πολύ κέφι, αρκετά καθαρό μυαλό και εκτελέσατε πολύ καλά το πλάνο (όσο είδα). Αυτά χρειάζεστε, όχι το ΣΕΦ. Θα προτιμούσα να μην είχατε και το μπλάκ άουτ και να μας ρίχνατε 10 και βάλε.
Feb 13 2012 00:31
Photo

καλα το καταλαβα :P (τωρα το βλεπα κιεγω, αρκετα καλη σειρα κιαυτη :D) ναι ρε συ, πολυ λιωσιμο, εχει τρελο γελιο ωρες ωρες :hihi2: (8α 8ελα να το βλεπα και σε ανιμε >.<)
Feb 13 2012 00:13