Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
GkLoc → tsintori
Τemmeeeeeeeeee....
Να το εξηγεις καλυτερα
Eινα με τον αγωνα 4Th Hokage εναντιον Orochimaru,και ο Sasuke που κυνηγαει τον Gaara
Σεπ 09 2008 23:42
a2a → himawarinosekai
Ακριβώς όπως το είπες! Εγώ στη σύγχρονη και απ' ότι φαίνεται εσύ στην παράδοση. Με βοηθάει πολύ αν αναλάβεις εσύ αυτό το κομμάτι! ^^
Σεπ 09 2008 23:03
himawarinosekai → a2a
Έβαλα τους shinsengumi στα cultural notes μιας και απ' οτι κατάλαβα ειδικεύεσαι στη σύγχρονη κουλτούρα. Αν είχες σκοπό να το κάνεις όμως πές το μου να κάνω edit! :D
Σεπ 09 2008 22:59
iristella → tsintori
Kαι σε λιγοτερο απο 4 μηνες,,,,Μαλλον πρεπει να μου δωσουν κανα μεταλλιο or smth:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: Στον χρονο επανω θα εχω γινει top poster:hahaha::hahaha::hahaha:
Αnw... Κατα τα αλλα ολα καλα......Διαβασμα πολυ.......:bahhh::bahhh::bahhh:
Σεπ 09 2008 22:51
iristella → Umi no Ossan
:hahaha::hahaha::hahaha:lol ρε douli:hahaha::hahaha::hahaha:
Σεπ 09 2008 22:48
Umi no Ossan → iristella
Οντως μετα τον Guts o Pukk ειναι ολα τα λεφτα !!!!
Εξεταστικη αλλα το φορουμ φορουμ ε??? !!!!
Αλλα τα συγχαριτηρια μου για το ΟΡ... Ακολουθεις βλεπω μια χαρα την μαθηματικη εξισωση:
[B]αριθμος επεισοδιων που εχει δει η Ιρι=20*X+b
οπου τιμες του Χ απο 0 εως απειρο
κ τιμες του b απο 0 εως 19
[/B]
Σεπ 09 2008 22:45
iristella → ichigo13
67 αν θυμαμαι καλα ^^ Aλλα λογω διαβασματος το εχω σταματησει για τωρα και θα το ξαναπιασω πιο μετα ^^
Σεπ 09 2008 22:15
iristella → ichigo13
Καλα παει η εξεταστικη προς το παρον. Γυρω στο τελος του μηνα τελειωνω............. Ευχαριστω πολυ για τις ευχες και εγω ανυπομονω να το τελειωσω το OP..............^^
Σεπ 09 2008 22:03
Systema Sephirothicum → QueenofHearts
alooo!Spear εδω(wannabe hitsugaya ,τα λεγαμε στο καβατζα με λια κτλ;p) ειπα να πω κ γω ενα γεια ^_^ το msn μου ειναι [email]spearow2@hotmai.com[/email] ,εαν θες,add me
Σεπ 09 2008 21:53

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται