Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

iristellamono

καλα παει η εξεταστικη......... Εχω μελλον μπροστα μου,,,Αυτον τον καιρο εχω πεσει με τα μουτρα στα Angel Sanctuary και Boys Next Door της Kaori Yuki ...... Απιστευτα manga Και τα δυο. Διαβαζω διαβαζω και δεν χορταινω.
Σεπ 07 2008 23:30
Φωτογραφία

LucyBR → Kenny

[B]που στο κερατο κολλαει η μονοπυρηνωση την τυχη μου τη μαυρη τη χορευτρια????????? :erk::erk::erk::erk::erk::erk: [/B]
Σεπ 07 2008 23:13
Φωτογραφία

Animesuki → Scorpion

Ετσι μπραβο!
Σεπ 07 2008 23:01
Φωτογραφία

LucyBR → Glastenen

thankies!! :33 Ludwig Kakumei dorkiness ftw?? XDD
Σεπ 07 2008 22:58
Φωτογραφία

jimmare → M.O.S(Master of Shuriken)

hey,M.O.S. check this: [url]http://www.anime.gr/forums/off-topic/5575-%C4%E7%EC%E9%EF%F5%F1%E3%E9%E1-%EA%E1%F1%F4%F9%ED-yugioh.html#post230325[/url]
Σεπ 07 2008 22:49
Φωτογραφία

Scorpion → Animesuki

Ξαναεβαλα τον Teru mikami. Στο ειχα πει αλλωστε.
Σεπ 07 2008 22:39
Φωτογραφία

monoiristella

δεν φταιω εγωωωωωωωω:nanana::if::nanteee: ειναι που με παρεσυρε ο ατιμος ο zoro με τις γαλυφιες του...παντως και με τη misa συμφωνουσαμε lol...πως παει η εξεταστικη? εγω βρισκομαι σε denial παντως...βλεπεις τιποτα καλο αυτο τον καιρο?εχεις κατι να προτεινεις?
Σεπ 07 2008 22:33
Φωτογραφία

Dante80 → red pyramid

Sicko, fast food nation. Ξεκίνα από αυτά τα 2...;)
Σεπ 07 2008 22:31
Φωτογραφία

iristellamono

:hahaha:Ειδες???? It was bound to happen sometime:hahaha::hahaha::hahaha: Ας κρατησουμε ημερα και ωρα για να το γιορτασουμε ως εθνικη επετειο το γεγονος......
Σεπ 07 2008 22:28
Φωτογραφία

gexion → GkLoc

[B]yoz φιλαράκο,απλά πέρασα να πω ένα γεια,καλά να περνάς και καληνύχταα:gn2:sweet pirate dreams[/B]
Σεπ 07 2008 22:26
Φωτογραφία

RiDeLub → jimilegolas

Congrats για την καλή δουλειά και για τον κόπο γενικότερα. Έχω κατεβάσει μόνο δυο eps αλλά ο λόγος που δεν σας προτιμώ είναι γιατί έχω συνηθίσει αφάνταστα τα Αγγλικά και τα Ελληνικά με ξενίζουν. Θα τα είχα κατεβάσει όλα βεβαια αν δεν ήταν rapidshare (γιατί το RS μου την σπάει). Keep it up πάντως. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω (και γράφω γι' αυτό) είναι για τα πολυκάναλα raw που ανέφερες κάποια στιγμή. Που τα βρίσκεις; Έχεις κανένα link; Έχω όλα τα καλά HD από το 356 και έπειτα και όλα είχαν 2 κανάλια στον ήχο.
Σεπ 07 2008 22:21
Φωτογραφία

monoiristella

iristella βρηκαμε ενα θεμα να συμφωνησουμε lol! οντως ουτε εγω εχω αποφασισει ακομα με ποιον απο τους 2 ειμαι...δυσκολη επιλογη indeed...
Σεπ 07 2008 22:05
Φωτογραφία

red pyramid → Dante80

[url=http://www.youtube.com/watch?v=zy4b5qzK4uA]YouTube - Virginia Tech and Columbine Tribute[/url] Έχω αρχίσει και διαβάζω για μακελιά σε σχολεία σαν αυτά τα 2, επειδή βασικά το τελευταίο καιρό βρίσκω ότι θέλω κάπως να ασχοληθώ με το ζήτημα βία στην αμερικάνικη κουλτούρα, ειδικά σε videogames, music, νέους, κτλ. Έχεις να μου προτείνεις κανένα βιβλίο/ντοκιμαντέρ/βίντεο πέρα απο το Bowling for Columbine? σόρρυ μαν, δε μπορούσα να σκεφτώ και κανένα άλλο που να ξέρει.
Σεπ 07 2008 22:05
Φωτογραφία

Gaia → red pyramid

:terror2: Δεν θελω ουτε να ξερω τι στον ανεμο ειναι αυτο....
Σεπ 07 2008 22:02
Φωτογραφία

Sacrous → Shikamaru

Ευχαριστώ για το comment!!
Σεπ 07 2008 22:02