Community Status Updates

sakura_^^92 → jimmare
yes i use some emotion ^^ I'm 16 years ^^
Ather emotion are :3 :p ^'^ ^.^ ^-^ ^_^ ^p^ XD xd xp
Grafic for the forum ^^ for do the grafic of the forum ^^

Glaurung → adelard
τι είναι η ζωή άμα δεν μπορείς να δημιουργείς τέτοιες δικαιολογίες ? :Blissfull: καλή μάσα :D

Glaurung → Daf_Chan
29 άτομα ?:erk: τι είναι αυτό ?? και σας λένε οτι πρέπει να είστε 32 ?????? :wallbash: :despair:
σε εμάς , που είμαστε 25-26 , το θεωρούμε απαράδεκτο και οτι δεν μπορει να γίνει μάθημα ... σε δημόσιο πας ή σε ιδιοτικό ?
Εγώ δεν πήγα θετική τελικά , έλεγα όμως να πάω τεχνολογική 1 ( υπάρχουν 2 κλάδοι) αλλα δεν έγίνε τμήμα γιατί ήμουν ο μόνος :emptyonexg1: .Στην τεχνολογική 2 έχει το ΑΟΔΕ που είνια χάλια το πώς γίνεται το μάθημα .
Καλά , άμα παραπονιέσαι εσύ για το οτι δεν έχεις χρόνο ,φαντάσου με εμένα τι γίνεται:OMG3: :unlucky:

konous → mihalakis21
ωπα εκανα ατομικο ρεκορ !απαντησα ποιο γρηγορα απο καθε αλλη φορα!:-)

Erebos → room302
Good to hear!!
Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να έρθω τελικά, λόγω καιρικών συνθηκών...
Αλλά υπόσχομαι ότι θα επανορθώσω!! :D
Keep (J)rocking! ;)

room302 → Erebos
Hey! ^^
Πολύ σύντομα θα έχουμε facebook account, όπως και official OdC site ;) Το είχα under consideration πολύ καιρό.
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και για το support!
You (J)rock :)

dennisuke → ATANASHIOSU
Έχουν πέσει στην υπόληψή σου τα γκρουπ (social groups) του anime.gr? Γίνεται κι εκεί συζήτηση όπως στα threads αλλά πιο χαλαρά. [URL="http://www.anime.gr/forums/groups/"].aNiMe//GR Forums - Social Groups[/URL]
Πιστεύω είναι αρκετά ενδιαφέροντα και αυτά, πάντως δική σου επιλογή είναι αν θες να κοιτάξεις.
Τι καιρό κάνει στο Sapporo? Εδώ άρχισαν οι βροχές..