Community Status Updates
Zoro → cheery girl!
{δεν κανει τπτ για την βοηθεια...οπου μπορω βοηθαω παντα!}
Μην ανυσηχεις,ολοι οι τρελοι ειναι ευπροσδεκτοι στο group μας!:P
Αν δεν ησουν θα σε διωχναμε!XD
Απλα κανε λιγο γρηγορα να δεις την σειρα αν θες να μπεις στο group γιατι δεν ξερω ποσο θα κρατησει η κατασταση,φημολογειται οτι θα σβηστουν τα groups...ειτε μονο το δικο μας ειτε ολα....{οταν το δεις θα καταλαβεις την κατασταση!!}:sigh2:
Τωρα,οσο αφορα το πληρωμα...μετα τον Sanji ερχονται αλλα 4 ατομα σε συνολο 9 ατομων μαζι με τον Luffy...καποια στιγμη ο mangaka ειχε πει οτι θα θελε να εχει ενα πληρωμα 10 ατομων περαν του Luffy αρα περιμενουμε 2 προσθηκες ακομη!;)
Oσο για τ'αλλο που λες,ειναι γιατι ο luffy προτιμαει ενα ποιοτηκο πληρωμα παρα ενα ποσοτικο...ετσι μπορει μεν να εχει λιγα ατομα το πληρωμα του αλλα απο την αλλη ειναι παρα πολυ δυνατο...συγκρινετε ανετα με ενα πληρωμα 10000 και βαλε ατομων{ο Luffy στα τελευταια επεισοδια νικησε 10000+ στρατιωτες μονος του απ οσο θυμαμαι...βεβαια μιλαμε για απλους στρατιωτες...αδυνατους ανθρωπους...}...ασε που θα χανοταν η πλακα αν ειχαν περισσοτερα ατομα..που να τους παρακολουθουμε ολους?!!:nanana:
Κι ενας απο τους πιο κακους πειρατες τις σειρας,που θα γνωρησεις πιο κει,εχει πληρωμα λιγων αλλα πολυ δυνατων ατομων...θα τα βρουν σκουρα εναντιον τους πιο κει οι δικοι μας...
Επισης,μεχρι τωρα ερχετε και μια 2η γυναικα στο πληρωμα μετα την Nami και αυτη ειναι απο τους αγαπημενους μου χαρακτηρες ανιμε...να δεις αυτη τι ωραιο παρελθον που εχει..διαλαει αυτο της Nami!!{αλλα το δειχνουν αργα...απο το επεισοδιο 250 και μετα!}
Anw,καλη συνεχεια λποιπον με την σειρα!;)
Που εφτασες ειπαμε btw?
Τεσπα,τα λεμε και παλι λοιπον...ενημερωνε με που και που για την προοδο σου!!^^
:byejg9:
Aug 21 2008 22:39
psofia → red pyramid
Ωραία τραγούδια τα 2 τελευταία! :)
[url=http://www.youtube.com/watch?v=WeG72pp1KcI]YouTube - Mayhem - De Mysteriis Dom Sathanas[/url]
Aug 21 2008 22:38
red pyramid → tsintori
Μπα, μη το λές, οι Αργεντινή αποτελείται απο πολύ σκληρούς παίκτες, αν είναι να χάσουν θα χάσουν με ψηλά το κεφάλι. Και τα στραβοπατήματα των Η.Π.Α. τα τελευταία χρόνια δεν με αφήνουν να πανυγηρίζω εύκολα. Δε λέμε πολλά και βλέπουμε.
Αύριο 3 το μεσημέρι το Ισπανία - Λιθουανία και 5:15 το ΗΠΑ - Αργεντινή έτσι δεν είναι?
Aug 21 2008 22:37
psofia → Sponis
+ rep για ένα post
Στο λέω, επειδή κανονικά δεν μπορώ να σου βάλω, γιατί σου έχω ξαναβάλει πρόσφατα.
Hope you had a good time during the holidays, btw!
Aug 21 2008 22:37
tsintori → red pyramid
Πάντως ένα είναι σίγουρο. Τελικό θα πάει ή ευρωπαική ή αμερικάνικη ομάδα:hahaha::hahaha::hahaha:.
Πάντως ακόμα και σε τρελή μέρα να πέσει Delphino και Ginobili δεν μπορούν να νικήσουν αυτή την USA.
Τώρα για το άλλο ματς αν πιάσει το 90% η Ισπανία λογικά περνάει, αν πιάσει λιγότερο παίζεται
Aug 21 2008 22:33
Zoro → Anelis
Sry που δεν σου απαντησα στο πμ,ημουν λιγο busy αυτες τις μερες....αυριο θα σου απαντησω λογικα και θα συζητησουμε αυτα που θες να μαθεις....BB!!^^
Aug 21 2008 22:30
red pyramid → tsintori
Και εγώ το ίδιο θα έλεγα αλλά ειλικρινά δε με νοιάζει, αρκεί να νικήσει η σωστή ομάδα (you know who :P)
Πάντως, μεταξύ μας, έχω ένα φόβο ότι κάποια έκπληξη μπορεί να γίνει. Και οι Λιθουανοί όλο χάνουν σε ημιτελικούς, λές να ήρθε η ώρα τους?
Aug 21 2008 22:28
zade → Kenny
Ρε που το δες το πρώτο επεισόδειο ότι βγάλαν οι triad ? Εγώ μόνο το σπέσιαλ βλάπω να βγάλανε ..DMC γι αυτό λέω.
Aug 21 2008 22:26
Zoro → psofia
Το δα και παραξενεφτηκα!!
Ο λαπτοπ καλα κρατει και αποκατεστησα το ιντερνετ στο σπιτι αρα ειμαι μια χαρα πια...μενει μονο να απαντησω σε οσα μυνηματα εχασα αυτες τις μερες και το παλευω ακομη!!
Οχι σοβαρα,αφου με προκαλεις τοσο και θες να δεις σπαμ στο προφιλ σου βρηκες τον ανθρωπο σου...πολυ συντομα θα παρεις αυτο που θες!!
Aug 21 2008 22:24
tsintori → red pyramid
Είπα και εγώ..... Να γράψω τέτοια μλκια!!!!!!
Αλήθεια ποιες ομάδες λες στον τελικό;
Εγώ ΗΠΑ-Ισπανία.
Aug 21 2008 22:23
zade → BarbasSs
Kalά ρε συ ! Τώρα το δα . Δεν είμαστε καν friends ! Τι παπαριά είναι αυτή ! Το διορθώνω τώρα αμέσως .
Aug 21 2008 22:23
zade → Raziel666
Ρε συ είδα στο σάιτ των Ureshii ότι υπάρχει ένας Raziel666 που σύστησε στους υπόλοπους το DMC . Εσύ είσαι ή πρόκειται απλά περι "συνωνυμίας " ;
Aug 21 2008 22:17
red pyramid → tsintori
Ναι, το είδα μετά, απλά δε το έπιασα στην αρχή οπότε έμεινα.
Η Ελλάδα δεν έχει άλλα μάτς, έληξε οριστικά 5ή. Του χρόνου στο Ευρωμπάσκετ πάλι.
Aug 21 2008 22:17

This status update has reached the maximum number of replies allowed