Community Status Updates
Botsun → plotolp
Στην Μυτιλήνη το λέμε συχνά,οπότε μου βγαίνει κάπως πιο φυσικά,απο το να τον πω "βλάκα". :P
Feb 21 2012 15:39
Namida → Kenny
I can make it worse, έδωσα 37,5 ευρώ για την κάθε μια μόνο. Κρίμα που δεν είχε περισσότερες.
Τnx mate
Feb 21 2012 15:36
Kenny → Namida
Αλήτη, το πόσο ζηλεύω τις Shunya Yamashita φιγούρες σου δεν περιγράφεται. :if: Σε καλή μεριά!
Feb 21 2012 15:31
plotolp → Botsun
[QUOTE=junpei;565383]
[SPOILER=4]Πόσο γκασμάς παίζει να'ναι το παλικάρι! XD
Την βλέπεις,πως την μία μέρα έρχεται χτυπημένη,την βλέπεις την μεθεπόμενη ότι έρχεται χιλιομπανταρισμένη και στο τέλος βλέπεις ότι δεν έρχεται καθόλου κι αντί να την αναζητήσει με την πρώτη,κάθεται και περιμένει κανα-δυο μέρες και μετά πάει και την βρίσκει μέσα στο αίμα.Ε,δεν είναι τελείως γκασμάς ;[/SPOILER][/QUOTE]
Εντάξει γέλαγα κανά πεντάλεπτο!:hahaha::hahaha: Άκου γκασμάς! Πόσο καιρό είχα να ακούσω αυτήν την ατάκα?:D
Feb 21 2012 10:53
Mike The Great → Kai
Οχι εχω ακομα.Εχω τωρα εξεταστικη και δεν βλεπω πολυ.Ειμαι στο 13ο επισοδιο .Οι εντυπωσεις μου ομως ακομα ειναι οι καλυτερες
Feb 20 2012 23:49
Botsun → Jorg
Μην ακούς τί λενε οι κακές γλώσσες!
Δεν αντιγράφω κανέναν.Μόνο σας κατασκοπεύω!! :P
Feb 20 2012 23:33
Kenny → Kai
Σαφώς και είναι πιο βαριά, αλλά το είπα με το σκεπτικό ότι τα περισσότερα άτομα που δεν αντέχουν GitS ή Escaflowne είναι πάνω-κάτω τα ίδια άτομα που δεν μπορούν να αντέξουν ούτε Gundam, οπότε το γεγονός ότι βλέπεις Gundam και το 'φχαριστιέσαι, είναι μια πρώτη καλή ένδειξη ότι θα σου αρέσουν και τα άλλα δύο.
Feb 20 2012 22:46
Kai → Mike The Great
Βασικά, εννοούσα ότι στην αρχή δεν φαίνεται κάτι τέτοιο. Δεν διαφωνώ ότι τα είχαν συνδέσει μια χαρά δηλαδή, απλά μου είχε προκαλέσει έκπληξη τότε.
Feb 20 2012 22:33
Kai → Kenny
Nope. Δεν αναφερόμουν σ' εσένα συγκεκριμένα βασικά, άσχετα που φάνηκε έτσι. Απλά το ρωτάνε πολλές φορές και δεν μπορώ να καταλάβω την λογική. Βασικά, αν εξαιρέσουμε το GitS που δεν μπορώ να πω ότι με τραβάει ιδιαίτερα σαν τίτλος, τα άλλα δύο είναι στα υπόψιν. Μάλιστα είχα επιχειρήσει να δω το Bebop κάτι χρόνια πριν, αλλά δυστυχώς για εκείνο δεν είναι πολλή όρεξη και το πρώτο επεισόδιο δεν με είχε ενθουσιάσει αρκετά για να το συνεχίσω.
Πάντως δεν περίμενα ποτέ να δω παραλληλισμό 0079 με αυτά τα δύο, πάντα τα θεωρούσα πολύ πιο "βαριά" να το πω;
Feb 20 2012 22:22
Mike The Great → Kai
Κλαησπερα Kai.Ελεγες στο review του Gokudo οτι η ιστορια αποτελειται απο 5 διαφορετικα αρκ που παραδοξως εννονονται.Τι εννοουσες?γιατι ως τωρα τα εχουν συνδεσει πολυ καλα το ενα με τ'αλλο
Feb 20 2012 22:13
Kenny → Kai
Καλά, χαλάρωσε, δεν είπα ότι είναι κι έγκλημα. :P Αλλά και πάλι δεν με ικανοποιεί σαν απάντηση το "φοβάμαι ότι δεν είναι πάνω στα γούστα μου". Για τρεις λόγους: α) γιατί δεν παθαίνεις τίποτα με το να δοκιμάσεις, β) γιατί οι συγκεκριμένες σειρές είναι ό,τι καλύτερο στο είδος τους, οπότε αν δεν δοκιμάσεις αυτές, ποιες θα δοκιμάσεις, και γ) γιατί ειδικά από τη στιγμή που βλέπεις το Gundam 0079 ευχάριστα, πιστεύω δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς με GitS και Escaflowne. Κάνε λοιπόν μια χαρούλα στον πρώην moederator και δοκίμασέ τα και τα δύο, για να στο λέει κάτι ξέρει. :hihi2:
Α, και που 'σαι...
[spoiler]:hypno: Δες Bebop. :hypno:[/spoiler]
Feb 20 2012 22:02

This status update has reached the maximum number of replies allowed