Jump to content

Community Status Updates

Photo

red pyramid → Kenny

The song spammer: episode?: a new song [url=http://www.youtube.com/watch?v=KutXyPEEbQs&feature=related]YouTube - Geto Boys - My Mind Playing Tricks On Me[/url]
Sep 06 2008 17:26
Photo

red pyramid → gexion

The song spammer, episode ?: a new song [url=http://www.youtube.com/watch?v=KutXyPEEbQs&feature=related]YouTube - Geto Boys - My Mind Playing Tricks On Me[/url]
Sep 06 2008 17:25
Photo

iristella → Umi no Ossan

Μολις εφτιαξα το account Μου εκει και προσπαθω να δω πως δουλευει.........
Sep 06 2008 17:03
Photo

RiDeLub → Anyparktos

Δεν είναι ανάγκη. Ούτως ή άλλως δεν μίλησα με τίποτα βάσιμες πληροφορίες. Έψαχνα τελευταίες μέρες να βρω κανα καλό Bleach forum με πληροφορίες από Ιαπωνικά forum, αλλά δεν βρήκα τίποτα καλό. Είμαι σχεδόν βέβαιος πάντως ότι σύντομα θα βγουν πληροφορίες για τα νέα opening κλπ. Ανυπομονώ και για τα 3 shounen openings (ιδιαίτερα του OP που το έχει από πέρυσι τον Οκτώβρη). Τα τωρινά opening του Naruto και Bleach είναι πολύ ωραία, αλλά θέλω καινούργια.
Sep 06 2008 16:35
Photo

Umi no Ossan → iristella

αν ενδιαφερεσαι για το Demonoid πες μου !!!!
Sep 06 2008 16:08
Photo

iristella → ichigo13

Eυχαριστω πολυ!!! Πραγματικα βοηθαει αυτο το site!^^
Sep 06 2008 15:50
Photo

athanatos → jimilegolas

hi man.8a h8ela na bohsw se oti mporw sxetika me to site h me ta episodia..kserw apo photoshop kapia pragmata..exw ftiaksei thn arxikh selida sto [url]www.onepiece.gr.Epishs[/url] 8elw na ma8w pia programmata xreisimopoieite gia na enwsete thn seira me tous ypotitlous gt se auto isws na mporw na boh8hsw k egw..twra apo site kserw kati liga..exw ftiaksei ena forum se ena filo mou to opoio meta,sunexisan alloi thn douleia mou,k gia na deis ti exw kanei,ayto einai to forum. [url=http://lava-warez.9forum.info/]LAVA-WAREZ - Πόρταλ*[/url]
Sep 06 2008 15:39
Photo

ichigo13 → iristella

λοιπόν Iri-chan ο φίλος μου, μου είπε πως όλα τα νέα events αλλά και όλα τα αμερικάνικαcomics τα κατεβάζει από το Demonoid.com.Απ'ότι είδα οι εγγραφές είνια ανοιχτές οπότε πήγαινε τώρα που προλαβαίνεις γιατί κλείνουν μετά από λίγο και ξανανοιγούν μετά από καιρό! Τώρα fansite όπως στα anime δεν είναι εύκολο να υπάρξει γιατί όπως μου είπε οι νόμοι για τα comics είναι αυστηροί στην Αμερική και site βγαίνει το κλείνουν, ακόμα και εκτός Αμερικής! Λοιπόν ελπίζω να βοήθησα.Τα λέμε :)
Sep 06 2008 15:09
Photo

Skiarxon → zade

Αν θες να με ευχαριστισεις στειλε μου 3 κουτες καφε.Τις χρειαζομαι.
Sep 06 2008 14:50
Photo

zade → Skiarxon

Eyxaristo για τα λινκς ρε .
Sep 06 2008 14:48
Photo

ximura buttosai → jimmare

καλα τοτε let's do it again,jimmare,εφτιαξε το msn;
Sep 06 2008 13:20
Photo

ximura buttosai → dennisuke

ναι,και ευχαριστο πολυ εξαλου δεν ηξερα τοσα sites για να κατεβασω animetion α και μην στεναχοριεσαι για το αν μου τα εδωσες ολα εχω και εγω.
Sep 06 2008 13:18
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Xa0s

xixixi δεν ηξερα οτι μπορω και ασυνειδητα να ειμαι χρησιμη σε καποιον μουαχαχαχα!! Μετρησε απειρως παντως... Πηρες ενα απο τα πιο αγαπημενα μου τραγουδια και με το που διαβασε το στιχο yaoi yaoi ano sora επαιξε στο μυαλο μου κανονικα και ελιωσα στο γελιο!!!!
Sep 06 2008 13:18
Photo

Anyparktos → zade

Hoy!DMC 3 is out! Btw,αν θες μπες irc.
Sep 06 2008 13:05
Photo

Anyparktos → RiDeLub

Thanx for all the info man.Tried to rep post but it doesnt work...Θα ξαναπροσπαθησω...
Sep 06 2008 12:56