Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kenny → red pyramid

Αυτή είναι η δουλειά τους, να μαζεύονται... κι εμείς να τα ταπεινώνουμε και να τα διώχνουμε. Isn't life sweet? :P
Aug 22 2008 01:34
Photo

psofia → Zoro

ΠΡΟΦΑΝΩΣ! λολ Βασικά, ό,τι και αν απαντήσω το spam θα συνεχιστεί... *rolls eyes*
Aug 22 2008 01:08
Photo

red pyramid → Kenny

θα το 'χείς πάρει χαμπάρι αλλά νομίζω ότι έχουμε ένα τρόλ-σπάμ πλάσμα στη γειτονιά -btw, σα πολλά δε μαζεύονται τελευταία?-
Aug 22 2008 01:06
Photo

red pyramid → Yeti

Shall we go to a gay bar sir? [url=http://www.youtube.com/watch?v=HTN6Du3MCgI]YouTube - Electric Six - "Gay Bar" (Hi Res)[/url]
Aug 22 2008 01:04
Photo

SirJim → Kenny

Θα κάτσω να λύσω τα 4αρια σίγουρα!!!(αρχαίο post σου στο thread αινίγματα και φυσικά χωρίς τον οδηγό...) For a start: 81= (4 - 4/4)^4 :P
Aug 22 2008 00:58
Photo

pointman-aka-thenewguy → jimmare

k,k:D.δεν εννουσα τιποτα κακο με αυτο.απλως μου φανηκε περιεργο που καπιως αγνωστος με πλησιασε τοσο γρηγορα.μιας και δεν κανω φιλους τοσο ευκολα.για αυτο αμα το θες και εσυ τοτε το ιδιο επιθυμω και εγω.ειναι καλο να εχει κανεις φιλους σε αυτην την ζωη:rofl::laugh:
Aug 22 2008 00:24
Photo

red pyramid → Anyparktos

Αφού ήταν αρκετά lulzy για να μπεί στο Hall of fame η συζητησούλα μας, πάρε ένα gay bar :P:P:P [url=http://www.youtube.com/watch?v=HTN6Du3MCgI]YouTube - Electric Six - "Gay Bar" (Hi Res)[/url]
Aug 22 2008 00:12
Photo

Umi no Ossan → moutzah3d1n

Τωρα το προσεξα...Το avatar σου ειναι το σπαθι του Mihawk;;;
Aug 22 2008 00:04
Photo

Umi no Ossan → tsintori

Ναι κατι λειπει !!!! Το ειδα πρωτο κ μολις ξεκινησα κ το manga ξενερωσα κ δεν το σκεφτομαι πλεον....Εκαναν το μεγαλυτερο σφαλμα, δεν βαλανε τον Puk !!!! Ασε που εχει ακυρο τελος.
Aug 21 2008 23:58
Photo

moonheart → Kenny

oh... I see...:P thnx for solving my probs young man... τι σου κανουν οι σημερινοι mod eh???:P -this is not irony-:hahaha:
Aug 21 2008 23:57
Photo

Kon_Okami → psofia

Κι έλεγα μην είναι η ιδεα μου.....
Aug 21 2008 23:56
Photo

tsintori → Umi no Ossan

Ξέχασες ένα "φάνηκε" μου φαίνεται. Τα σπάει απλώς ο berseker. Για να δω και τα άλλα....... Το anime το έχεις δει γιατί τόση βία πως να την βάλουνε;
Aug 21 2008 23:54
Photo

BarbasSs → zade

lol oμως και γω το διορθωσα με το που το ειδα....
Aug 21 2008 23:52
Photo

Kenny → moonheart

Όπως είχα γράψει παλιά στο Black Hole (και μάλιστα αυτό το post είχε πάρει θετικό rep από Haruhi hater): Βασικά, η Haruhi "έχει" τον Chuck Norris any time. Απλά σκέφτεται ένα παράλληλο σύμπαν στο οποίο ο Chuck Norris δεν υπήρξε ποτέ, και *ΠΑΦ* μεταφερόμαστε όλοι εκεί. :kakaka:
Aug 21 2008 23:52
Photo

Umi no Ossan → tsintori

thanks !!!! Ασε εγω εχω μεχρι το τομο 29 κ τα τελειωνω!!!! Πρεπει να κατεβασω τα υπολοιπα !!!! Ειναι τρελη πορωση !!!! Πως σου ο Gutts ;;;
Aug 21 2008 23:51