Community Status Updates

a2a → moonheart
Καλή ιδέα. Και γω πρέπει να τελειώσω με εξεταστική αν θέλω να έχω χρόνο για fansubbing. Τότε αν είναι μπορούμε να αρχίσουμε με μια σειρά που θα προβληθεί την καινούργια σεζόν και με παράλληλα παλιότερα πρότζεκτ! (Ryuusei no Kizuna or Bloody Monday would be nice)| Θα το συζητήσουμε περισσότερο αργότερα (έχω κάτι καλεσμένους τώρα) XDDD
Jactors topic? Good idea! Θα αρχίσω όταν βρω λίγο χρόνο (σήμερα χλωμό το κόβω) XD

SirJim → Animesuki
Αν κρίνω από avy, sig τότε σου αρέσει το rosario+vampire...
Θα σου προτείνω να δεις το maburaho, αν δες το έχεις δει ακόμα. Εγώ έχω δει τα 3 πρώτα από maburaho και μέχρι στιγμής όχι απλά μοιάζει, αλλά θυμίζει άπειρα το rosario+vampire....

LucyBR → Glastenen
:congrats::congrats::congrats:
Travis Fimmel is <333333333333333. τελος! XDDDDD
:hahaha::hahaha: epic or what??? XDDDD μερικα πραγματα ειναι universal τελικα... :ppp
and since we're at it, have u seen the [URL="http://i63.photobucket.com/albums/h124/Mistwalker666/Kazuya%20Kamenashi/1107072325.jpg"]"bad boys"[/URL]???
i was laughing for a week after that!! |DDD

Tenshi → Shikamaru
Φιλε μου Shikamaru.....κοιτα αμα εισαι φοιτητης δινεις 3.50 ευρω για να πας καλλικρατεια....το κανονικο ειναι 25% πιο πανω..οποτε υπολογισε....ελα ρε δεν ειναι και πολλα!!!
Τωρα σε ποια παραλια θα παμε δεν ξερω....εχεις καποιο κινητο να μου δωσεις για να σε ενημερωσω!!?

moonheart → a2a
hey girl!!!! επεισα την κολλητη τελικα να βοηθησει σε τυχον προσπαθεια fansubin... ~yayyy~ αν και σκεφτηκαμε οτι θα ηταν καλυτερο να αρχισει αφοτου τελειωσουν και των 2 οι εξεταστικες!!! ~btw you've done a great job out there concerning Pi's dramas y dont you make a whole different topic named sth like Presenting Jactors.. or sth??~ α και μηπως θα πρεπει να αρχισουμε να ζηταμε την γνωμη καποιου mod or admin about the review-fansubbin idea μηπως χρειαζονται να γινουν αλλαγες του τυπου /ξεχωριστο sub forum for dramas/ η μπας και βοηθησουν σε αλλα stuff???

anime-dono → jimmare
yorosiku ενοεις? Σημενει ας γινουμε καλοι φιλοι , την λες οταν γνωριζεις καποιον. Shiranakata (δεν το ηξερες) ?:drink:

Melkor → Sponis
ασε προλαβα εγω...[url=http://www.anime.gr/forums/members/revithi5.html].aNiMe//GR Forums - View Profile: revithi5[/url]

hyuga
ααα!!Μάλλον δεν το πρόλαβα μέχρι εκεί πέρα το κόμικ..Το σταμάτησα νωρίτερα το 9...Είχα φύγει κ από Ελλάδα τότε...Αλλά ναι αυτό που λες για την Αγάπη και τη σεξουαλική έλξη όντως είναι πολύ φανερός στο κόμικ..Πάντως κ με το σχέδιο παίζει πολύ ωραία ανάμεσα στο πραγματικό και το cyborg(κάπως έτσι)όσον αφορά το σώμα της ΝΟΑ...

Glastenen → LucyBR
ahahahahahahahahahah TRAVIS FIMMEL YAY ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΗ ΧDDDDDDD μόνο εσύ με καταλαβαίνεις Τ___Τ glad to marry you dearie n___n
btw teh drewlage the akanishi no2.....*_______*
ΚΑΙ επειδή σου είχα τάξει μια lulzen pic of Kame.....ta-daaa!!!!!!
[URL="http://img.photobucket.com/albums/v207/somnium_in_tenebris/0009dg2f.jpg"]
στον Κάμε μου σας γράφω!!!:hahaha::hahaha::hahaha:[/URL]

Zoro → moutzah3d1n
Ελα σιγα την βλακεια.....αν χαθει το group να ανυσηχεις,τοτε θα τα ακουσεις!!:ill2:
Παντως αφου ηταν να αναφερεις μερικους,καλυτερα που μας ειπες ολους μαζιXD
Cya tomorrow pal:gn2: