Community Status Updates
OdyMonaxos → SupG18
Για το Blame βασικά δοκίμασε το εξής σύστημα. Διάβασε μια μέρα 3 4 κεφάλαια, την επόμενη ξαναδιάβασέ τα και προχώρα άλλα τόσα. Βάλε κι [URL="http://www.youtube.com/watch?v=un8KPntPr94"]αυτό[/URL] από πίσω και είσαι άρχοντας.
Feb 25 2012 01:42
Zouhan → Night Wizard Seal
Η γλωσσολογία μου φαίνεται γαμάτη, αλλά τα θεωρητικά, όπως και ο,τιδήποτε άλλο, συμπεριλαμβανομένων των δικών μου, τα σιχαίνομαι ως μαθήματα. Εσύ πας για θεωρητική σχολή ή λες να ακολουθήσεις διαφορετικό δρόμο;
Ιαπωνικά κάνω ουσιαστικά 2,5 χρόνια μόνος και εδώ και μερικούς μήνες έχω ξεκινήσει να μιλάω με κάποιους Ιάπωνες μέσω Skype. Έχω ακόμα δρόμο βέβαια. Εχώ πολλaaaaά να μαθώ και κανέναν να μου πρήζει τα ούμπαλα XD 正しく天国の様だ! Εσύ κάνεις Ιαπωνικά καιρό; Βλέπω κάτι 昼行灯 (Gantz reference much? :D) στο προφίλ σου και υποθέτω πως έχεις ξεκινήσει δλδ.
(Καλά βλέπω που είχαμε κάνει πριν 2 χρόνια μια συζητησούλα για το Bokurano και το Welcome to the NHK!. Λέω να τα ξαναπιάσω, αυτή τη φορά στα Ιαπωνικά, ειδικά το πρώτο :PPP)
Feb 25 2012 01:32
OdyMonaxos → iristella
Να έχεις και [URL="http://www.fsa.gr/%CE%95%CF%86%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82%CE%A6%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%AF%CF%89%CE%BD/tabid/95/Default.aspx"][B]αυτό εδώ[/B][/URL] υπ' όψιν σου. Χτύπα ξύλο μεν, μπορεί να το χρειαστείς όμως.
Feb 25 2012 01:13
iristella → OdyMonaxos
Nα πάρω τωρα τα δάκρυα κομματάκι δύσκολο. Μάλλον θα κάνω ένα αρκετα μεγάλο διάλειμμα από το pc ή θα συνεχίσω αναγκαστικά αύριο. Thanks πάντως :D
Feb 25 2012 01:10
OdyMonaxos → iristella
Αν σε τσούζουν τα μάτια σου, πάρε δάκρυα από το φαρμακείο. Είναι εγγύηση και για πολλές ώρες σε οθόνη, και σε αλλεργία ή άλλους ερεθισμούς.
Feb 25 2012 01:09
Mike The Great → zoro77
Οκ,Τα λεμε φιλε την Κυριακη(για OP εννοω)...Καλο σου βραδυ!!!!
Feb 25 2012 00:47
zoro77 → Mike The Great
Nαι οντως ουτε με τα μεσα ασχολειται. Κι εγω το ευχομαι φιλαρακο. Πιστευω οτι και ο Μαρινακης αλλα και η αγαπη του κοσμου μπορουν να τον κρατησουν.Το μεγαλο μειον ειναι οτι εχει μακρια την οικογενεια του..
ΜΑΚΑΡΙ να μεινει θα το τονισω οπως κι εσυ!
Και ναι πρεπει να κερδισουμε τον Πανανηναικο. Αυτο που μας δυσκολευει λιγο ειναι οτι πεφτεισ τα παιχνιδια με την Μεταλιστ. Μεχρι της 15 Μαρτη θα χει τελειωσει και το ματς στο Καραισκακη με την Μεταλιστ και το ντερμπι ασφαλως. Αν τα καταφερουμε σε αυτο το πρωτο μισο του Μαρτη πιστευω θα δουμε μεγαλα πραγματα αυτη την χρονια. Κι εδω ενα ΜΑΚΑΡΙ!
ΥΓ: Ετσι μπα-Λετο xD
Feb 25 2012 00:35
OdyMonaxos → Kai
Πόσο χαζό!!! Μπορείς να τα βρεις από το google και δεν μπορείς να κάνεις search εκεί; Ποτέ δεν θα το σκεφτόμουν αυτό, είμαι και κλασσικό παιδί του filestube rapidshare κτλ κτλ. Σ ευχαριστώ πάρα πολύ!!
Βρε συ, πως σε λένε;
Feb 25 2012 00:31
Mike The Great → zoro77
Οχι εμενα δεν με πειραξε που αποκλειστηκαμε.Ηταν το πρωτο του παιχνιδι αν δεν κανω λαθος.Εκτος απο αυτα τα 2 παιχνιδια που ανεφερες στα υπολοιπα δεν παιζαμε καποια σοβαρη μπαλα.συμφωνω οτι επαιζε ρολο που δεν ειχαμε και παγκο.
Οσο για τον Τροντ μην τον αναφερεις βγαζω σπυρακια.Ειχαμε μια φημη στο Champions οτι η εδρα μας ειναι καστρο και την ειχε κανει μπατε σκυλοι αλεστε.Περναγε οποιος ηθελε.
Επισης συμφωνω με αυτα που λες για τον Ερνεστο και εκτος απο διαιτησια,δεν ασχολειται ποτε με τη λενε οι εφημεριδες,κτλ,ενω ο Παππους ο Φερειρα ασχολειται συνεχεια με την διαιτησια.
Και το ξαναλεω ΜΑΚΑΡΙ να κατσει και του χρονου.Με τα λεφτα του Μαρινακη και τη δουλεια του Ερνεστο θα μας παει ψηλα νομιζω
Για φετος η μεγαλυτερη μου καψα ειναι να προχωρησουμε οσο πιο πολυ μπορουμε στην Ευρωπη,αλλα περιμενω πως και πως το ντερμπι.Να αποδειξουμε στον Μπα-Λετο και στην παρεα του πιος ειναι το αφεντικο και φετος.
Feb 25 2012 00:21
Kai → OdyMonaxos
Γράψε στο google "Gokudo-kun bakabt" και επέλεξε το πρώτο αποτέλεσμα που θα βγάλει. Ε, όταν μπεις μέσα πάτα το download και θα κατεβεί κανονικά.
Feb 25 2012 00:19
OdyMonaxos → Kai
Νόμιζα πως μόνο με λογαριασμό γινόταν. Για εξήγα μία, γιατί ούτε search δεν μ' αφήνει να κάνω.
Feb 25 2012 00:17
Kai → OdyMonaxos
Βασικά μπορείς να κατεβάσεις και χωρίς λογαριασμό από bakabt αλλά αφού έχεις τους λόγους σου να μην το προτιμήσεις, οκ.
Feb 25 2012 00:08
Bobby10 → Tenshi
Geia... eixa diavasei ena post s ..... eixes ena problem me thn othoni tou pc sou (anabosbhne otan to anoiges kai meta apo 2-3 wres estrwne) telika to eluses to problem? gt exw kai egw to idio kai elega an mporouses na me help ^^
Feb 25 2012 00:06
Bobby10 → Tenshi
Geia... diavasa se ena post sou oti eixes ena problem me thn othoni s na anabosbhnei , telika to eluses? gt exw kai egw to idio problem kai elega an mporouses na me help ligo ^^
Feb 25 2012 00:04

This status update has reached the maximum number of replies allowed