Community Status Updates
Hikari-sama → Raven Princess
Kι εγώ χάρηκα ^___^ Είμαι πιο μικρούλα, 14 !! OVA σημαίνει Official Video Animation, δηλ. είναι κάτι σαν special episode.Π.χ, το OVA του Rozen Maiden προβλήθηκε ένα χρόνο μετά το τέλος της σειράς και εξηγεί γιατί η Suigin Tou έγινε η "κακιά" της υπόθεσης. Δεν είναι δηλαδή sequel της σειράς, αλλά κάτι σαν special episode, όπως είπα παραπάνω. Ελπίζω να σε βοήθησα ^___^ Αν αρχίσεις να βλέπεις το Rozen Maiden, περιμένω εντυπώσεις !
Aug 05 2008 22:29
1oneiromono
→
Zauk-Lain-
ελα ρε και εγω γυριζω παρασκευη .Οταν γυρησεται απο τις διακοπες εσυ και η σοφη να κανονησουμε τπτ
Aug 05 2008 22:20
yuki78 → sofos
σ'ευχαριστώ για το καλωσόρισμα στο forum! hai hai! απο το samurai champloo
Aug 05 2008 22:12
iristella → Radagast
Καλη επιτυχια ευχομαι με το project....Ελπιζω να πανε ολα καλα ......
Οσο για την κρητη ναι.... Αληθεια ειναι αυτο. Μονο για ταΧανια χρειαζεται καποιος τουλαχιστον δυο γεματες βδομαδουλες..... Πηγες και Ελαφονησι και Waterfun?
Aug 05 2008 20:58
Daiotakou → ta-
HAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!! ( Sataniko gelio) a re liomene!!! molis gyriseis apo to vouno steile kana trinity blood gt to claymore to exo xeskisei stis epanaleipseis milame apekso to exo mathei kai to one piece to psiloeliosa kai vrika kai kalh guild sto wow ( exoun vgalei ta panta ektos apo BT kai SW
Aug 05 2008 20:10
Tea-chan → Melkor
Άσε... Σαλόνικα είμαι, αλλά εντελώς αποκομένη από το διαδλυκτυο. Από τις 18 Αυγούστου, θα ξαναμπαίνω τακτικά...
Aug 05 2008 19:18
Radagast → iristella
Ναι παίζουν ξενύχτια μιας και είμαι στο analysis-design phase ενός Project. Τεσπά.
Κι είχα φάει κόλλημα από που την θυμάμαι την ατάκα... Καλά λες τώρα που το'πες το θυμήθηκα είναι στην φάση που βρίσκονται στην ταράτσα λίγο πριν το τέλος του L.
H Κρήτη που λες άσε πολλά απίστευτα πράγματα είναι ένα μέρος που μπορείς άνετα να πας για μήνα και πάνω αλλιώς δε προλαβαίνεις να δεις και πολλά.
Aug 05 2008 19:15
Raven Princess → Hikari-sama
Μαριαννα !!Χαρηκα πολυ Σοφια!!! Κι εμενα μου αρεσουν πολυ οι σκοτεινοι χαρακτηρες για το ιδιο λογο που αρεσουν και σε σενα γιατι ακριβως δεν τους μοιζω καθολου και μαλλον θα ηθελα να ειμαι ετσι!!Ευχαριστω πολυ για τη περιληψη και μολις προλαβω θα το αρχισω!!!Τι σημαινει ΟVA???? Ποσο χρονων εισαι Σοφια???Εγω 17.
Aug 05 2008 19:04

This status update has reached the maximum number of replies allowed