Jump to content

Community Status Updates

Photo

SUPER SAIYAN → slateras

file mou idi blepo ta amv sou sto utube...an kai paratirisa oti exeis problimata prosfata...aa!kai eimai kai melos tis ellines nakama(etsi se katalaba)rimobombistis einai to user name mou ekei..eimai to 10 melos(apo ta prota dld)an exaireseis tous 2 leaders...
Nov 17 2008 03:12
Photo

Seirios → °•πίΟu-πίΟu•°™

yeap....
Nov 17 2008 02:39
Photo

Robin → SUPER SAIYAN

Geia kai apo dw ^^ Epitelous xanaekana log in LOL
Nov 17 2008 02:08
Photo

Robin → Zoro

Επιτέλους κατάφερα να ξαναμπώ!!! Πώς είσαι Zoro-kun?? ^^
Nov 17 2008 02:07
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori

δλδ ? τι αποστολες?
Nov 17 2008 01:52
Photo

Seirios → °•πίΟu-πίΟu•°™

pou se re trelh!!!!!!!!!!!!! ti kaneis? eides get backers?
Nov 17 2008 01:50
Photo

ichigo13 → kelborn3

Εννοείς την pic από το anime ή από το manga? Αν εννοείς το πρώτο τότε την βρήκα από το [URL="http://apforums.net/index.php"]apforums[/URL]!Γενικά αν γραφτείς εκεί βρίσκεις πολλά καλούδια :) Τωρα αν εννοείς το δεύτερο την βρήκα στην google με search οπότε τώρα link δεν μπορώ να σου δώσω!
Nov 17 2008 00:54
Photo

kelborn3 → Scorpion

ela mhn axwnesai [url=http://www.deviantart.com]deviantART: where ART meets application![/url] Bale sto search bleach signatures kai 8a to breis egv padw etsi to brhka^^Sorry alla den exw to apeu8eias link:emptyonexg1:
Nov 17 2008 00:37
Photo

kelborn3 → ichigo13

ela re na se rwthsw th pic me th zoro pou th konomises gt epsaxa kaidne th brhka pou8ena.An ginetai na mou peis to site...:nod:
Nov 17 2008 00:34
Photo

tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™

Εφτιαξα και εγώ (για την ακριβεια ο αδερφός μου).... Φάση έχει αλλά μου τη σπάνε μερικές αποστολές..
Nov 17 2008 00:08
Photo

Putin → Anyparktos

Απο κει θα το είχα διαβάσει τότε. :l
Nov 17 2008 00:05
Photo

Anyparktos → Putin

Hehe...Dante80 pwned us both dude.Check first page of the thread!
Nov 16 2008 23:55
Photo

Labrokratis

Τρελός είσαι καλέ; Πιστεύεις ότι η βιολογική ηλικία έχει ουσία; Τρίχες, ένας αριθμός είναι! Η κοινωνική παιδία είναι που κάνει την πραγματική διαφορά και αυτήν λίγοι άνθρωποι την έχουν! Άσε που δεν συμβαδίζει με την ηλικία: Έχω γνωρίσει άτομα στην ηλικία σου πολύ ποιο ώριμα από κάτι βλάκες 60άχρονους! Πίστεψέ με, ξέρω τι λέω! Κανένα πρόβλημα, ίσα - ίσα που ο πληθυντικός με κάνει και νιώθω ποιο μεγάλος από ότι είμαι! Αντίθετα εγώ είμαι πιπινάκι... (στο περίπου, εντάξει...) Χθες σε ψάχνανε, κακός που δεν χαιρέτησες γενικότερα! Αν ξανακάτσει φάση - συνάντηση, καλλιέργησε περισσότερο την διπλωματική αιγοκερίστικη δημοσιοσχετίστικη φύση σου! Τα μελέ φίλε!
Nov 16 2008 23:46
Photo

Phantom Duck → dimitorisu

[B]αφηστε βρηκα στο ebay ολα τα επεισοδια του Gundam 0079 σε 25 Ευρω τωρα που μαθα να αγοραζω απο νετ... Τα λεφτακια μου αχ.[/B] Τα επεισόδια αυτά κατά πολύ μεγάλη πιθανότητα είναι bootlegs. Ειδικά αν έχουν γιαπωνέζικο audio, μιας και στην Αμερική έχουν κυκλοφορήσει μόνο με αγγλικό ήχο. Η παρακάτω εικόνα είναι από bootleg. [URL]http://i66.photobucket.com/albums/h275/kuja-trance/bootlegsftw.gif[/URL] Στο internet γίνεται χαμός από Bootlegs, καλό θα ήταν να είσαι σίγουρος 1.000% πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά, ειδικά από e-bay.
Nov 16 2008 23:28
Photo

sickdrummer → Kakoka

:thatsit:Kakoka βαλε ενα avatar ρε συ και αμα μπορεις αυτο που εχεις στην anime-greek που σε εχω συνηθισει:thatsit:.Α,καλα τι καναμε στο μπασκετ τα ατομα,τα φαγαμε τα χανουμια.Καλα γιατι στο ποδοσφαιρο?Καναμε την τουμπα ανω κατω.2 γκολακια και παμε για αλλα.Αντε γιατι πολυ μας κουνιοτουσαν τα ΠΑΟΚΑΚΙΑ.:kakaka:
Nov 16 2008 22:50