Community Status Updates
Shikamaru → TFORCE
ανα για σου mihawk τον ελεγαν τον αετοματη και δεν μπορουσα να τον θυμηθω αλλα για φαντασου αν οντως βρεθει εκει ποσο powerup θα παρει
Nov 22 2008 11:34
Zoro → iristella
Πάλι καλά που πρωινιάτικα δεν θα το φτιάχνανε το site και είχαμε πέσει in the worst possible case(όπως υποστήριζαν μερικές):hahaha:
Τέσπα,έχε χάρη που νυστάζω και δεν θα κάνω κανένα post,παρ ότι το site φτιάχτηκε...τα λέμε αργότερα και φρόνημα με το keyboard:tensai:
Nov 22 2008 08:30
jimmare → An!M@niaCCC
Χαλασε το internet για ενα μηνα...:( Αλλα τελικα φτιαχτηκε καμια εβδομαδα πριν:)
Nov 21 2008 17:16
Tenshi → Yunancy
Ναι ειναι οντως παρα πολυ αιματηρο ανιμε.....!!
ερμμ αμα θες μπορεις να παρεις μερος στην αλυσιδα μου...δινω το Code Geass Που ειναι ανιμαρα και οντως θα σου θυμησει πολυ DN !!
Σπουδάζω Τεχνολογος Γεωπονος και κανω την πτυχιακη μου τωρα και του χρονου μπαινω Κτηνιατρικη που παντα ηθελα!!!:D
Παιζω βασικα αυτο τον καιρο το Resident Evil 4...Και εχω κολλησει σε ενα σημειο προς το τελος που παλευεις κατι τερατα που λεγονται Regenerators!! πολυ σπαστικαα....
Απορια για Shadow hearts!?! Ρωτα με ...οτι θες ;)
Γενικα μαρεσουν ανιμε οπως το Death Note,Kenshin, One Piece, και γενικα τετοιο στυλ...
Τα δραματα και εμενα δεν μου πολυ αρεσουν...:/ αναλογα τα κεφια!
Ανιμε εβλεπα και μικρο (αλλα δεν ηξερα τι ηταν αυτο που εβλεπα) οποτε εχει κανα 4 χρονια που βλεπω αν το μετρησουμε κανονικα!!!
Εχεις ζωγραφιες σου!?!?! ?!
Nov 21 2008 16:47
Adventurer → sakura_^^92
To post που εκανες στο Naruto thread του Request section του ADN σβηστηκε γιατι δεν εχει καμια θεση εκει. Αυτο το section ειναι για να ζηταμε ανιμε που θελουμε να μπουν σε μελλοντικες αλυσιδες του ADN, οχι για να διαφημιζουμε ποτε παιζεται ενα ανιμε στην Ιταλικη τηλεοραση. Ασε που το thread αυτο ηταν τριων χρονων παλιο:frozen:
Nov 21 2008 16:38
Erisadesu → Phantom Duck
πρόσεχε τι λές δεν γίνομαι εριστική γίνομαι Eri - στική.
και όπως είδες...έγραψα και καλά λογια για την disney.
Nov 21 2008 16:10
ZeLiGa → kith
Ρε με ξέρουν γιατί παλιά(πολύ παλιά) έπαιζα l2 και είχα αυτό το όνομα.Στο computer@diko μαζευόμασταν κανά σαβατοκύριακο όλοι μαζί και παίζαμε όχι ότι πήγαινα πολύ συχνά.
Nov 21 2008 14:09
Tenshi → Yunancy
:)
Τα αγαπημένα μου είναι το Kenshin,Elfen Lied,Death Note,Code Geass,Hellsing και άλλα πολλά!!
Αλλά αυτά είναι τα τοπ μου!!
Οσο για βιντεοπαιχνίδια ναι!!! Κάποτε ήμουν αρκετά καμένος αλλα τώρα με τη σχολή δεν έχω και πολύ χρόνο!!!
Fav games....+ Shadow Hearts ,Resident Evil,Soulcalibur,Final Fantasy klp....!!!
Ασχολήσε καιρό με ανιμε!?
Nov 21 2008 13:49
Cassiel → Dante80
OK.Αν είναι ενημέρωσε με αν μπορείς όταν λυθεί.Προς το παρόν το αφήνω έτσι όπως μου το έβγαλε το ποστ,για να γλιτώσω τουλάχιστον ως εκείνο το σημείο την δουλειά,μιας και στην επεξεργασία μου κάνει insert αυτόματα τις εικόνες από τις πηγές τους και έτσι δεν ξέρω πως να τα αποθηκεύσω σωστά.
Nov 21 2008 13:45
Dante80 → Cassiel
Cassiel δεν έχουμε reset αλλά τεχνικό πρόβλημα. αποθήκευσε το text μαζί με τα tags σε ένα txt, και πάτα cancel στο update.
Nov 21 2008 13:30
Tenshi → Yunancy
Yo!!!
Yup....'εχω κολλήσει και εγώ το μικρόβιο των Anime και manga!!!
Και απο ότι έιδα έχεις φοβερό γούστο στα ανιμε!! Και εμένα το αγαπημένο μου είναι το Kenshin!!! Εσυ όλα καλά!!!? :) Και επίσης γουστάρεις και βίντεο games right?!
Και να σε ευχαριστήσω για τα καλά σου λόγια σχετικά με το τραιλεράκι της ταινίας μας!!!
Χαίρομαι που σου άρεσε!!
Nov 21 2008 12:12
Cassiel → Dante80
Dante μήπως με την μεταφορά του server έγινε πάλι reset το όριο των χαρακτήρων σε μικρότερη τιμή;Γιατί πήγα έκανα update το θέμα μου με όλα τα RPG παρούσας γενιάς και μου το έκοψε πολύ πριν το τέλος.Αν μπορείς κοίταξε το πριν της 13:00 στην χειρότερη καθώς έχω εδώ το edit window να κάθετε και αν φύγω μετά από την δουλειά θα πάνε χαμένες όλες οι αλλαγές καθώς ανάμεσα στο κείμενο έχω και images και δεν μου τα links στο copy.Ακόμα και να το έκανε θα ήταν πάλι βάσανο να τα κάνω να καλούν πάλι εικόνες ένα ένα από την αρχή καθώς μιλάμε για εκατοντάδες παιχνίδια.Plz look into it.
Nov 21 2008 11:37
Seirios → Dante80
νταντε σορρυ ποθ σε ενοχλώ αλλά έκανα μια βλακιούλα. έφιαξα ένα θρεντ στη μουσική to mike oldfield tribute αλλά καταλάθος έγραψα mike oladfield στον τίτλο.πάτησα εντιτ αλλά δεν μπορούσα να διορθώσω τον τίτλο. υπάρχει κάποιος άλος τρόπος ή αν όχι μήπως μπορείς νατο ΄διορθόσεις?
Nov 21 2008 10:51

This status update has reached the maximum number of replies allowed