Community Status Updates

1oneiromono → Lilia20
:wis:nah , απλος ειδα στο Biography σου psychic vampire και απο το nosebleed πριν μου ερθε αυτο >.>

Seirios → iristella
χαχαχα. άσε ειμαι πεισματάρης αλλά βαριέμαι να απαντάω τώρα. μολις ξύπνησα. εσύ απο που είσαι?

Seirios → iristella
μια χαρούλα εδώ....βλέπω αυτά που λένε για τον πλάτωνα και έχω συγχιστεί :P

iristella → hyuga
hey τι γίνεται? Απλά ηθελα να πω οτι μου αρεσαν πολυ τα ποστ σου στο Thread φιλοσοφία.... Πραγματικά επικοδομητικά και ευχαριστα στην αναγνωση.......

Neuro → uzumaki_naruto
Λοιπόν λέω αύριο το Σάββατο να βρεθούμε όλοι όσοι θέλουμε να συμμετάσχουμε στο manga και να συζητήσουμε την ιστορία και τι θα κάνουμε...αν ενδιαφέρεσαι ακόμα μπες στο msn (το δικό μου το έχω στο profil μου)

Anelis → Glastenen
σ΄ευχαριστώ πολύ!
για photos δες εδώ -> [url=http://anelis.deviantart.com/gallery/#photography-]Anelis's deviantART Gallery[/url] ειναι οι 3εις πρωτες photos
τα video θα τα ανεβασω αργοτερα στο youtube
και τα καλα νεα ειναι οτι .....ταραταταααμ *drum roll* she plans to come to Greece next year.....και ισως μαζι και με τον Webley!!

Neuro → Garuda
Λοιπόν λέω αύριο το Σάββατο να βρεθούμε όλοι όσοι θέλουμε να συμμετάσχουμε στο manga και να συζητήσουμε την ιστορία και τι θα κάνουμε...αν ενδιαφέρεσαι ακόμα μπες στο msn (το δικό μου το έχω στο profil μου)

Neuro → Azixel