Community Status Updates
Kamui-da → Nomis Tnomleb
Urusei Yatsura
Ranma 1/2
Kodomo no Omocha
Marmalade Boy
Hana Yori Dango
Yawara!
Αυτα ειναι μερικα παλια
Dec 02 2008 17:50
GkLoc → Yunancy
Γεια σου φιληηηηηη!!!:wooi2:
Μπορει να μην ειμαι σε μεγαλο βαθμο πορωμενος[αμα συχναζεις πολυ εδω μεσα θα καταλαβεις,ουτε καν συγκρινομαι με τους υπολοιπους καμμενους Otakus:colddd:]Αλλα εχω και εγω την πορωση μου με αυτα,Με πρωτια το One Piece:head:
Tι χαμπαρια και εσυ?Πως παει η otakumania?:orly:
Dec 02 2008 17:49
Kamui-da → Nomis Tnomleb
konbanwa!!!! [B]Ogenki desuka?
Μου αρεσουν τα ανιμ τα ρομανς και ετσι,ειναι το αγαπημενο μ ειδος.Παρολα αυτα δεν μ αρεσουν τα παλια,βλεπω μονο καινουρια.Αν θελεις να σου προτεινω μερικα.
[/B]
Dec 02 2008 17:46
noname → mono
I see :P
είπα να τσεκάρω γιατί υπέθεσε από το post του Kenny και την αποχώρηση του και την δικιά σου από το παιχνίδι πως γίνανε διάφορες παρεξηγήσεις στο IRC με το heal/hurt :P
anyway thenx για το contribution στων αγών XDDDD
Dec 02 2008 17:38
Yunancy → Yuna
[B]Γειιιααααα,τι κανεισ?
και εσυ πορωμενη με φιναλ φαντασυ???[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/007.gif[/IMG][/B]
Dec 02 2008 17:31
Yunancy → GkLoc
[B]Γειιιαααααα σου φιλλλλεεεεε!!!!!τι χαμπαρια?
και εσυ πορωμενοσ με ανιμε???[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/banzai.gif[/IMG][/B]
Dec 02 2008 17:28
mono → noname
καλε τι grudge λες τωρα?χαχα...ισα ισα ωραιο παιχνιδακι και το απολαυσα δεοντως και τις επικες μαχες στο irc με τους rei haters και τους εκβιασμους σε οσους ξερω να ψηφιζουν rei..χεχε...απλα καποια στιγμη ειπα να κανω την ηρωικη εξοδο μιας και δεν μπορουσα πλεον να ξεχωρισω ποιοι παιζαν για πλακα και ποιοι για να τη σπασουν στους υπολοιπους :P
Dec 02 2008 17:01
Nomis Tnomleb → Kamui-da
Arigatou no akuseputo!:ureshii:
naisu peiji...βλεπω σου αρεσουν τα romance anime...εχεις να μου προτεινεις κανα καλο και παλιο?:riiight:
Dec 02 2008 16:45
iristella → Zoro
Nαι ήταν λίγο περίεργη γι αυτο την άλλαξα...... Have a nice shitday!!!! kisses >x<..... (and curses)
Dec 02 2008 16:16
Zoro → iristella
Έχω εργαστήριο....και πάνω που πάω να φύγω μπαίνεις εσύ και ξεκινάς το πόστου...ποιός ξέρει τι θα βρω μόλις γυρίσω σε μερικές ώρες...you just made my shitday,arigato:smokingg:
Τα λέμε αργότερα και...μην το παρακάνεις:roar:
Α,και btw για την πρώτη εικόνα στο gif me up ένα έχω να σου πω...hentaiiiiiii xDDD
Dec 02 2008 16:12
Zoro → Nomis Tnomleb
ααα είναι το αληθινό σου όνομα δλδ:hahaha:
ok,sry άλλο είχα καταλάβει...ωραίο όνομα,από που είσαι δλδ αν δεν ρωτάω πολλά?
Dec 02 2008 16:09

This status update has reached the maximum number of replies allowed