Community Status Updates
iristella → evaofadawn
Ασημι??? That sounds interesting εγω δυστυχώς δεν ξέρω real life κάποιον Yuu με μπλε η ασημι μαλλια......... Πωπωω.... ακομη το φυσάω και δεν κρυώνω αυτό που έπαθα..... Κατεβάζω τωρα το κανονικό Ayakashi απο τα links στο profil σου..... ( μ αρεσει που ηρθα και για να δωσω τα φωτα μου τρομαρα μου :hahaha::uhh:)
Oct 13 2008 04:40
Zoro → evaofadawn
Δεν τους ξέρω βασικά,αλλά θα ψάξω να δω ποιοί είναι τότε!
Πάντως ναι καλά έκανες και με περίμενες,δεν υπάρχει περίπτωση να χάσω open ευκαιρία για δούλεμα,όχι που θα μου το κάνει μόνο αυτή καθημερινά:bleh:
Και ευχαριστούμε για την άδεια να καταστρέψουμε το προφίλ σου,we'll do our bestXD
Νύχτα και από μένα,θα ακουστούμε σύντομα:gn2:
Oct 13 2008 03:41
evaofadawn → iristella
πάντως εκείνο το παιδάκι με τα μπλε μαλλιά πολύ χαριτωμένο, δε συμφωνείς........? ο Yuu... κάποτε ήξερα έναν Yuu αλλά δεν είχε μπλε μαλλιά!!!! είχε όμως ασημί!!!! άσχετα όλα αυτά αλλά ήθελα να τα μοιραστώ!!!!
Oct 13 2008 03:40
evaofadawn → Zoro
χαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχχα
το περίμενα ότι θα εμφανιζόσουν από λεπτό σε λεπτό!!!!
μαλλιοτραβηχτείτε όσο θέλετε, εγώ πάω για ύπνο! έχω κάτι όνειρα αφήσει στη μέση.... ξέρεις, εγώ κ ο Aoi-kun κ ίσως κ ο Reita-kun που με διεκδικεί, τέτοια ευτράπελα........
αν σου αρέσουν οι Gazette θα καταλάβεις τι εννοώ!
καληνύχταααααααααα
Oct 13 2008 03:28
Zoro → evaofadawn
Και στο τέλος τα link του Zoro έπιασαν τόπο και αυτά της iri όχι,τελικά έχει ακόμη να μάθει από μένα αρκετά:bleh:
Και το ξερα ότι υπήρχαν 2 ayakashi και το πρόσεξα να σου δώσω το σωστό...τελικά me is always da sensei:8):
[COLOR=Magenta][B]"ΔΛδ τοσες μερες βλεπω αλλο anime ,,,,,,Νιce...... Eιμαι Genious τελικα.....[/B]"[/COLOR]
[COLOR=Magenta][B]"Και ναι δεν την παλεύω.....[/B]"[/COLOR]
Και τελικά αυτή βγήκε misa που δεν το πήρε χαμπάρι ότι έβλεπε άλλο ανιμε και το παραδέχτηκε,nice:hihi2:
(δεν κρατήθηκα έπρεπε να το πω:nanana:...δεν μπορώ να αφήσω τέτοια ευκαιρία να την πειράξω να πάει χαμένηXDD)
Χάρηκα που έπιασαν τόπο τα links μου λοιπόν:tensai:
ΥΓ:Συγγνώμη που παίρνω αφορμή για να κάνω το profile σου battleground πάλιXD
ΥΓ2:Να περιμένεις σχεδόν σίγουρα απάντηση xP
ΥΓ3:Στο pm θα σου απαντήσω αργότερα,σήμερα λογικά^_^
Oct 13 2008 03:20
iristella → evaofadawn
Ναι και απορουσα και εγω..... Μα καλα τοσο διαφορετικο στυλ τα επεισοδια 1-5 του Ayakashi απο τα 9-11?'Οπως είπα ξεκινησα με τα Medicine Seller επεισοδια που τα κατεβασα απο αλλού επειτα προχώρησα Mononoke και μετα το επιασα απο την αρχη........... Και ναι δεν την παλεύω.....:hahaha::hahaha::hahaha:
Oct 13 2008 03:09
evaofadawn → iristella
ώπα! κάτσε, κάτσε, το έβλεπες κιόλας νομίζοντας ότι είναι το άλλο?!?!?
αφού είναι τελείως διαφορετικό βρε!!!! ντάξει να αλλάζει ιστορία αλλά αυτό είναι κ άλλο στυλ εντελώς. εγώ είχα κατεβάσει 4 επεισόδια κ για να ελέγξω είπα να δω τώρα το πρώτο κ..... μάπα το γιαούρτι κ έτρεξα να στο πω! κατεβάζω ήδη τα κανονικά από το link του Zoro στο profile μου, είναι οκ!
μα καλά τώρα, 2 anime, 2006 κ 2007, κ να τα λένε κ τα 2 Ayakashi?!?!?!?! είναι λίγο γκάου βρε παιδί μου, δε φταις εσύ!
Oct 13 2008 03:07
The Tragic Prince → Speedgrapher
Something like that in your mind?
Kon:joyful:-------> Speed:erk:----------> Kon:fromabove:
Oct 13 2008 03:05
iristella → evaofadawn
OMG!!!!!!!! Δεν μπορει να συμβαινει αυτό...... Ρε χιλια συγγνωμη..... Το δευτερο λινκ που σου είχα δώσει με το Mononoke είχε τα επεισοδια του Ayakashi με τον Medicine Seller και ειχα ξεκινησει από εκει και μετα πηγα στο Mononoke. Οποτε επειδη ήξερα ότι είναι διαφορετικό το στυλ ανα αριθμο επεισοδιων όταν ξεκινησα από την αρχή το "ayakasthi the visual novel" δεν μου εκανε εντυπωση.... ΔΛδ τοσες μερες βλεπω αλλο anime ,,,,,,Νιce...... Eιμαι Genious τελικα.....
Oct 13 2008 02:57
evaofadawn → iristella
την πατήσαμε dear!
το link για το Ayakashi, που μου έδωσες είναι οκ αλλά δεν είναι το Ayakashi που έψαχνα!!!!
εσύ μου έδωσες αυτό [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Ayakashi_%28visual_novel"]Ayakashi (visual novel - Wikipedia, the free encyclopedia[/URL])
αλλά εγώ ψάχνω αυτό [URL="http://www.toei-anim.co.jp/tv/ayakashi/index.html"]‰φ �`ayakashi�`[/URL]
που προηγείται του Mononoke!
anyway, θα δοκιμάσω κάποιο από τα link του Zοro! είχε πλάκα πάντως, πως να φανταστώ ότι υπάρχουν 2 άνιμε με το ίδιο όνομα?
Oct 13 2008 02:44
darkssj → Kawai Shinigami
Κατα κύριο λόγο επειδή είμαι σχετικά καινούργιο μέλος στο forum ( αν παρατήρησες ακόμα
δεν εχω φτιάξει τελείως το προφίλ μου :wooi2: ). Θεωρώ καλή κινηση να
υπάρχει κάποιος που να μπορούμε ν' ανταλλάζουμε απόψεις περί anime e.t.c..
Oct 13 2008 01:29

This status update has reached the maximum number of replies allowed