Community Status Updates

Kenny → red pyramid
Αυτή είναι η δουλειά τους, να μαζεύονται... κι εμείς να τα ταπεινώνουμε και να τα διώχνουμε.
Isn't life sweet? :P

psofia → Zoro
ΠΡΟΦΑΝΩΣ! λολ
Βασικά, ό,τι και αν απαντήσω το spam θα συνεχιστεί... *rolls eyes*

red pyramid → Kenny
θα το 'χείς πάρει χαμπάρι αλλά νομίζω ότι έχουμε ένα τρόλ-σπάμ πλάσμα στη γειτονιά -btw, σα πολλά δε μαζεύονται τελευταία?-

red pyramid → Yeti
Shall we go to a gay bar sir?
[url=http://www.youtube.com/watch?v=HTN6Du3MCgI]YouTube - Electric Six - "Gay Bar" (Hi Res)[/url]

SirJim → Kenny
Θα κάτσω να λύσω τα 4αρια σίγουρα!!!(αρχαίο post σου στο thread αινίγματα και φυσικά χωρίς τον οδηγό...)
For a start:
81= (4 - 4/4)^4
:P

pointman-aka-thenewguy
→
jimmare
k,k:D.δεν εννουσα τιποτα κακο με αυτο.απλως μου φανηκε περιεργο που καπιως αγνωστος με πλησιασε τοσο γρηγορα.μιας και δεν κανω φιλους τοσο ευκολα.για αυτο
αμα το θες και εσυ τοτε το ιδιο επιθυμω και εγω.ειναι καλο να εχει κανεις φιλους σε αυτην την ζωη:rofl::laugh:

red pyramid → Anyparktos
Αφού ήταν αρκετά lulzy για να μπεί στο Hall of fame η συζητησούλα μας, πάρε ένα gay bar :P:P:P
[url=http://www.youtube.com/watch?v=HTN6Du3MCgI]YouTube - Electric Six - "Gay Bar" (Hi Res)[/url]

Umi no Ossan → moutzah3d1n
Τωρα το προσεξα...Το avatar σου ειναι το σπαθι του Mihawk;;;

Umi no Ossan → tsintori
Ναι κατι λειπει !!!! Το ειδα πρωτο κ μολις ξεκινησα κ το manga ξενερωσα κ δεν το σκεφτομαι πλεον....Εκαναν το μεγαλυτερο σφαλμα, δεν βαλανε τον Puk !!!! Ασε που εχει ακυρο τελος.

moonheart → Kenny
oh... I see...:P thnx for solving my probs young man... τι σου κανουν οι σημερινοι mod eh???:P -this is not irony-:hahaha:

tsintori → Umi no Ossan
Ξέχασες ένα "φάνηκε" μου φαίνεται.
Τα σπάει απλώς ο berseker. Για να δω και τα άλλα.......
Το anime το έχεις δει γιατί τόση βία πως να την βάλουνε;

Kenny → moonheart
Όπως είχα γράψει παλιά στο Black Hole (και μάλιστα αυτό το post είχε πάρει θετικό rep από Haruhi hater):
Βασικά, η Haruhi "έχει" τον Chuck Norris any time. Απλά σκέφτεται ένα παράλληλο σύμπαν στο οποίο ο Chuck Norris δεν υπήρξε ποτέ, και *ΠΑΦ* μεταφερόμαστε όλοι εκεί. :kakaka:

Umi no Ossan → tsintori
thanks !!!! Ασε εγω εχω μεχρι το τομο 29 κ τα τελειωνω!!!! Πρεπει να κατεβασω τα υπολοιπα !!!! Ειναι τρελη πορωση !!!! Πως σου ο Gutts ;;;