Jump to content

Community Status Updates

Photo

valadorn → BrainDeadAlive

Εψαξα την ταινια που εχεις στο avatar σου επειδη βλεπω οτι ασχολεισαι πολυ με horror movies και λογικα θα ειναι πολυ καλη. Γενικως δεν ειμαι fan του ανατολιτικου horror, αν και δεν εχω ασχοληθει εις βαθος για να εκφρασω με ανεση τετοια γνωμη. Γενικως στα horror μου αρεσουν να ειναι ακραια και εξυπνα.. Θα τη βρω με το I saw the devil?
Feb 25 2012 12:42
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Άντε ωραία! Περαστικά και σιδερένια! Πολλά κρυώματα όλοι μας τώρα τελευταία. Χα χα, ναι δε μπορείς να το βάλεις αλλά το τραγικό συμβάν εμένα πάντως με άφησε άφωνη. Ά-φω-νη. Πόσους ακόμα μπορεί να χάσει? Πάμε στοίχημα ότι αν βγει δεύτερη σεζόν μετά όλα τα shenanigans θα πεθάνει κι ο "θείος" επειδή ο manga-ka είναι πιο σαδιστής κι από μένα? Επίσης, να σχολιάσω πως ήθελα να δείρω τον καθηγητή που του έσπασε το κλιέ της μάνας του, ο $%#%^@%$!
Feb 25 2012 12:38
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

[QUOTE]Ντροπή σου, να χρωματίζεις τον θάνατο του πατέρα του έτσι που να μη μας κάνεις να το περιμένουμε! [/QUOTE] XD Τι έπρεπε να κάνω, να βάλω spoiler στην περιγραφή; Και τόσο που το έσωσα, πολύ σας ήταν.
Feb 25 2012 12:12
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Καλημέρα. Ναι, είμαι κάπως καλύτερα σήμερα, μόνο το συνάχι έχει απομείνει. Thanks for asking.
Feb 25 2012 12:09
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Kαλημέρα~! Είσαι καλύτερα?
Feb 25 2012 11:38
Photo

metalmusicmaniac → Tenshi

Άγγελε τσέκαρε το Guess Who, μου φαίνεται πως βάζεις.
Feb 25 2012 09:54
Photo

Zane → Fandom

Ρε ούγκανε δε μου λες,αυτή η Akali μετράει για ranked games?Γιατί σκέφτομαι να την πάρω,αλλά αν είναι όταν πάω 30 lvl να μου είναι άχρηστη,άστο καλύερα Υ.Γ:O amumu είναι καλό pick σε ranked,έτσι?
Feb 25 2012 09:53
Photo

Kai → OdyMonaxos

Ε, βασικά ο χρήστης αυτό σου προσφέρει μέσα σε κάποια άλλα συν, την δυνατότητα αναζήτησης στο site τους.
Feb 25 2012 09:41
Photo

meidei → cyber_john

Κυπριακός Στρατός χίαρ ;) 14 μήνες θητεία, και είμαι από τους τυχερούς, κανονικά είναι 24 μήνες.
Feb 25 2012 09:39
Photo

Theodore :D → Kaidou

Ναι την δείχνει ως κουτάκι. Άνοιξα το link όμως και την είδα. Ντροπή και αίσχος!
Feb 25 2012 04:05
Photo

Matsu → Kenny

じゃあああんん!!!
Feb 25 2012 03:57
Photo

Cassiel → Adventurer

Δεν βγήκε Ιαπωνία.Το εξαφάνησαν και το ξαναεμφάνησαν την μέρα που σου είπα ανακοινώνοντας παράλληλα και ευρωπαϊκη κυκλοφορία.Ενώ το Spirita Camera έχει καναδυο μήνες που βγήκε Ιαπωνία και πήε 9/8/9/9 από το famitsu.Είναι first person και βασίζεται και σε 16σελιδο βιβλίο από όπου εμφανίζονται φαντάσματα διαμέσου augmented reality (με χρήση της 3D camera του 3DS)
Feb 25 2012 03:29
Photo

SupG18 → OdyMonaxos

θα την δοκιμασω την συνταγη :P tnx
Feb 25 2012 03:13
Photo

Kaidou → Theodore :D

εννοεις το meme που εβαλα; Δεν ξερω,το εβαλα σε image hosting...
Feb 25 2012 02:11
Photo

Theodore :D → Kaidou

Δεν φαίνεται η φώτο! X.X
Feb 25 2012 01:57