Community Status Updates
Melkor → Putin
φιλε, συμμεριζομαι πληρως τα συναισθηματα σου για το code geass, αλλα αν θελεις αλλαξε λιγο τα κοσμητικα επιθετα μην στην πει κανας μοδερατορας
Aug 19 2008 21:54
Anelis → Gaia
χεχ εδω περα υπαρχουν πολλοι φαν του ζευγαριου αυτου!!
btw και η pic της nana ειναι πολυ ομορφη! εχεις καλο γουστο, i approve:riiight::hahaha:
Aug 19 2008 21:43
Gaia → Anelis
Οντως! Χαιρομαι που εχουμε κι αλλη θαυμαστρια αυτων των δυο γυναικων....
Aug 19 2008 21:39
Anelis → Gaia
ειναι πολυ καλη!
ασε που τις λατρευω και τις 2!
(και σε ολους μας εχει μεινει το απωθημενο να τις βλεπουμε μαζι σε τρυφερες στιγμες..)
Aug 19 2008 21:32
Gaia → Anelis
Τωρα τελευταια πολλοι μου λενε οτι ειναι φοβερη η profile pic μου και με κανει να θελω να την κρατησω περισσοτερο....:wooi2:
Καπου στο deviantart τη βρηκα.
Aug 19 2008 21:27
Anelis → QueenofHearts
οχι ρε εμεις θα σωθουμε χαρη στην Alexiel sama και τους κολλητους της!:hahaha::hahaha::hahaha:
εισαι true red queen!! off off off with her head!!:nod:
πω μου την ειχε δωσει αντε ολοι την ωρα να τρεχουμε για να ειναι το ζωον χαρουμενο
αν ητανε 26 επεισοδια δεν νομιζω οτι θα ειχα αντεξει να το δω ολο:deadga6:
α με εκανες watch στο dA, arigatoooo!!!:wooi2:
Aug 19 2008 21:05
Dante80 → Melkor
Πήλιο = Love....όπως προβλεπόταν εξάλλου. Σκηνούλα, ησυχία, ψάρεμα και καλή παρέα...τι άλλο να ζητήσει κάποιος?...XD
Aug 19 2008 20:59
clampman17 → Kenny
Το ηξερα οτι θα σου αρεσε...Το εχω φιλαγμενο για το απαραιτητο copy-paste οταν ξαναχρειαστει! Προσεχως και με οπτικο υλικο! Μια ευγενικη προσφορα του [COLOR=MediumTurquoise]KATA...[/COLOR]
Aug 19 2008 20:45
Lucy-Nyuu → dmvagos
:8)::8)::8):Yeaaaah!!!
another xxxholic fan!!!
Yuuko ftw!!!:wooi2:ohaiooooo!!!:ureshii:
Wow!! βλεπεις και blood+...γαματο δν είναι?:joyful:
Aug 19 2008 20:42
QueenofHearts → Anelis
Γιατί αν πέσει, θα πέσει σ'όλους μας! Μικρή θυσία προκειμένου να εξαφανιστεί η Χαρουχομανία!
Σαν ιδέα ήταν οκ, αλλά δεν άντεξα να το δώ όλο. Μου την είχαν δώσει οι υστερίες και οι ιστορίες της! Αλλά κι εγώ την απανταχού μανία δεν την καταλαβαίνω.
[COLOR=DarkRed] *ανέβασμα σε βάθρο*
[COLOR=Black][I][B]OFF WITH HER HEAD!:hahaha:[/B][/I][/COLOR]
[/COLOR]
Aug 19 2008 20:38

This status update has reached the maximum number of replies allowed