Jump to content

Community Status Updates

Photo

nikos95 → zzzgaarazzz

.........................
Sep 11 2008 22:03
Photo

nookie → MitHuNa

Αυτα ειναι..!!! Perverts και ξερο ψωμι!! χαχα! Οχι τιποτα αλλο,να μην χανουμε την επαφη με τα βιτσια! :Ρ Καμμια καλη προταση πανω σε μανγκα εχεις,διοτι εχει πεσει βαρεμαρα απο την αναμονη για νεα chapters.. :/
Sep 11 2008 21:28
Photo

nookie → momO

Εχουμε και λεμε... Basilisk(if u like [B]drama[/B],[B]romance[/B]..and many many ninja battles)..Gantz(fanatically!,εδω κ αν χανει η μανα το παιδι ετσι οπως εξελισσεται η ιστορια!) ,Claymore,Highschool of the Dead και λεω να αρχισω 5-6 σειρες ακομα! What about over there?Only Dogs howlin' in the Dark?? :P ΥΓ.Και φυσικα..[B][I]Hellsing[/I][/B]!!The most bloody,gory,vampiric,mad anime/manga series.. :nbleed:
Sep 11 2008 21:22
Photo

Anyparktos → zade

Kάνε τη δουλειά σου ρε,μην ανησυχείς.Όταν τελειώσει η εξεταστική πάλι παρέα θα λιώνουμε! Btw,το avatar το ποσταρε ο sunabouzu στο azudai social group!(δεν είναι τέλειο?:hihi2: )
Sep 11 2008 21:03
Photo

Skiarxon → zade

You are sooooooooooooo gay.Πρωτα απο ολα δεν πινω τον καφε με ζαχαρη.Τον πινω σκετο.4 κουταλιες καφε.Και 4-5 τετοιους την μερα.YOU FAIL
Sep 11 2008 21:02
Photo

MitHuNa → nookie

e ama exei anwmalia NA TO DIAVASW!!!
Sep 11 2008 20:53
Photo

Kon_Okami → Katan

Πάντα ήμουν spammer αλλά το κράταγα κρυφό >.< Αλλά συγγνώμη μπαίνεις και βλέπεις αυτά τα δύο post. Δε σου φωνάζουν "Σχολίασε με, σχολίασε με"????? Btw πως πάει η εξεταστική????? Λες να περάσουμε κανένα μάθημα έτσι για αλλαγή????
Sep 11 2008 20:53
Photo

Animesuki → IlPalazzo

Μπα μοναχα μια φορα πριν καιρο εριξα μια ματια.Αλλα δεν θυμαμαι τπτ.Πως εισαι? ^_^
Sep 11 2008 20:15
Photo

momO → nookie

jeez in the end they will talk to me about dogs and I won't remember a damn thing : P edit:δεν άντεξα τελικά το άρχισα πάλι:hahaha: I need more more MORE πάντως πολύ το παρατραβήξανε...ελπίζω το νέο chap να βγει σύντομα να δούμε και τι θα γίνει και στην πορία ρε παιδί μου...έτσι από περιέργια :P κανένα άλλο manga που διαβάζεις τώρα?
Sep 11 2008 20:07
Photo

zade → Skiarxon

Τι λε ρε ; 3εις κόυτες ; Και εγώ μετά τι θα κάνω ; Αντε όμως αφού με βοήθησες θα σου αποκαλύψω το μυστικό μου για να μένεις ξάγρυπνος . Θα φτιάξεις φραπέ 4 καφε΄μια ζάχαρη και θα τον πιείς ενώ δεν θα έχεις φάει τίποτα για τουλάχιστον 3 ώρες . Θα σου διαλύσει το στομάχι εγγυημένα , θα κάνει τα χέρια σου να τρέμουν ,αλλα χτυπάς άνετα ένα 6ωρο άυπνος και ακμαίος . Αλλα προσοχή με την χρήση. Αμα πιείς αυτό το σκεύασμα ,μετά πρέπει να περάσει μια μέρα χωρίς καφέ για να ξαναπιείς . Εγώ το κάνω . Δοκίμασε το , δεν θα χάσεις και πολλά (πέραν της ψυχικής σου υγιείας )
Sep 11 2008 20:00
Photo

zade → Anyparktos

είσαι όντως αρχηγός . Το νέο σου άβαταρ είναι η απόδειξη. Στ' αλήθεια αξίζεις να είσαι αδερφός μου . Βεβαια τώρα τελυταία έχωγ ελάττωσει τις εμφανίσεις κατά πολύ λόγω εξεταστικής ,αλλά θα επανέλθω.
Sep 11 2008 19:40
Photo

SirJim → Dark_Venus

Πιο ωραίο είναι σίγουρα αλλά δεν κολάει με την sig τόσο όσο το προηγούμενο....
Sep 11 2008 19:36
Photo

Radagast → Kenny

Ok δε πειράζει thnx anyway.
Sep 11 2008 19:25
Photo

Kenny → Radagast

Δεν έχω δει ούτε το ένα ούτε το άλλο. :hahaha:
Sep 11 2008 19:22
Photo

Radagast → Kenny

Να σου πω ρε τρελέ εσύ που είσαι και quality freak (xexe) έχεις να προτείνεις το καλύτερο δυνατόν group για ovas lodoss war/series lodoss war(αν και έχω ακούσει πως δε βλέπεται σε σχέση με τα ovas) και tsukihime? (είδα σε ένα thread είπες για το tsukihime από ATWO αλλά είναι το καλύτερο?) Thanx.
Sep 11 2008 19:13