Community Status Updates
Erisadesu → Pastor_Of_Muppets
μη μου λες εμένα όχι....
θα έρθώ εκεί και θα σε .......
τσακίσου μπες...
Oct 31 2008 12:44
roriconfan
→
Geutella
Σιγά μη τον δεχτώ μετά την μπιχτή που έκανε για την κλήρωση του PSP. Με τέτοια καμώματα θα τον δεχτώ; Σάμπως του μίλησα από κοντά ή πήρε μέρος σε κανένα πρότζεκτ μου; Ή καν του αρέσανε τα ανιμέ που ανεβάζω; Απλά κάθεται από απόσταση, γκρινιάζει και ειρωνεύεται. Σόρι, δε θα γίνει αυτό με τέτοια στάση.
Oct 31 2008 09:19
Zoro → iristella
[IMG]http://i258.photobucket.com/albums/hh275/Arachnid10a/LOLCAT.jpg[/IMG]but[IMG]http://i76.photobucket.com/albums/j11/nytechyld/Animals%20Cats/lolcatAwwwCat.jpg[/IMG]^_^
Oct 31 2008 07:18
Geutella → sickdrummer
Αααα ξέχασα να σου πω Sick... εδώ είναι και ο rori... δεν ξέρω αν το πρόσεξες...
Oct 31 2008 04:53
Geutella
→
roriconfan
Βρε συ rori... ακόμα να δεχτείς το request του admin... αμάν και συ, τόσο καιρό που είσαι στην anime greek δεν τον έχεις μάθει πια???... ααα ποιον συνάντησα εδώ??? Τον Sickdrummer!!! βρε βρε πως μαζευόμαστε σιγά σιγά...
Oct 31 2008 04:47
Geutella → Etemon
Admin μου... μόλις συνάντησα και τον Sickdrummer εδώ... και το είχα απορία πως δεν τον είδα νωρίτερα... τι να πω αυτό το παιδί μαϊντανός... πάει παντού...
Oct 31 2008 04:40
Geutella → sickdrummer
Βρε καλώς τον Sickdrummer... είπα και εγώ...πως και δεν σε συνάντησα ακόμα...άντε καλώς ήρθες και εδώ και θα τα λέμε... αν και εδώ τα θέματα είναι άπειρα και τα τόπικ τεράστια και χάνομαι με αποτέλεσμα να μην μου είναι καθόλου εύκολο να ποστάρω...πουθενά δεν είναι σαν το σπίτι σου...(την anime greek εννοώ)
Oct 31 2008 04:36
Adventurer
→
roriconfan
Αν ειναι να ποσταρεις, γιατι ποσταρεις κατι ακυρο;:bahhh: Τι σχεση εχει το thread το οποιο λες οτι ειναι για συναντησεις σε οποιαδηποτε πολη και χρησιμευει κυριως για να βγαινεις για καφε καθε Σαββατο, με ενα thread οπου οι συναντησεις γινονται σε συγκεκριμενη πολη με συγκεκριμενο σκοπο σε ατακτα χρονικα διαστηματα;
Oct 31 2008 00:52
AristidisK → Mateus
[B][I][U][COLOR=black][B][I][U][COLOR=black]:orly:Εσύ πόσο είσαι;(Sorry για την ερώτηση).:thatsit:[/COLOR][/U][/I][/B]
[/COLOR][/U][/I][/B]
Oct 30 2008 22:57

This status update has reached the maximum number of replies allowed