Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → donald13

Hola!!! Που χαθηκες εσυ?
Aug 05 2008 18:20
Photo

Tamaki → psofia

[color=#BA004E]Καλό θα ήταν να πεις στον odin ότι αυτά που άφησε ο Βιττόριο στο προφίλ της πίου πίου τα έγραψες εσύ με ελληνικούς χαρακτήρες .. γιατί όχι τίποτα άλλο.. αλλά πέρα από τις παρατηρήσεις που ήταν ορθές βρήκε και βήμα να του την πει στο τέλος.. για να είμαι ειλικρινής και εμείς που δεν γνωρίζαμε στην αρχή κάναμε ακριβώς την ίδια σκέψη με τον odin.. ("πως ξαφνικά βρήκε τους ελληνικούς χαρακτήρες μόνο και μόνο για να βρίσει;" ). Δεν είσαι υποχρεωμένη βέβαια ,ούτε μου πέφτει λόγος.. απλά το βρίσκω άδικο για τον Βιττόριο.. :([/color]
Aug 05 2008 18:05
Photo

sofos → yuki78

καλωσηρθες στο φορουμ!! αν και δεν ειμαι απο τους παλιους για να σε καλωσοριζω:emptyonexg1: το request το κανες επειδη μ ειδες στο samurai champloo?:nosey:
Aug 05 2008 17:59
Photo

Ash_Pokemaster → jimmare

jimmare you are one giant piece of meat. :G Αδερφέ, το θέμα σου είναι το καλύτερο στο .aNiMe//GR! :hihi2:
Aug 05 2008 17:49
Photo

Hikari-sama → Raven Princess

Είναι η αγαπημένη μου Suigin Tou απ' το Rozen Maiden ^___^ Όπως είπαμε και στο thread του Tokyo Mew Mew, οι πιο dark χαρακτήρες μου κάνουν κλικ ;) Ίσως επειδή δεν έχουν καμια σχέση μ'εμένα. Και όπως μπορείς να πεις απ'την ενδημασία της, η Suigin Tou είναι αρκετά dark =D Λοιπόν, ας σου κάνω μια περίληψη: O Jun Sakurada είναι ένα μοναχικό αγόρι που έπειτα απο μια ντροπιαστική εμπειρία, αρνείται να επιστρέψει στο σχολείο. Μια μέρα, εμφανίζεται στο δωμάτιό του η ζωντανή κούκλα Shinku, που τον μετατρέπει σε υπηρέτη της. Η Shinku είναι η 5η απ' τις 7 κούκλες της συλλογής Rozen Maiden. Σκοπός των Rozen Maiden είναι να τελειώσουν το Alice Game, δηλ. να πολεμούν μεταξύ τους για να μαζέψει η μια το Rosa Mystica (την ικανότητά της να μιλά και να περπατά) της άλλης. Η κούκλα που θα τα μαζέψει όλα, θα μετατραπεί σε Alice, το ιδανικό κορίτσι που επιθυμεί ο Πατέρας (ο Rozen, ο δημιουργός της συλλογής. Αποτελείται απο 2 σεζόν, 12 επ. η κάθε μια, και ένα OVA για την Suigin Tou. Μπορείς να δεις το Rozen Maiden στο [URL="http://www.gofish.com"]www.gofish.com[/URL] !! A, και με λένε Σοφία !! Εσένα ?
Aug 05 2008 17:37
Photo

iristella → Franklin

Για Vampire Knight....Nαι αρκετα μπροστα ειναι το Manga.... αλλα δεν ειναι πολλοι οι τομοι ουτως η αλλως.... Βγαινει γρηγορα ειναι πολυ ενδιαφερον και με μπολικο eye candy μεσα..... Αν τελειωσεις το anime (τον πρωτο κυκλο)ξεκινα τo manga απο την αρχη γιατι υπαρχουν μικρες διαφοροποιησεις....Παντως ο πρωτος κυκλος φτανει μεχρι το chap 30 και συνολικα εως τωρα τα chapters ειναι 42
Aug 05 2008 17:24
Photo

Raven Princess → Hikari-sama

προς το παρον εχω αφοσιωθει για να τελειωσω το full moon wo sagashite και το vampire knight αλλα πολυ θα ηθελα να μαθω περισσοτερα για το Rozen Maiden.Μου αρεσει να μαθαινω για καινουργια ανιμε που δεν τα ξερω.Περιμενω πορωμενη Hikari-sama να μαθω για το Rozen Maiden αλλα και απο ποιο ανιμε ειναι το αβαταρ σου!!!!
Aug 05 2008 17:23
Photo

Tamaki → Kenny

[IMG]http://i220.photobucket.com/albums/dd303/bruddasfan/1217682614426.jpg[/IMG]
Aug 05 2008 17:07
Photo

SirJim → Kenny

Δες μια τα replies σου στο Black Hole...:gotit:
Aug 05 2008 17:01
Photo

jimmare

Τι να κανω???(απανταω στα δικα visitor messages μονο και μονο για να το δεις εσυ Erisabetsu...
Aug 05 2008 16:58
Photo

Erisadesu → jimmare

γιατί να το να κάνεις αυτό;
Aug 05 2008 16:50
Photo

jimmare → Erisadesu

Αμα δεις καποιον που να σε κανει add στο msn,αυτος θα ειμαι εγω...
Aug 05 2008 16:41
Photo

Erisadesu → attsifte D

ε μπαίνω αλλα σήμερα δνε μπορώ κολάει ο υοπλογιστής μου
Aug 05 2008 16:10
Photo

attsifte D → Erisadesu

Εμ εσ εν δεν μπαίνεις πια;
Aug 05 2008 15:50
Photo

mihalakis21 → °•πίΟu-πίΟu•°™

βασικα ριξε μια ματια στο thread walt disney και στο batman dark knight και θα καταλαβεις τη εχει γινει:)
Aug 05 2008 15:12