Jump to content

Community Status Updates

Photo

Mateus → AristidisK

:bahhh:Οχι μωρε δεν υπαρχει προβλημα,απλα δεν συνηθιζω να βλεπω και πολλους στην ηλικια σου που βλεπουν anime.Εγω ειμαι 14 και κατι μηνες.Οχι ιδιαιτερα μεγαλυτερη
Oct 31 2008 16:28
Photo

Daf_Chan → the goblin

και πόσο είπαμε ότι είσαι;
Oct 31 2008 15:51
Photo

LexKuro → 1oneiromono

μου εχουν σβησει τον user στο pc γιαυτο δεν μπενω
Oct 31 2008 15:32
Photo

Sponis → Pastor_Of_Muppets

είσαι λούστης και εμο... ως προς τι η επίθεση νεαρέ;
Oct 31 2008 15:32
Photo

iristella → Hatake Kakashi

Ax ασε και εγω δεν θελω καν να το σκεφτομαι. Καταθλιψη θα παρω........ Ενα πράγμα ξερω στα σίγουρα.. Αυτην την βδομάδα δεν βλέπω spoilers. Θα διαβάσω κατευθείαν το κεφάλαιο. Να το παθω μια και καλή το σοκ. Btw... κοιτα τι ξεθαψα από το τελευταιο κεφαλαιο.... (χεχε τι σου είναι η γυναικα Narutard, ενω ολοι κοιτανε την δραση αυτη εστιαζει στα αξεσουαρ και τα κοσμηματα XD )
Oct 31 2008 15:25
Photo

Hatake Kakashi → iristella

Αστα να πανε αν πεθανει ο Κακασι,και τα πραγματα οσον αφορα τους θανατους πανε λογικα τοτε στο τελος του μανγκα απο τους 6-7 αγαπημενους μου χαρακτηρες θα εχει μεινει μονο ο Ναρουτο και ο shikamaru :( Για την επομενη θεματικη συζητηση ειμαι μεσα για οτιδηποτε απλα πιστευω πως για τον Ιτατσι και τον Jiraiya ηδη εxoυμε πει πολλα :D Το επομενο τσαπτερ το περιμενω σαν τρελος και δεν μπορω να ειμαι σιγουρος για τιποτα αντε να ερθει η τριτη-τεταρτη να μαθουμε τι εχει γινει
Oct 31 2008 15:20
Photo

Nαι καλε μην ανησυχεις,,,,, Δεν παρεξηγουμαι κιολας XD Kαι εγω χαίρομαι που μιλάμε τόσο για τον Kakashi. Είναι από τους αγαπημενους μου χαρακτήρες. Μακάρι βέβαια να μην του βράζω κολυβα σε κανα δυο βδομαδες από τώρα (την εχω αυτήν την κατάρα --->οτι αγαπαω εγω πεθαίνει XD)..... Tέλειο το ποστ για τα αντικείμενα btw.... Για επόμενη θεματική συζήτηση προτείνω να πιάσουμε Itachi..... ή Minato.....(Πάντως όχι Jiraiya γιατί θα κάνω σαμποτάζ)
Oct 31 2008 15:13
Photo

Casshern → kelborn3

thanks re,OEO!!!!:tensai::burningbe3::hahaha:
Oct 31 2008 15:10
Photo

Hatake Kakashi → iristella

Δεν μπορω να κρατηθω :D αλλα ξερεις οτι πλακιτσα κανω,τα πραγματα παντα θα τα λεω με το ονομα τους, σου υποσχομαι παντως να σταματησω μεχρι να μου δωσει καποιος μια αφορμη Ps:πρωτη φορα μιλαμε τοσο πολυ για τον Κακασι και μου αρεσει παρα πολυ :D
Oct 31 2008 15:04
Photo

kelborn3 → Mad_Hatter

Kai egw mazi sas eimai akyro rin pws legetai h guild sou sto warhammer oeo?
Oct 31 2008 15:03
Photo

Shikamaru → AristidisK

καπου εκει θυμομουν οτι πηγαινε 10% γι'αυτο σου ειχα 30 μαλλον πρεπει να ειναι καπου στα 45:canthelp:
Oct 31 2008 14:50
Photo

Μη μου κοροιδευεις τους Uchihass:nanana::nanana::nanana:
Oct 31 2008 14:36
Photo

Zoro → Radagast

Ρε συ sensei,τι λέει,σε κάνανε επίσημο χρονοπολλητή του site??:hahaha: Μην και με ξεχάσεις τον Μάρτη,θα θυμώσω!:chigau::P
Oct 31 2008 14:32
Photo

Glaurung → the goblin

:hahaha::hahaha::hahaha:
Oct 31 2008 14:28
Photo

Hatake Kakashi → tsintori

Να σαι καλα :D
Oct 31 2008 14:02