Jump to content

Community Status Updates

Photo

Nami-Swan → Zoro

ευχαριστω για τα καλα σου λογια
Sep 07 2008 10:11
Photo

Anelis → Leon

ευχαριστω πολυ!!! :)
Sep 07 2008 06:39
Photo

Kenny → LucyBR

Guessed so... -__-;;
Sep 07 2008 03:22
Photo

LucyBR → Kenny

το msn αυτοϊκανοποιειται.... >.<
Sep 07 2008 02:37
Photo

Kenny → himawarinosekai

Kenny_AF --> (ノ゚∀゚)ノ |壁| 。・゚・(ノД<)・゚・。 <-- grandma_urusei :P ノ = σηκωμενο χέρι ゚ = μάτι ∀=στόμα 。・゚・ = ποταμός από δάκρυα Д = στόμα < = κλειστό μάτι
Sep 07 2008 02:03
Photo

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

Πιου πιου san δεν θα απαντουσα ουτως η αλλως στο post στο dn ...... Οπως ειπες και εσυ σου ειχα ηδη γραψει την αποψη μου σε pm και δεν μου αρεσει να επαναλαμβανομαι....^^ Ειμαι σε φαση εξεταστικης και το να γραφω τα ιδια και τα ιδια μου τρωει χρονο απο το διαλειμμα που κανω (γιατι για να αφησω το διαβασμα για να απαντησω σορρυ δεν υπαρχει περιπτωση). Στο κατω κατω οπως βλεπεις καλα καλα δεν απανταω στα Post τα οποια απευθυνονται αποκλειστικα σε μενα η με quotaroun........γιατι να μπω στην διαδικασια να πω πραγματα που ηδη ξερεις? FYI>>> στο συγκεκριμενο thread ελαχιστα σεντονια εχω γραψει. Αν εμπαινες στον κοπο και ανοιγες καποια spoiler tags θα εβλεπες οτι τουλαχιστον στις τελευταιες 15 σελιδες σεντονι υπαρχει μονο 1 το οποιο δεν ειναι τπτ μπροστα σε αυτα τα οποια ελεγε το ποστ που με quotare. :yawn2::yawn2::yawn2:
Sep 07 2008 00:11
Photo

tsintori → Skiarxon

Thanks man.
Sep 06 2008 23:41
Photo

Kenny → LucyBR

Μπες MSN να πούμε μια κουβέντα βρε... :blingeye2:
Sep 06 2008 23:36
Photo

iristella → ichigo13

Εφτιαξα account στο Demonoid αλλα λογω διαβασματος δεν εχω προλαβει να κατεβασω κατι....... Ειμαι λιγο πιεσμενη προς το παρον. Το κοιταξα λιγο ομως και ολα μια χαρα ηταν ειχε πολυ υλικο..... Για αλλη μια φορα thanks ichi!!!!
Sep 06 2008 23:33
Photo

Leon → Anelis

[url=http://isohunt.com/torrent_details/45835839/mutant+plaga+zombie?tab=summary]Plaga Zombie Mutant Zone (2001) [h33t] By {Noir} | mutant plaga zombie | isoHunt - the BitTorrent and P2P search engine[/url] Give it a shot
Sep 06 2008 23:25
Photo

ichigo13 → iristella

Βασικά Iri-chan τι έγινε?Τα έβγαλες πέρα με το Demonoid?
Sep 06 2008 23:25
Photo

momO → ZeLiGa

[URL="http://www.myanimelist.net"]www.myanimelist.net[/URL] για το elfen lied που ζήτησες ^^
Sep 06 2008 22:45
Photo

ichigo13 → zade

Άνοιξα θέμα με DC comics αλλά δεν βλέπω και πολλύ κίνηση βρε παιδί μου!Εχω κι ένα poll για το ποιός θέλετε να είναι ο νέος Batman μετά το Batman r.i.p.!
Sep 06 2008 22:13
Photo

Anyparktos → RiDeLub

Χμμμμ...Naruto op δεν ξέρω καν,one piece δε βλεπω και για ενα σαφες ακόμα μέλλον δεν προβλέπεται να δω όσο για του bleach πολυ χλιαρό μου φαίνεται.Αντε να δούμε τι θα μας φέρει ο Οκτώβρης λοιπόν!
Sep 06 2008 21:55
Photo

zade → ichigo13

Nαι φυσικά και διαβάζω κόμικ . Είμαι πολύ φανατικός. Batman RIP , Secret Invansion , final crisis είναι μόνο μερικοί από τους τίτλους των δύο μεγάλων εταιριών που διαβάζω ανελλιπώς . Με τα κόμικ έχω μεγαλύτερρη τρέλα από ότι με τα άνιμε . Ασχολούμαι πολύ γενικότερα με τα κόμικ και ειδικότερα με το υπερηρωικό κόμικ. [psonio mode on] αφού να φανταστείς είμαι και mod στο [url=http://www.anubiscomics.gr/forum]Anubis Comics Forum[/url][psonio mode off] Πως και ρωτάς ;
Sep 06 2008 21:45