Community Status Updates
MaSaKa → Yunancy
ε ναι, εγω ειμαι πορωμενος πολυ καιρο με τα ανιμε. Οπως ολοι εδω περα..^^ Παλια εβλεπα καθε μερα, τωρα τα χω ψιλοαφησει λιγο. Τελευταια φωρα που ειδα ηταν πριν το καλοκαιρι. Παρολαυτα μπενω στο froum καθε μερα, και ας μην postarw συνεχεια:D
Dec 03 2008 16:04
Kenny → Sponis
Σε πειράζει να χρησιμοποιήσω [URL="http://danbooru.donmai.us/post/show/87627/"]αυτήν την εικόνα[/URL] αντί γι' αυτήν που έχεις τώρα; Η γενικά μια εικόνα της Haruhi που είναι ήδη χριστουγεννιάτικη.
Dec 03 2008 15:43
Seraphimon-T.K. → Kenny
Πφφ, περσι ομως δεν ειχες παραπονο :Ρ Μια χαρα βγηκε και ηταν και πιασαρικο...Μονο το αστερι δεν εβαλα γιατι βαριωμουν...
Dec 03 2008 15:41
Sponis → Kenny
γιατί θα το ζητήσω φέτος και θα το φτιάξει του χρόνου και άμα... κάνε μια προσπάθεια. Σπόνης τραστς γιου...
Dec 03 2008 15:33
jimmare → Lelouch
Το aegisub ειναι πολυ πιο ευκολο.
Αφου λοιπον δεν εχεις ξανασχοληθει,θα σου δωσω μερικες πληροφοριες απο εδω.
Timing------->Snap start to video(για να διαλεξεις ποτε θα αρχισουν να εμφανιζονται οι υποτιτλοι)-------->Snap end to video(για να διαλεξεις ποτε θα σταματησουν να φαινονται οι υποτιτλοι.)
Ελπιζω να βοηθησα...
Dec 03 2008 15:27
Seraphimon-T.K. → Kenny
Γιατι ξερει οτι θα το φτιαξεις πιο γρηγορα απο μενα :Ρ Εχω ενα θεμα με τα deadlines:uhh:
Θα μπορουσες ανετα να χρησημοποιησεις το περσινο...με τοσο κοπο το εφταξα...τσκ...
Dec 03 2008 14:47
Kamui-da → Nomis Tnomleb
μμ απο μανγκα καμπαμαρου δεν γνωριζω.θα το ψαξω και θα σου πω.Μεγαλεσ μορφες ο σιτζουνε και τα αδερφια του.Υπαρχει και ταινια με ηθοποιους.
Το windaria δεν το ξερω.ειναι καλο?
Dec 03 2008 14:36
Kamui-da → Yunancy
φαινεται πραγματικα πολυ καλο.θα το βαλω στο λιστ μου για νταουνλοαντ. λολ γκρικλις.
το true tears ειναι ρομαντικο δραμα,εχω ακουσει οτι ειναι παρα πολυ καλο.
Dec 03 2008 14:33
Chasapos → Erisadesu
Χεχε δεν πειράζει την επόμενη φορά στείλε αν προλάβεις! Πέρασες καλά ; Που βγήκατε;
Dec 03 2008 14:20
Erisadesu → Chasapos
για μαύροβο απο εδώ καλά πάνε;
τελικα ήρθα αλλά δεν εστειλα μυνημα να παμε για καφε.
Dec 03 2008 13:42
valadorn → karkas
Χαίρε αγαπητέ. Ο Ηλίας ειμαι. Ο Wizard με το ωραίο strength...Τι γίνεσαι?Τι βλέπεις αυτό το καιρό, ή μαλλον, τι σκοπεύεις να δεις?
Dec 03 2008 12:39
Kenny → Sponis
Μπορώ να προσπαθήσω να το φτιάξω, αλλά γιατί δεν το ζητάς (και) από τον Seraphimon, που σου έφτιαξε τα λαμπάκια στην περούκα πέρυσι; :P
Dec 03 2008 11:58

This status update has reached the maximum number of replies allowed