Community Status Updates
tsintori → Orion19
Kαλά Ok. Ελπίζω να σου απαντήσουν (διότι και εγώ σε ένα αρχείο που το είχα στείλει για αναγνώριση έκαναν μια βδομάδα να απαντήσουν). Bye bye......
Aug 04 2008 22:02
Radagast → iristella
Κατάλαβα έμπλεξες δλδ. :P Πρέπει όμως να μπούν πλέον τα κεφάλια μέσα όπως το είπες, μια απ'τα ίδια και εδώ. Πράγματι πέρασα πολύ ωραία στα Χανιά και κυρίως έπαθα πλάκα με τις παραλίες στο κάτω μέρος της Κρήτης, με το "πεντανόστιμο" φαγητό τους και με την συμπεριφορά γενικώς των Κρητικών. Αφού όταν γύρισα Αθήνα έπαθα πολιτισμικό σοκ, ένιωσα πως γύρισα απ'τον παράδεισο στην απόλυτη σαπίλα. :( Τι να πεις... μια βδομάδα ήταν λίγο πρέπει να ξαναπάω...
Aug 04 2008 21:58
Orion19 → tsintori
Την βρήκα και εγώ τη σελίδα κλικάρωντας το αρχείο στο πρόγραμμα. Αλλά, νομίζω πως είναι κάπως γενικό οπότε καλού κακού θα περιμένω οδηγίες απο τους τύπους στην εταιρία. Θενκς!
Aug 04 2008 21:57
iristella → jeffhardy
Αμερικη Ιαπωνια κοντα ειναι.......Μπορεις να τα συνδυασεις και τα δυο...... Τα ιδια ονειρα εχουμε μου φαινεται.... Απλα αμερικη θελω αν ειναι να παω για μεγαλο διαστημα η αν γινεται να εργαστω και να μεινω μονιμα εκει.
Aug 04 2008 21:54
iristella → Radagast
Xεχε με οποιον δασκαλο καθησεις τετοια γραμματα θα μαθεις δεν λενε??? Και ο δικος μου ο δασκαλος (zoro sensei) με εβαλε να το αποστηθισω καλα το μαθημα.... Και εγω με εξεταστικες και διαφορα δεν πηγα πουθενα τελικα.... Αθηνα εμεινα αν και το εριξα πολυ στο εξω ειναι η αληθεια. Απο εδω και στο εξης ομως τα κεφαλια μεσα παλι για το πτυχιο!!!
Χανια θα πρεπει να περασες τελεια.... Να υποθεσω αμμος και ηλιος FTW και κουμ καπι?
Aug 04 2008 21:53
tsintori → Orion19
Το είδες το pm που σου έστειλα;
Έγραφε πληροφορίες για αυτό το αρχείο.
Aug 04 2008 21:53
jeffhardy → iristella
μα και φυσικα αν και δεν την φοβαμαι φαινεται αξιοπιστη!!!
παντως πιο πολυ απο ιαπωνια θελω να παω αμερικη δεν ξερω γιατι αλλα με θυμαμαι απο πολυ μικρο να το λεω αυτο και να ρωταω τους γονεις μου γτ δεν γεννηθηκα αμερικη χαχα οποτε με τα πρωτα καλα λεφτα που ΘΑ πιασω προτεραιοτητα εχει το ταξιδακι αμερικη και μετα japan ^^
Aug 04 2008 21:50
Radagast → iristella
Ψιλοχάθηκα όντως, ε είχα πάει μια βδομαδούλα Κρήτη-Χανιά και έχω και διάβασμα για την Πτυχιακή μου αυτό το καλοκαίρι, οπότε δε παίζει και άπειρος ελεύθερος χρόνος, οπότε όταν έχω χρόνο προτιμώ να βλέπω φίλους ή να βγαίνω για κάνα καφέ. Είχα και 2 parties αυτό το week οπότε δεν έπαιζε πολύ χρόνος για anime.gr :P Εσύ βλέπω ξέφυγες κλασικά στα ποστς. Τι κάνεις κατά τα άλλα όλα οκ? Δε θα πας πουθενά εσύ;
Aug 04 2008 21:44
Umi no Ossan → louna22
Arigatou Louna-chaaaaan !!!!! Τελικα με εχεις κακομαθει αρκετα !!!!!!!!! :kawaii:
Τhanks !!!!!
Aug 04 2008 21:37
jeffhardy → iristella
φυσικα και δεν εχω παει αν και θελω παρα πολυ υπαρχουν μερικα προβληματακια που ολα μαζι οδηγουν στο μεγαλο προβλημα το οικονομικο διοτι δεν εχω καποια δουλεια που να μου αποφερει λεφτα :(
αν και υπαρχει μια λυση να παω ιαπωνια μου την ειχε πει ενας φιλος μου δεν ξερω κατα ποσο αληθευει αλλα περιλαμβανει τρενα,φορτηγα,καραβια,ωτοστοπ και αμα με το καλο δεν μας πιασουν απο τις χωρες που πρεπει να περασουμε με τα παραπανω μεσα για να φτασουμε ιαπωνια σε 7 μερουλες θα ειμαι εκει και με σχεδον μηδενικες δυναμεις θα δω και θα μυρισω τα sakura trees και θα αφησω την τελευταια μου πνοη ευτιχισμενος yatta!!! :P
Aug 04 2008 21:34

This status update has reached the maximum number of replies allowed