Jump to content

Community Status Updates

Photo

Adventurer → samurai_pizza_dora

Τις ακυρες ψηφους δεν τις μετραμε καθολου, και δυστυχως ακυρες τις λεμε ακομα και αν λειπει ενα μονο στοιχειο... οποτε ας προσεχε ο Six_Winged_Angel :P (αν θες να τη μετρησεις ως ειδικη περιπτωση εχει καλως, αλλα γενικα να τις ακυρωνεις και αυτες). Αυτος που ψηφισε Spike ενω τα τεραστια μωβ γραμματα που λενε οτι αυτο απαγορευεται υπαρχουν ακομα εκει... αυτον κι αν δεν τον μετρας με τιποτα!!!
Sep 12 2008 14:53
Photo

samurai_pizza_dora → Adventurer

Ηi! Τωρα έχω μπλέξει στο heal/hurt game και δεν ξέρω τι να κάνω... Υπαρχουν 2 ακυρες ψηφοι στο παιχνιδι και δεν ξέρω αν θα τις μετρησω...-_- Μια του six_winged_angel που δεν εχει επιλεξει smite(οχι ομως οτι αλλάζει καθόλου τη ροή του παιχνιδιου, αρα τη μετρησα) Επισης ειχα μια ψηφο 2 λεπτα πριν το update που δεν την είδα. Και τρομαρα της έχει rez Haruhi που τωρα πια ισοβαθμει με τον L. Επισης η συγκεκριμενη ψηφος έιναι ακυρη μιας και ψηφίζει Spike που ήταν σε god mode...Τι να την κάνω τη ριμαδα τωρα? Να γρισω ολο το update αναποδα για να τη μετρήσω? Να βαλω καi L και Haruhi στο παιχνίδι, ή να ρίξω ζάρι??? Ξερω οτι σε ζαλισα πολυ, αλλα εχω μπερδευτει πραγματικα...-_-
Sep 12 2008 14:46
Photo

samurai_pizza_dora → ichigo13

Καλα και εγω ξεχάστηκα και πήγα να κάνω hurt τη Rei(προβλεπω πολεμο για τη συγκεκριμενη...:P) Ηταν πολλά god modes για ενα γύρο.
Sep 12 2008 13:44
Photo

ichigo13 → samurai_pizza_dora

Eπίσης ειχα ψηφίσει τον Spike ένω είναι σε god mode! Πάλι καλά που το είδα μόλις πριν από λιγο!:blurah5:
Sep 12 2008 13:40
Photo

iristellaLuffy D.Monkey

Ξεκολλα!!!!!
Sep 12 2008 13:02
Photo

SirJim → Dark_Venus

... Σιγά μωρέ, δεν είναι και τόσο δύσκολο να βρείς μια....
Sep 12 2008 12:12
Photo

momO → nookie

[COLOR=black]certainly not^^[/COLOR] [COLOR=black]D.Gray-Man (which is really good if you like excorsists and demons)[/COLOR] [COLOR=black]Kurozuka (another vampiric,gory manga[/COLOR] [COLOR=#ffffff]contains ero stuff : P[/COLOR][COLOR=black])[/COLOR] [COLOR=black]Godchild (from the master Kaori Yuki)[/COLOR] [COLOR=black]Mushishi (δεν χρειάζονται συστάσεις πιστεύω)[/COLOR] [COLOR=black]Doll (it deals with artificial dolls that are used like servants etc)[/COLOR] [COLOR=black]καλά το Hellsing τοχω αφήσει εδώ και καιρό...γύρω στο 80 κάτι είχα μείνει και επιασα να διαβάζω το Elfen Lied...πρέπει οπωςδήποτε να το συνεχίσω[/COLOR] [COLOR=#000000]το Gantz? omfg but it's like 200 chapters or somethin:terror2:[/COLOR]
Sep 12 2008 12:09
Photo

Dark_Venus → SirJim

Ναι το ξερω...αυτο ειναι ενα πρόβλημα........:(
Sep 12 2008 10:53
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → papadevil

Hey thx Για το request.. και μονο που εχεις τον L για αβα σε συμπαθησα xD
Sep 12 2008 10:50
Photo

GkLoc → Fingolfin

Nαι το προσεξα και εγω και προειδοποιησα μερικους,αλλα ενταξει χασεις εχασες,τι α κανουμε,τεσπα εγω τωρα προσπαθω να ξεκλειδοσω Zabuza για να αρχισω παλι να παιζω, Αμα ξερεις καποιους που δεν εχουν Clan και τους γνωριζεις η ειναι καλοι βαζε τους μεσα να παιρνουμε Points..
Sep 12 2008 10:27
Photo

Erisadesu → Anelis

TI!!! U ARE HERE????!!!!! And we didn't go otu for coffee yet???
Sep 12 2008 09:12
Photo

ichigo13 → ATANASHIOSU

Ok ρε παιδί απλώς δεν το κατάλαβα ότι έλεγες αυτό!Νο problem απλώς πιστεψέ με προσπαθούσα να μην ξεχάσω κάποια περιοχή από τα νησιά ή να βάλω λάθος πόλη σε περιοχή όπου με την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη που είναι οι 2 μεγάλες πόλεις τις άφησα (κάκως) θεωρώντας πως και κοντά τους να είσαι ουσιαστικά μένεις σε αυτές!
Sep 12 2008 08:28
Photo

Fingolfin → GkLoc

Lol, ναι το είδα. Το νου σας ρεμάλια, όταν χάνει ένας μας θα χάνουμε και βαθμούς!!! Το είδα σήμερα που έπαιζα.
Sep 12 2008 01:06
Photo

Robin → GkLoc

YUP ^^ Και τώρα είσαι στο msn, ελπίζω να είδες αρκετά επεισόδια τουλάχιστον (σε αντίθεση με την υποφαινόμενη) XD C ya :)
Sep 12 2008 00:34
Photo

GkLoc → Fingolfin

Yoo Fingo,εισαι επισημα ο Clan Leader..:drinks: Βαλανε και Clan Ladder τωρα,αντε να τους ξεσκισουμε ολους..:bike:
Sep 11 2008 22:09