Community Status Updates
Lilia20 → Yunancy
Teehee..x33 Αν θες σου λεω εγω μερικα κολπα για μαγειρικη, anytime..!^^
To Elfen lied ολοι μου λενε να το δω αλλα αν εχει σκληρη βια, δν θα μ αρεσει...>.<
Βρηκες το fruits basket manga on line?? o.o Και το ανιμε ειναι πολυ ωραιο, εκτος τα 2 τελευταια επεισοδια...
Για φωτο μου πρεπει να βρω μια καλη για να τη βαλω εδω λολ xDD
Για μανγκα διαβασε το "To love Ru" τρελο γελιο, η δες το, απλα σε ανιμε ειναι λιγα επεισοδια ^^
Ειναι και ρομαντικο, θα σ'αρεσει ;33
Nov 17 2008 15:02
Hikari-sama → Raven Princess
Hi !!Μια χαρά είμαι, εσύ ?? Σήμερα είχαμε την γιορτή (βαρετήήήήήήήή) κι αύριο γράφουμε Γαλλικά !! Μεχρι τώρα έχουμε γράψει αρχαία, μαθηματικά και βιολογιά (14....)Αχ, τα μισώ τα θετικά μαθήματα !! Εσύ τι έχεις γράψει ?
Nov 17 2008 14:58
Raven Princess → Erisadesu
Οταν βρεις link για να κατεβασεις το OVA σε παρακαλω ενημερωσε με γιατι εχω ψαξει πολυ και δεν καταφερα να βρω κατι(μονο με ισπανικους υποτιτλους!!!!!)ΟΚ???
Nov 17 2008 14:46
Raven Princess → Hikari-sama
Hello!!!!!!!!!!Δεν κανει τιποτα για τα comments!!!!Μπραβο και εγω το ιδιο σκεφτομουν για το βλεμμα της αγαπημενης σου εξου και το σχολιο!!!!
τι κανεις???το σχολειο πως παει???Διαγωνισματα???
Nov 17 2008 14:26
Eze → momO
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ πρεπει να μ πεις το ονομα του ανιμε απο το οποιο προερχεται το σιγκ σου.
Φαινεται ενδιαφερον χΔ.
Nov 17 2008 13:08
Glaurung → Labrokratis
ναι , μου το είπε και η Camus… απλώς είδα ότι προλάβαινα το τελευταίο metro ίσα-ίσα ( ήμουν 3 λεπτά πριν έρθει στη στάση ) . Χαζομάρα μου ,θα προσπαθήσω την άλλη φορά να την αναπτύξω :P
Nov 17 2008 12:55
Hajate_Raborosu → Zoro
Ξεκίνησα να γράφω στο animeclipse.com και είχα διαλέξει το Hajate(από Kabamaru φυσικά).
Όταν πήγα να γραφτώ εδώ κάποιος είχε πάρει ήδη το Hajate οπότε του κόλλησα σαν δεύτερο συνθετικό το όνομα μου στα Ιαπωνικά: Raborosu (Λάμπρος). :nosey:
Δεν πολυpostarω εδώ εκτός αν δω καμιά ενδιαφέρουσα συζήτηση...
Nov 17 2008 11:30
tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™
Για να βγάζεις καινούριους χαρακτήρες. Π.χ "νίκησε 5 συνεχόμενες φορές με τον Neji στην ομάδα σου"...
Nov 17 2008 11:18
Samuryan → Pakis o Kimmerios
Πούστη πάκη θα κάνεις και εσύ cosplay την επόμενη φορά! Έχει κανονιστεί!
Nov 17 2008 04:29
dimitorisu → Phantom Duck
χμμ μπορει αλλα αστα απο Ιταλια που εβλεπα ειχαν 100 Ευρω τα μισα επεισοδια... Τωρα δε ξερω :/... προτειμω να τα δω καμια φορα lol
Nov 17 2008 03:27
SUPER SAIYAN → Robin
lol!!!kai ego simera ekana log in...dn perimena na epanelthei to site akoma!!geia kai apo do loipon! :)
Nov 17 2008 03:14

This status update has reached the maximum number of replies allowed