Community Status Updates
Zoro → Nomis Tnomleb
Ναι αυτό λέω....από ποιό videogame/σειρά προέρχεται?
Ή είναι τυχαίο και εσύ το σύνθεσες?:?
Dec 02 2008 16:03
Nomis Tnomleb → Zoro
αν ενοεις το ονομα μου...ϋπαρχει και στα videogames nai!:)
το λεω αντιστροφα για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις...ο κοσμος ειναι περιεργος μερικες φορες...
Dec 02 2008 16:01
Nomis Tnomleb → Lilia20
Oi Lilia-chan!arigaτου για την απαντηση σας!:hi:(θα θελατε στον ενικο η στον πλυθυντικο)?:joyful:
indeed εχουμε καποια κοινα...το vampire knight προσφατα το αρχισα!και ειναι αρκετα ομορφο θα ελεγα...σου αρεσει το ρομαντζο και η λογοτεχνια?cool...σου προτεινω τα εξεις:
ο κυκνος toy(Bergsson)
the romance of the rose and its medieval readers ths(Sylvia Huot)
Peony in love ths(lisa see)
The crimson petal and the white(Michel Faber)
Deep in the shape of paradise(John Dufresne)
The palace of tears(Alev Lytle)
[IMG]http://i266.photobucket.com/albums/ii274/johannsoulkeeper777/kaba02.jpg[/IMG]
Dec 02 2008 15:46
Zoro → Nomis Tnomleb
Είναι κάποιος χαρακτήρας από καμία σειρά/παιχνίδι?:hmmm:
(κάνα Castlevania μου θυμίζει...)
Dec 02 2008 15:27
anime-dono → Yunancy
Λοιπόν για την ταινία Advent Children,:burningbe3: την έχω δει και εγώ δεν ξέρω πόσες φόρες, όταν την πρωτοείδα μόλις τελείωσε την είδα άλλες δυο φόρες στο καπάκι, αλλά το κακό είναι ότι αν κάποιος δεν έχει παίξει το παιχνίδι δεν καταλαβαίνει κάποια πράγματα (εγώ πάλι καλά το είχα παίξει). Για το Trinity blood να σου πω δεν το ήξερα αυτό με τον θάνατο του συγγραφέα :hmmm:, βασικά δεν τα πολύ κοιτάω αυτά:canthelp: γιατί αν έψαχνα την κάθε λεπτομέρεια στα ανιμε που βλέπω ,λόγο του ότι είναι πολλά θα είχα χάσει τα αυγά και τα πασχάλια.:blurah5:
Dec 02 2008 14:41
jimmare
→
sleepless
Eχει και εκει solaris ε?Hm...
Bleach εχω δει μεχρι το 25 γτ ενας φιλος που τα εχει(ολα τα επεισοδια) σε CD αργει να μου τα φερει.
Εχεις δει καθολου Rosario+Vampire?
Dec 02 2008 14:36
AnO! → Franklin
τα σπαει ο τυπος... πηγα Αθηνα τις προαλλες και βρηκα τονους δουλειας του,αλλα ολα στα γαλλικα..Ξενεραααα... τι εχεις διαβασει απο αυτον?
Dec 02 2008 14:32
Lilia20 → Nomis Tnomleb
Konnichiwa~~!! ;3 Τhanx για το friend request x33 κι 2 τα ιδια ανιμε βλεπουμε χιχι...
Βλεπεις κι εσυ Vampire Knight, ε? Ι know..ειναι τελειο..! Προτεινε μου κανενα βιβλιο να διαβασω μιας κι εισαι απ τους λιγους που διαωαζουν λογοτεχνια...xD Eιμαι πορωμενη κι μ αυτα xp
P.S Ur profile rocks~~!!
Dec 02 2008 14:27
Nomis Tnomleb → Zoro
με συγχωρεις,οντως zoro ειναι!
το μπερδευω μερικες φορες!:D
ναι ειναι το ονομα μου αντιστροφα οπως το προφερες.
Dec 02 2008 13:20
Dante80 → ayame
Το ζώον, τώρα το είδα το μήνυμά σου...Τ_Τ
[url=http://isohunt.com/torrent_details/10034935/human+crossing?tab=summary]Human Crossing | human crossing | isoHunt - the BitTorrent and P2P search engine[/url]
Εδώ θα το βρεις με διπλή γλώσσα (ιαπωνικά, αγγλικά) και αγγλικούς υπότιτλους. Έχει λίγους seeders, αλλά μπρος στα κάλλη τι ο πόνος...^^
Dec 02 2008 12:33

This status update has reached the maximum number of replies allowed