Community Status Updates
psofia → Melkor
Mου αρέσει όταν κάποιος λέει στα έξω την άποψη του, χωρίς να τον ενδιαφέρουν τόσο οι συνέπειες. Και τυχαίνει να συμφωνώ σε αρκετά θέματα μαζί σου. :)
Aug 21 2008 22:13
tsintori → red pyramid
Στα 4*100 έγραψα.......
Μήπως ξέρεις με ποιον θα παίξει οι Εθνική;;;;;;
Aug 21 2008 22:10
red pyramid → tsintori
Όταν διάβασα την αρχή του τελευταίου ποστ σου στο τόπικ των Ολυμπιακών, ''οι αμερικάνοι μείναν έξω απο το τελικό'' παραλίγο να πάθω καρδιακό
πρόσεχε λίγο τι γράφεις ε :P
Aug 21 2008 22:04
Zoro → Scorpion
Ετσι,να ξεκιναμε απο τα καλα ανιμε πρωτα!!;)
Βλεπεις τις ιδιες σειρες που εβλεπα εγω οταν ξεκινησα τα ανιμε...
Keep it up και ενημερωνε με που και που για την προοδο σου...επισης οτι χρειαστεις απο links γενικως,σε μενα!!^^
:)
Aug 21 2008 22:03
Hikari-sama → cheery girl!
Kαλά είμαι και'γω γλυκιά μου ^__^Έχω φάει τρελή πόρωση με ένα anime ονόματι Rozen Maiden. Μιλάει για ένα μοναχικό αγόρι, τον Jun, που βρίσκει (ή μάλλον, τον βρίσκει) μια ζωντανή κούκλα ονόματι Shinku. Γενικά, το anime μιλάει για τις εμπειρίες του Jun με την Shinku και τις 6 κουκλοαδελφές της, καθώς και μια μάχη μεταξύ των κουκλών. Επειδή σου αρέσουν τα romance, δεν ξέρω αν θα ήθελες να το δεις, γιατί έχει μόνο κοκκινίσματα και καναδύο φιλάκια στο μάγουλο, και δεν υπάρχει σοβαρό romance. Eίναι κομικοδραματικό (νέα λέξη) anime, με έναν ελαφρώς σκοτεινό τόνο. Το έχω τελειώσει, αλλά ακόμη έχω πόρωση XD Tώρα βλέπω το Melancholy of Haruhi Suzumiya, αλλά δεν μπορώ να σου κάνω περίληψη, γιατί είμαι ακόμη στο 3ο, άσε που προβάλονται με μπερδεμένη σειρά (Πχ, το 5 είναι ουσιαστικά το 3, κτλπ), Εσύ?
Aug 21 2008 21:45
Scorpion → Zoro
Μολις τελειωσω το death note (σε 19 επεισοδεια δηλαδη)θα ξεκινησω το anime
Aug 21 2008 21:39
Zoro → Scorpion
Berserk ofc!!
Εγω και αλλα 2 ατομα αποφασισουμε να βαλουμε και οι 3 ava απο την ιδια σειρα για μια συντομη περιοδο{τον εναν τον ξερεις καλα;)}....
Θα σου συμβουλευα να το αρχισεις και να σου πω ποσο καλη ειναι η σειρα αλλα βλεπω δουλεψε ηδη καποιος αλλος για μεναXD
Αρα δεν θα πω τπτ παραπανο...ξεκινα την με τα 1000!!Δες και το ανιμε πρωτα αν θες,θα σε βαλει πιο ευκολα στο κλιμα και θα καταλαβεις αν σ'αρεσει!
{αν το χεις ξεκινησει που εισαι?}
Τελος,
[B][I] Ομως το Anime καλυπτει το 1/8 της ιστοριας του Manga,[Οπως λεει και καποιος αλλος][/I][/B]
Yup,εγω ειμαι αυτος ο αλλος!!^^
{και ο spokeperson μου ο GK φυσικα!!}
Go,Berserk ftw!
Aug 21 2008 21:30
cheery girl! → Hikari-sama
hi there!!!!!!!!!!!Τι νεα Σοφακι μου???Για πες,για πες με ποιο anime ασχολεισαι αυτον τον καιρο???
Aug 21 2008 21:28
LCF89 → Barbara
hello Βαρβαρα.Χαιρομαι που σου αρεσουν.Ποια ακριβως σου αρεσουν?(βγαζουν και πολλα οι αναθεματισμενοι:hahaha:)
Aug 21 2008 21:07
himawarinosekai → Anelis
Ευχαριστώ :) Είναι τα little twin stars, δημιουργήματα του Sanrio που έχει φτιάξει και το Hello Kitty ;)
Aug 21 2008 20:12
iristella → tsintori
CC ειναι ο χαρακτηρας του αβαταρ μου απο το Code geass....
Xεχε εμεις τον πεθαναμε??? Φημες φημες.... Λιγο χαβαλε καναμε μονονα διασκεδασουμε την κατασταση (Hides DN under the table:hahaha:)
Aug 21 2008 19:44
tsintori → iristella
Bunshin ellimination succeeded.
Τον πεθάνατε στην κυριολεξία......
C.C.;
Aug 21 2008 19:39

This status update has reached the maximum number of replies allowed