Jump to content

Community Status Updates

Photo

Sacrous → iristella

Ευχαριστώ για το comment!!! Να σαι καλα!!!!
Sep 07 2008 22:01
Photo

red pyramid → Gaia

ααααα, ώστε το θές πραγματικά ε :P Και εγώ για φόνους διαβάζω, για το Columbine αν το ξέρεις...όλο μέσα στη χαρά σήμερα :P
Sep 07 2008 22:01
Photo

Gaia → red pyramid

:hehehe:Δεν εκανες και πολυ για να το καταλαβεις.....:P Ε, ετσι οπως μιλανε για φονους και τετοια....:frozen:
Sep 07 2008 21:58
Photo

red pyramid → Gaia

Θές να βγώ απο το pc :( :P
Sep 07 2008 21:55
Photo

Shikamaru → Sacrous

Απορια~ο sacrous ποιος ειναι? Υ.Σ περιττο να πω οτι ειναι γ@μ@τ0
Sep 07 2008 21:53
Photo

iristella → Sacrous

Nice!!!Πραγματικα πολυ καλη δουλεια..... Αν κανεις πολλα τετοια μπορεις να ανοιξεις ξεχωριστο thread στο fan artfan fic section
Sep 07 2008 21:53
Photo

dinara → Neuro

ευχαρηστώ πολλύ για τις προτάσεις για anime το vampire Knighte το έχω δεί μεχρι το 10ο επισόδιο, δεν ξέρω αν υπάρχει άλλο, και είναι πραγματική πόρωση τα υπόλοιπα δεν τα ξέρω αλλά θα κοιτάξω σίγουρα. ευχαρηστώ για την ανοχή της ορθογραφίας μου.
Sep 07 2008 21:49
Photo

Sacrous

Έφτιαξα το profile image μου σήμερα στο photoshop και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας κάπως... [IMG]http://i301.photobucket.com/albums/nn59/sacrous/Uchihas-Pain.jpg[/IMG]
Sep 07 2008 21:43
Photo

Shikamaru → Sacrous

ο θεος να σ 'εχει καλα :oops:ο Aizen-sama εννοουσα
Sep 07 2008 20:59
Photo

Shikamaru → Sacrous

το url του video απο που το βρισκεις
Sep 07 2008 20:47
Photo

Sacrous → Shikamaru

Το μόνο που έκανα ήταν να κανω copy paste το url του video από το YouTube... Δεν ξέρω πως λέγεται αυτό το είδος... :bahhh:
Sep 07 2008 20:38
Photo

Dante80 → karkas

Μες τις άκρες, ναι. Reading Uber alles....^^
Sep 07 2008 20:17
Photo

Glastenen → LucyBR

ΩΡΕ ο νέος αβατάρης έσπειρε!!
Sep 07 2008 20:16
Photo

Shikamaru → Sacrous

πραγματικα σου λεω μ'αρεσε και ειναι η πρωτη φορα που βλεπω τετοιου ειδους anime (πως ακριβως ονομαζονται τετοιου ειδους anime ετσι για να ξερω)ειμαι και τυπος που καθομαι και βλεπω στην tv οτιδηποτε εχει σχεση με ψυχοπνευματικες ικανοτητες(αμα αξιζει δεν βλεπω και τον καθε π@π@ρ@) Υ.Σ (κατι ασχετο)(αμα θελεις απαντας) στο control panel κατω κατω λεει αν προσεξεις κατι για profile video θα ηθελα να μου πεις (αν ξερεις φυσικα)για τι προκειται ακριβως?(απ'οτι καταλαβα εγω μαλλον οποιος μπαινει στο profile θα παρακολουθει αναγκαστικα ενα video αλλα δεν καταφερα να βρω το url του video) αμα κανεις κεφι helpησε με!!!
Sep 07 2008 20:12
Photo

ichigo13 → Fingolfin

Μωρε Fing έχουν και παραέχουν.Έγω δεν λέω πως δεν υπάρχει πουθενα εγληματικότητα απλώς ανέφερα το πρόβλημα της Ιαπωνίας συγκεκριμένα!Κια η Αμερική δεν παει και πολλύ πίσω!Πάντως το φοβάμαι πολλύ το flame σε μια κλοστή κρέμεται πάντα! Btw Ippo to the rescue!Βάρατε μου εσείς την Haruhi κια ο Ippo θα σωθεί!:) Μέχρι να σωθεί σταθερή η ψήφο;ςμου εμένα!
Sep 07 2008 20:02