Jump to content

Community Status Updates

Photo

QueenofHearts → Tomodachi2

[url=http://www.anime.gr/forums/members/queenofhearts-albums-kitties.html].aNiMe//GR Forums - QueenofHearts's Album: Kitties[/url]
Sep 10 2008 01:48
Photo

red pyramid → ichigo13

Δε μπορώ να το δώ επειδή δεν έχω τελειώσει τη σειρά :( don't want any spoilers
Sep 10 2008 01:27
Photo

ichigo13 → red pyramid

[url=http://www.youtube.com/watch?v=at_w1DiHfT4&feature=related]YouTube - [AMV] DEVIL LADY: DEMONIC ATTRACTION (NOTFORKIDS)[/url]
Sep 10 2008 00:40
Photo

red pyramid → tsintori

Ναι, Devil Lady λέγεται. είναι η ας πούμε yuri εκδοχή του επίσης θεικού DevilMan. Τώρα, απο Dream Theater ειλικρινά δε μπορώ να το πάρω ως παράδειγμα -___- No feelin' man. δυστηχώς το κομμάτι που είπες απο Opeth είναι απο τα καινούργια, και τώρα το ακούω πρώτη φορά. Οπότε οι προτάσεις είναι λίγο πολύ οι κλασσικές, αλλά δεν εγγυόμαι τίποτα, καθότι έχω ακούσει ελάχιστα απο το καθένα No-Man (μπάντα του Steven Wilson απο Porcupinne Tree). Μιάς και τον ανέφερα τσέκαρε και Blackfield. Fates Warning το A pleasant shade of grey το έχεις ακούσει φαντάζομαι? αν όχι, προτείνετε με τη μία. Ρίσκο, αλλά θα πρότεινα να τσεκάρεις και Pelican κυρίως τα πιο πρόσφατα, μόνο που μπορεί να σε ξενερώσει η έλλειψη φωνιτικών. Ότι έχω ακούσει όμως απλά θέριζε, να το ξέρεις. Δεν ταιριάζουν ακριβώς σε αυτό που ζητάς, αλλά μιάς και τελείωσε το κομμάτι, έχεις τρομερές απαιτήσεις μαν :P φοβερό κομμάτι. μου φένεται πρέπει να τον ακούσω κάποια στιγμή όλο το δίσκο
Sep 10 2008 00:26
Photo

tsintori → red pyramid

Αλήθεια η σείρα λέγεται έτσι πως τι γράφει στο video έτσι;;;; Και επειδή άκουσα και μερικά άλλα κομμάτια. Έχεις τίποτα σαν το burden από opeth ή το the spirit carries on από dream theatre;;;;;
Sep 10 2008 00:17
Photo

red pyramid → tsintori

Όλο το soundtrack θα ήταν απλά τέλεια. Αλλά ακόμη και με το κομμάτι τα βγάζω πέρα... Και βέβαια σκίζουν! Και παλιότερα είχαν κάποια κομμάτια τους στο youtube, πολύ καλύτερα απο πολλά που μπορείς να βρείς εδώ. Και δυστηχώς οι δίσκοι τους αν είναι να έρθουν έρχονται με 25 ευρόπουλα -____- Θεοί όμως
Sep 10 2008 00:14
Photo

tsintori → red pyramid

Mισό μάλλον δεν κατάλαβα καλά. Θες όλο το soundtrack ή μόνο το τραγούδι;;;; Btw οι World end's grilfriend τα σπάνε απλώς.......
Sep 10 2008 00:11
Photo

GkLoc → tsintori

Α Οκ,αυτα ειναι χαζοεπεισοδια, Αντε να φτασεις Skypiea Temmeeeeee, Πριν το Skypiea ειναι και μια φοβερη στιγμη,θα σε τρελανει
Sep 10 2008 00:10
Photo

Xa0s → °•πίΟu-πίΟu•°™

Όλα τα λεφτά είναι όταν προσπαθεί να κρυφοκοιτάξει ή όταν του λένε καλά λόγια και τον καλοπιάνουν....που πάει κάπως έτσι :awww: :blush2: Όχι δεν έχει γίνει live action ταινια το One Piece ... :emptyonexg1: Η πικρή αλήθεια είναι ότι αυτές της φώτο της είχα βρει πριν 2 3 χρονιά κ δεν θυμάμαι ακριβώς από που ήταν :hmmm:,άλλα αν δεν κάνω λάθος λογικά θα ήταν Προμο ή εορταστικόκάτι σε μεγάλη Cosplay εκδήλωση... χωρίς να είμαι πάντα σίγουρος...
Sep 10 2008 00:09
Photo

Seraphimon-T.K. → Ash_Pokemaster

Pokemaster the best...ta spaei...
Sep 10 2008 00:06
Photo

red pyramid → tsintori

Τι να κάνω τον ήχο? O____o btw δές τη σειρά. Λέει και με το παραπάνω
Sep 10 2008 00:04
Photo

tsintori → GkLoc

Στο επόμενο που νίκησε τον crocodile.
Sep 10 2008 00:02
Photo

GkLoc → tsintori

Δεν μπορω να το κοψω,its too aDDictive,you should try, Δεν πολυκαταλαβα που εισαι,anyway,μπορει να ειναι Φιλλερ,ειναι και ενας που βυθιζει πλοια με Κερματα?? Ασε θα δω σημερα μεχρι 75,αμα ξεκολησω απτο παιχχνιδι...χιχι
Sep 10 2008 00:00
Photo

QueenofHearts → Systema Sephirothicum

Hi back! :)
Sep 09 2008 23:51
Photo

tsintori → GkLoc

Yarro, κόψε το παιχνίδι και συνέχισε τα. Σε λίγο γίνεται ένα ΜΠΑΜ. Εγώ στο one piece είμαι στο σημείο που μια γκόμενα συνάδελφος του Smoker πάει να πιάσει τον Luffy. Αισθάνομαι ότι θα πέσει πολύ ξυλίκι......
Sep 09 2008 23:49