Community Status Updates
Anelis → Korkofilaki
χαχα ξεραθηκα στα γελια με την εικονα απο το interview with the vampire που ποσταρες!!
Nov 20 2008 23:27
noname → Erisadesu
se osous prosvli8ikan zitisa idi signomi.
gia osa parermineutikan edosa exigisis.
to xerw pws den eimai kalws me ta logia kai pragmati metanionw pou den ekatsa na grapsw pio prosektika ekino to post.
distixos eimai apo tous kragkiozides pou pragmati lene to prwto prama pou skeutoune.
xana signomi an se prosevala kai prosopika
ps: to avatar to krataw giati mou aresei
Nov 20 2008 23:17
kelborn3 → Yunancy
Για να πω την αλη8εια δεν εχω ακουσει κατι περα απο φημες --εννοω για επισημη ανακοινωση αλλα μαλλον πιστευω προς εκει το τραβανε
Nov 20 2008 22:54
Yunancy → kelborn3
λολ και εσυ φανατικοσ με trinity blood?Θεικο ανιμε,τελικα αληθευει οτι θα συνεχισουν και δευτερο volume?[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/thwaku1-1.gif[/IMG]
Nov 20 2008 22:52
Azathoth
→
Namida
:S efoson ime noob ke den vrika to diko su mail su zito an ginete na me kanis add esi :P
[email]the_flame_alchemist@live.com[/email] gomen ala dn to vrika =/
:nod:
Nov 20 2008 22:42
Zoro → iristella
errr.....ok mistress you won(once again),I may tease you but I'm obedient in the end and would never dream of making you angry:nanana:
(even though you are sooo funny those times xD)
Nov 20 2008 22:40
Ptomahawk → zade
Όταν το κατέβαζα μώλις είχε ξεκινήσει να προβάλεται, οπότε δεν είχε υπότιτλους. Τους υπότιτλους μου τους έδωσαν. Από όσο ξέρω μπορείς να βρεις torrent και λογικά θα υπάρχουν και αλλού σκέτοι οι υπότιτλοι. Για ελληνικούς δεν νομίζω. BTW υπότιτλους για τη δεύτερη season δεν έχω βρει.
Nov 20 2008 22:25
zade → Ptomahawk
Ρε συ πτώμα ,αν δεν κάνω λάθος κατι είχες πεί για το metalocalypse με υπότιτλους σωστά ; Που το βρήκες μίστερ ;Βρήκες κανονικό torrent που έχει τους υπότιτλους ενσωματωμένους στα επεισόδια ή κατέβαζες ξεχωριστά υπότιτλο για κάθε επ ;
Nov 20 2008 21:51
iristella → Zoro
Δεν παραδεχτηκα και δεν διεψευσα τπτ μην βλέπεις ότι θέλεις,,,,,,,, Oσο για τις συνέπειες αν πραγματικα δεν θυμόσουν δεν θα μίλαγα για ρίσκο.
Nov 20 2008 21:39
Zoro → iristella
Τουλάχιστον έμμεσα παραδέχτηκες ότι όσα λέω είναι αλήθεια:orly:
Όσο για τις συνέπειες που λες.....ζεν συμάμαααιιιιιι:himitsu:...ίσως πάρω το ρίσκο τελικά:ureshii:
Nov 20 2008 21:35
iristella → Zoro
Aπάντησα εκει που σε βρήκα εύκαιρο. Τελευταία φορά που τσέκαρα this was a free forum. So unless you find me a rule that says dont post here δεν μπορεις να μου πεις κατι........
Οσο για την απειλή, απαξιώ να απαντήσω. Ούτως η άλλως ξερεις τις συνέπειες από κατι τέτοιο πολύ καλά δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνομαι.
Nov 20 2008 21:29
Shikamaru → Erisadesu
ρε συ ενα δικιο το'χεις αλλα δεν μου δινει ενα στοιχειο η σειρα να πορωθω και ο Gangutsuou ειναι ο μονος κακος χαρακτηρας που εχω αρχισει και γουσταρω τρελα περα απο την γ@μ@τα μουσικη επενδυση και τον σχεδιασμο ολα τ'αλλα ειναι με κανουν να μην μπορω να βλεπω πανω απο 2 επεισοδια
Nov 20 2008 21:27
Erisadesu → Shikamaru
αν σου έδειχνε απο την αρχή την ιστορία του κόμη τότε ποιο το νόημα να κάτσεις να δεις όλη την σειρά; σε αντίθεση με το βιβλίο και τις ταινίες εσύ θα μάθεις το τι έγινε προς το τέλος.
Nov 20 2008 21:17
Glaurung → Eru Ilúvatar
ρε να μπαίνεις msn όταν είσαι στο pc , έτσω και ως εκτός σύνδεση
Nov 20 2008 21:09

This status update has reached the maximum number of replies allowed