Community Status Updates
Anelis → iristella
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
αμα το κανουν αυτο μα τον ΔΙΑ θα αγορασω 100 φορες αυτη την ταινια και θα την στειλω σε οσους ξερω :hahaha::hahaha::hahaha:
Aug 04 2008 21:28
iristella → jeffhardy
Ιαπωνια θελω να παω απεγνωσμενα αλλα δεν βρισκω παρεα.,,, Με το που παρω το πτυχιο μου ομως εχω σκοπο να τους γραψω ολους και να παω μονη μου αν χρειαστει.....(το αεροπλανο να δω πως θα παλεψω μονο)...... Εσυ εχεις παει Ιαπωνια?
Aug 04 2008 21:25
iristella → Anelis
Κακο 2??? Στην αρχαια Ελλαδα???? Μα τον ΔΙα αυτο θα ειναι πραγματικα MUST SEE..... χιχιχι Να δω ανθρωπους να τρεχουν πανικοβλητοι και αιμοφυρτοι στην ακροπολη και τι στον κοσμο...... Να δεις που γι αυτο εχασαν οι αθηναιοι τον Πελοπονησσιακο και πεθανε ο περικλης. Δεν ηταν λοιμος. Zombiaση ηταν......
Aug 04 2008 21:24
jeffhardy → iristella
great minds think alike ;)
νομιζα οτι το πηγαινες προς ιαπωνια μερια οποτε ανεφερα την φιλοξενια αλλα οκ το θεμα ειναι να περασεις εσυ καλα πανω απο ολα δεν ειναι οτι θα πας μονιμα και θα πρεπει να τους ανεχτεις :P
Aug 04 2008 21:24
Anelis → iristella
αχαχαχαχαχα
καλα γενικα η ταινια ηταν ηλιθια με καθολου πρακτικες αντιδρασεις
πφφφ ανθρωποι σου λενε μετα, τα ζομπι ηταν waaaay more practical απο ολους τους γιατρους, επιστημονες, επιχειρηματιες, πρακτορες, μαφιοζους κ ο,τι αλλο ειχε η ταινια
such a waste
το τελος του κακου ειχε πολλες προσδοκιες απο μερους του σκηνοθετη
προσωπικα το βρικα πολυ αστειο οπως κ ολη την ταινια
u know ο Νουσιας (ο σκηνοθετης) ειχε πει στον φιλο μου πριν απο κανα χρονο οτι θα βγει κ κακο #2......κ παιζει να ειναι στην αρχαια ελλαδα
εχει να πεσει επικο γελιο...
Aug 04 2008 21:19
iristella → jeffhardy
χαχαχα Μεσα στο μυαλο μου εισαι..... Αυτο ελεγα πριν απο κατι μερες στο VK manga thread...Να την παρατησουν και οι δυο και η να τα φτιαξουν μεταξυ τους (για ολες τις Yaoi fan readers) η να συνεχισουν την ζωη τους μακρια της.,,,.ΧDDD
Για το τελευταιο δεν ξερω......Εξαρταται που θα παει κανεις..Πχ Γαλλια που θελω να παω εγω ξερω οτι εναν α σοβινισμο τον εχουν μερικοι... Παλι καλα που ξερω αρκετα καλα γαλλικα οποτε δεν θα αντιμετωπισουμε προβλημα πιστευω... Απο την αλλη Λατινικη Αμερικη, Ισπανια και Πορτογαλια απο οτι εχω ακουσει ειναι χωρες με πολυ φιλικη νοοτροπια προς τους ξενους.
Aug 04 2008 21:15
jeffhardy → iristella
βλεπω στο τελος σε ενα τρομερο plot twist kaname+zero να παρατησουν την yuuki στην κοσμαρα της και να βρουν αλλου την αγαπη χοχο ^^
εκτος απο αξιοθεατα διασκεδαση και manga σιγουρα καλυτερη φιλοξενια απο εδω οπου σε αρκετα νησια ενιωσα λες και ημουν ξενος στην ιδια την πατριδα μου!!!
Aug 04 2008 21:11
iristella → jeffhardy
Την Yuuki μεχρι το τελευταιο Chapter του Manga την αντιπαθουσα παρα πολυ. Μου φαινοταν υπερβολικα αδυναμος και αναποφασιστος χαρακτηρας και με εκνευριζε το οτι ουσιαστικα με την σταση της δεν βοηθουσε τα ατομα γυρω της.,,,,
Με τα ελληνικα νησια εχω φαει φρικη.... Την εχουν δει πολυ εκμεταλλευση την φαση και ειναι ολα πανακριβα χωρις ουσιαστικη παροχη υπηρεσιων. Τουλαχιστον αν παω εκει που θελω ξερω οτι θα τα σκασω αλλα απο την αλλη θα ευχαριστηθω αξιοθεατα διασκεδαση και προπαντως ψωνια καθε ειδους (Manga included)
Aug 04 2008 21:02
iristella → Anelis
[I]δλδ οταν θα πας ιαπωνια πως θα πας;[/I]
Βαρια ναρκωμενη......:hahaha::hahaha::hahaha:
Να σου πω κατι δεν ηταν τοσο το μεγεθος οσο το οτι ηταν κλειστος χωρος και χωρις εξοδους διαφυγης καθοτι ηταν περικυκλωμενοι. Βαλε και το γεγονος οτι στο γκαραζ ειχαν ηδη εισχωρησει καποια zombies και οτι ηταν ζητημα χρονου μεχρι να αρχισουν να ανεβαινουν προς τα πανω,.,,,, Εγω απορω γιατι δεν πηραν ενα μπιτονι βενζινη να τα κανουν ολα μαζι barbeque παρα καθοντουσαν και τα κοιταζανε μεχρι που μαζευτηκε ολοκληρος στρατος....
Oσον αφορα το τελος του κακου μου φανηκε ψιλοκουφο.... Καταρχας δεν καταλαβα πως τους εντοπισε ολοκληρος στρατος απο zombies (θελει μια καποια προσπαθεια οπως και να το κανουμε....).. Τεσπα ειχε ενα Α κενο η φαση αλλα και παλι καπως επρεπε να τελειωσει η ταινια.... Για ελληνικη παραγωγη του 2004 ηταν πολυ καλη παντως.
Aug 04 2008 20:59
jeffhardy → iristella
βασικα στο vampire knight πιο πολυ κοιτας τα αγορακια παρα τα κοριτσακια και ειδικα αν ειναι οπως η yuki στο ανιμε για το μανγκα δεν ξερω δεν το εχω αρχισει ακομα μπορει να ειναι συμπαθητικη :)
εξωτερικο ακουω σωστη σε βρισκω και γω αμα μπορουσα καπου εξω θα πηγαινα παρα παλι στα ελληνικα νησακια enough is enough ^^
Aug 04 2008 20:55
Anelis → iristella
καλά για το γκαραζ το καταλαβαινω, αλλα αλοκληρο Mall μικρος χωρος?!!! μα τοτε τι ειναι μεγαλος, ολοκληρο σταδιο; (που μαλλον ειναι η χειροτερη περιρτωση, οπως στο τελος του κακου)
δλδ οταν θα πας ιαπωνια πως θα πας;
Aug 04 2008 20:54
Raven Princess → Hikari-sama
Γεια!!! Δεν πειραζει!!Κι εγω διακοπες ημουν αλλα δεν αντεξα χωρις ανιμε!!!!Εσυ???
Aug 04 2008 20:49

This status update has reached the maximum number of replies allowed