Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kon_Okami → Sora of the wind

Λεπόν. Πρώτα απ'όλα είναι ένα απλό novel, το Fate/Zero το οποίο ασχολείται με το 4ο Holy Grail War(αυτό δηλαδή που συμμετείχαν ο πατέρας της Rin, ο Emiya Kiritsugu και ο Kirei Kotomine) το οποίο μπορείς να το βρεις [URL="http://www.baka-tsuki.net/project/index.php?title=Fate/Zero"]εδώ[/URL] Σειρά έχει το Fate/Stay Night του οποίου το visual novel δεν ξέρω που μπορείς να το βρεις(probably torrent. εγώ το πήρα από τον Sparda) και το patch με την μετάφραση των δύο πρώτων path θα την βρεις στο site των mirromoon. Βεβαια εφόσον τελειώνει και το τελικό patch με τη μετάφραση του τρίτου και τελευταίου path εγώ θα σου έλεγα να περιμένεις λίγο. To Path με το οποίο ασχολείται κυρίως το anime είναι το πρώτο ονόματι Fate αν και έχει λίγα πράγματα και από Unlimited Blade Works και Heaven's Heel(to 2ο και 3ο path αντίστοιχα) Τέλος πάει το Fate/Hollow Ataraxia το οποίο δεν νομίζω ότι έχει μεταφραστεί μέχρι στιγμής και ασχολείται πάλι με τους ίδιους χαρακτήρες από το fate/Stay Night +μερικούς καινούριους. Αυτό είναι 2 χρόνια αργότερα από το 5ο Holy Grail War. Τέλος να σου ζητήσω συγγνώμη που απέρριψα το friend request αλλά δεν χρησιμοποιώ friend list. Τη βρίσκω πολύ "Myspaceστικη". Αντιθέτως you've been added to my buddy list^^.Hope you don't mind
Aug 15 2008 16:08
Photo

SirJim → Kosmas94

Άλλος ένας spammer μας έλειπε....
Aug 15 2008 15:44
Photo

jimmare → tsintori

Εχεις απολυτο δικιο...
Aug 15 2008 15:39
Photo

1oneiromono → psofia

εσβησες τα μηνηματα μου...γτ??
Aug 15 2008 15:33
Photo

GkLoc → tsintori

Γιατι εφτασες κιολας εκει???xDD Βασικα θα σου ελεγα να σταματησεις απο Kaizoku στο 233 Διοτι ειναι πολυ σημαντικα επεισοδια και εχουν κανει αθλιο Υποτιτλισμο με ιλη την ενοια της λεξης,για αυτο πηγεινε στο Post του RiDeLub στο ONE PIECE-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ANIME ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.... Και θα κατεβαζεις απο Gerusama που ειναι πολυ καλοι.... αυτα///
Aug 15 2008 15:12
Photo

red pyramid → Tomodachi2

Where are you gone? :(
Aug 15 2008 14:51
Photo

red pyramid → Yu~Kun

Ζαβούλικο.......που είσαι και μου λείπεις......
Aug 15 2008 14:43
Photo

tsintori → GkLoc

Σπέρα!!!!! Να σου πω.... Επειδή οι Kaizoku έχουν μέχρι το 252 για πέσε κανένα άλλο καλό group για να κατεβάσω.
Aug 15 2008 14:36
Photo

tsintori → Kosmas94

Χαχαχαχα ωραίο Kakashi. Πάντως μπαίνεις σε όποιο thread βάζεις το άχρηστο link σου και φεύγεις. Έλεος όμως.
Aug 15 2008 14:29
Photo

red pyramid → Adventurer

Χαχα, ευχαριστώ για το κομπ,ιμέντο ^^ η Utena τα σπάει πολύ πολύ άσχημα αφιερωμένο [URL="http://www.youtube.com/watch?v=eVoZS9-tbxE"]YouTube - Karekano Opening Song[/URL]
Aug 15 2008 14:10
Photo

Sora of the wind → Kon_Okami

nandeeeeeeeeee:oo:...sakura...saber....... re c nomizo exun vgei arketa visual novels gia to stay night..boreis na mu peis me pia seira prepei na ta pexo? Molis teliosa to anime....an ksereis pes kai apo pu boro na ta katevaso..alla afto to vrisko dn ine anageo..apla tell me pia einai kai me poia seira prepei..plzzz thnx in advance:deadga6:
Aug 15 2008 12:50
Photo

Hatake Kakashi → Kosmas94

[IMG]http://img520.imageshack.us/img520/1882/spamvg0gk81oo6.jpg[/IMG]
Aug 15 2008 12:49
Photo

Gaia → Kosmas94

Κοψε το spam, λεμε
Aug 15 2008 12:40
Photo

Hajime_SaitoKosmas94

Bitefight is serious business.
Aug 15 2008 11:38
Photo

Jiraiya → Kosmas94

Κόψε το spam γιατί αλλιώς λίγα τα ψωμιά σου εδώ μέσα.
Aug 15 2008 11:33