Community Status Updates
tsintori → jimmare
Ρε συ μη σπαμμάρεις.....
Μπήκες να πούμε στο thread του παιδιού που ζήταγε μια βοήθεια και εσύ του λες για την γραμματοσειρά.
Γραψ' το αυτό σε ένα vm........
Συμβουλή πάντα διότι είδα ότι έχεις φάει warning για το spam.
Aug 15 2008 11:11
Shikamaru → Dreadlord00
θα μπεις παλι σε αυτο το thread και θα στην τελευταια σελιδα εκει ή θα πατησεις post reply κατω αριστερα ή στο κατω μερος της σελιδας λεει σε ενα μικρο παραθυρακι 'μην γραφετε greekenglish' εκει clickαρε μια φορα γραψε την ερωτηση σου και οπωσδηποτε στο τελος πατα post message για να υποβληθει η ερωτηση σου
Aug 15 2008 10:29
Dreadlord00 → Shikamaru
re su akou ligo. mu estile enas apantisi na mbo kapu ke na rotiso to idio prama.mbika eki ke ixe ke alles erotisis alla den mborusa na vro pos kano ke ego erotisi se ekino to simio pu me evale aftos
Aug 15 2008 10:14
Shikamaru → Dreadlord00
μολις μπεις μεσα στο thread θα δεις οτι εχουν γραψει και αλλοι (post) εσυ πηγαινε στην τελευταια σελιδα, θα πατησεις quick post για να γραψεις ενα μηνυμα μετα μολις τελειωσεις το γραψιμο πατας post message ακριβως κατω απο το μικρο παραθυρακι που γραφεις και επειτα περιμενεις να σου απαντησουν
Aug 15 2008 09:42
Shikamaru → Dreadlord00
αφου πατασεις GO θα σου βγαλει μια σελιδα εκει θα ψαξεις ενα thread με αυτο το ονομα 'πως λεγεται αυτο το anime ?' και θα πατησεις διπλο click πανω του
Aug 15 2008 09:32
Shikamaru → Dreadlord00
μετα θα σου βγαλει ενα μικρο παραθυρακι που θα λεει search forum εκει στα ελληνικα γραψε 'πως λεγεται αυτο το anime?'
Aug 15 2008 09:26
Shikamaru → Dreadlord00
eros ο αχιλλεας ειμαι πανω απο το ονομα σου υπαρχει μια γραμμη πατα τη λεξη search
Aug 15 2008 09:20
Neuro → GkLoc
Ευχαριστώ για τα λογία σου:nod2:...να που τελικά η δεκάδες ώρες διάβασμα αποδίδουν:hahaha:! Θα το συνεχίσω ωμός θα λείψω για 1-2 μέρες το πολύ και δεν θα έχω internet ωμός αυτό δεν με σταματαει στο να σινεχισω την ιστορια!
Aug 15 2008 08:54
GkLoc → Neuro
Heya Neuro
Λοιπον,Thanks για tips k Comments
Oπως ειπα αυτη η ιστορια ηταν για πλακα,και τα παιδια του OP ξερουν για ποιους μιλκαω για αυτο δεν χρεαιστηκα καλυτερη αναλυση,
Ομως απο οτι ειδα,You are pretty damn Good Yourself,
Ωραια αρχη εμενα παντως μαρεσε πολυ,ασχετο αλλα τα κοκκινα ματια μου θυμιζαν Sharingan.[LOL]!!
Παντως thanks again,k Continue The Story...
