Community Status Updates
Kenny → Botsun
Χρησιμοποιείς, υπερβολικά συχνά, τα κόμματα. Το 'χεις, προσέξει; :P
Feb 20 2012 18:53
ZeD → Ak1rA_Z3r0
Ak1rA_Z3r0...Hm... Μήπως λείπει κάπου ένα G3n3s1s?? Trololo!!:wooi2::wooi2::wooi2:
Feb 20 2012 17:21
Tenshi → metalmusicmaniac
Κάπως έτσι. Έβγαλα 2 grand στη σειρά. Γενικά ότι grand έλεγα εχθές μου έβγαινε. Πήρα τη τύχη του Στέλιου. Που να στα λέω!!! :P
Feb 20 2012 17:17
SpeedFreak → metalmusicmaniac
[COLOR="DarkGreen"]Κοίτα,έχω να μπω στο φόρουμ εδώ και καρό,οπότε πάλι καλά που το είδα λίγες ημέρες μετά το μήνυμα..Ευχαριστώ..Θα περιμένω με υπομονή..Στείλε οπωδήποτε,να έχω να δείχνω σε συμμαθήτριες τα καμάρια της Θεσσαλονίκης..Άλλα νέα??/πμ μι[/COLOR]
Feb 20 2012 15:09
FrenzyApe → didimakia
σιγουρα θελουμε κι'αλλο, αλλα απο οτι εχω διαβασει στο ιντερνετ και απο το βιαστικο τελος, τα βλεπω σκουα τα πραγματα....:bahhh:
Feb 20 2012 14:58
Jorg → Kamen Tantei Zura
Ναι, ο λόγος που έγραψα στον junpei είναι ότι πίστεψα στις spy ικανότητες σου, οπότε ήμουν σίγουρος ότι θα το δεις και θα το σχολιάσεις.
Feb 20 2012 14:48
Jorg → Botsun
Και εμένα το cosmos ήταν που με πρόσταξε να τις βάλλω στο profile μου. :P
Μια χαρά πάει, αν και μπορώ να πω πως έχω κουραστεί αρκετά. Ευτυχώς έμεινε λίγος καιρός ακόμα.
Feb 20 2012 14:47
Lord Leon → Fandom
Aplws ekeini tin wra anoi3a to msn kai eixa dyo spam proskliseis filias apo bots. classika pragmata, 3ereis, pws na vrw ti gynaika twn oneirwn mou, pws na kanw to pouli mou 2 metra etc.
Feb 20 2012 02:02
Fandom → Lord Leon
ekei pou hmoun sto profile mou epese to mati mou se auto to vm pou dn to eixa parei xampari "kai fantazomai den einai oute liuyanzi oute i gabriella pou diafimizei dildos" . ti thelei na pei o poihths ? xD
Feb 20 2012 01:56

This status update has reached the maximum number of replies allowed