Aug 15 2008 03:35
iristella → Ptomahawk
Οκ απο εδω και περα θα το φροντισω να τα σπαω σε περισσοτερα τα pms.... Απλα το λινκ που μου εδωσες ομολογω οτι με μπερδεψε ακομη περισσοτερο. Γιατι εαν αυτο ειναι που πραγματικα πιστευεις με βρισκει συμφωνη οτι ειναι οντως πολυ εκνευριστικο και αν κοιταξεις στο naruto group αυτο φωναζω τοσον καιρο,,,,οτι δλδ δεν ειναι δυνατον να μπαινουν στο στοχαστρο τα ατομα τα οποια καλως η κακως βαζουν μια προσπαθεια και εναν συλλογισμο στο ποστ τους για να στηριξουν τα οποιαδηποτε επιχειρηματα οταν αυτο που περιεγραψες ειναι αυτο το οποιο πραγματικα ριχνει την ποιοτητα των threads... Βεβαια κατα την γνωμη μου και αυτα τα ατομα δεν μπορεις ουσιαστικα να τα εξαναγκασεις να αλλαξουν ρυθμο καθοτι εστω και τυπικα ειναι στα ορια της νομιμοτητας. Απλα εκει παει ο επαναπροσανατολισμος της συζητησης που ελεγες.
Και ερχομαστε στο θεμα των social groups παλι. Δεν ειμαι παραλογη ωστε να πω οτι ολα ειναι ωραια και καλα εκει. Οντως η κατασταση ενιοτε ξεφευγει. Αλλα οπως αναγνωριζεις και εσυ αυτος εν μερει ειναι ο ρολος τους να ξαλαφρωνουν τα threads κατι το οποιο σε μεγαλο βαθμο εχει επιτευχθει και κατα δευτερο λογο καλως η κακως (το δευτερο κατα την γνωμη μου) δεν υπηρξαν καποιοι σαφεις κανονες απο την αρχη ωστε και να ξερουν οι χρηστες τι ακριβως επιτρεπεται και τι οχι, και να μπορουν οι Mods να βαζουν στην θεση τους αυτους που ξεφευγουν. Απο την στιγμη που υπαρχει καποιο κενο λοιπον στο θεμα των κανονων δεν ειναι τοσο δουλεια ενος group απο απλους users να το διορθωσει οσο δουλεια της anime.gr team. Για τους κανονες αυτους ομως θα πρεπει να εξεταστουν ολες οι πλευρες και οχι μονο των παιδιων τα οποια ειναι πιο ολιγολογα. Γιατι αν αγνοηθει η μεριδα εκεινη η οποια ποσταρει πιο αναλυτικα τοτε εκ των πραγματων καποιοι κανονισμοι θα ακυρωθουν στην πραξη.Κοινως ειναι αδυνατο να γινουμε ολοι ομοιοι στον τροπο σκεψης και εκφρασης. Θα πρεπει λοιπον για να υπαρξει μια ουσιαστικη λυση σε ενα προβλημα να υπαρχει πανω απο ολα σεβασμος στην διαφορετικοτητα οταν δεν προσβαλλει καποιον και δεν εναντιωνεται σε κανονες.
Τεσπα παλι με επιασε το ρητορικο. Καλη νυχτα ευχομαι. Μην αγχωθεις για την απαντηση take your time,,, και enjoy your vacations. Καλο δεκαπενταυγουστο ευχομαι και καλη ξεκουραση !!! Oyasumi!:gn2:
Aug 15 2008 03:11
Kenny → Kurosaki_Angellust
Δεν χρειάζονται έγκριση τα posts σ' αυτό το subforum, θα έπρεπε να εμφανίζονται αμέσως. :/
Δοκίμασε να μη χρησιμοποιείς το quick reply για να απαντήσεις. Πήγαινε κατευθείαν στο Go advanced.
Aug 15 2008 02:13
Ptomahawk → iristella
Βασικά επειδή είναι λίγο αργά και πρέπει να πάω για ύπνο(έχουμε και πρωινό ξύπνημα) θα σου δώσω λινκ με το ποστ μόνο. BTW καλύτερα να μου στέλνεις πολλά και μικρά pms γιατί έτσι δεν χάνομαι και δεν ξεχνάω τα επιχειρήματά μου :P Για τα pms θα απαντήσω αργότερα----> [URL]http://www.anime.gr/forums/forum-feedback/1174-%D4%E9-%EC%E5-%E5%ED%EF%F7%EB%E5%DF-%F3%E5-%E1%F5%F4%FC-%F4%EF-forum%3B-72.html#post193926[/URL]
Aug 15 2008 02:13

This status update has reached the maximum number of replies allowed